Archive

Archive for May, 2005

klang invitation

May 29, 2005 Leave a comment

Lepas hantar bibik pulang ke indonesia di klia itu, me pergi ke kampong pasir kelang. Kampong ditempat budak perempuan murid sekolah yg digilis lori tanker sampai bersepai otak.

Ada jemputan kahwin anak sepupu. Me pergi dengan sepupu yang tinggal di jalan kelang lama itu.

Alahai.

Categories: Family

dengkil & semenyih

May 11, 2005 Leave a comment

Petang tadi, me pergi ke Dengkil. Jumpa kawan lama, Ir. Hj. Mohd Hatta bin Zakaria (gambar kiri), yg pernah sama-sama bekerja di Shimano Pekan Nenas dan menjalani training di Singapura dan Jepun. Beliau sekarang bertugas di JKKP Negeri Sembilan. Beberapa bulan selepas ini, me jumpa Juarimi Baharin yg bekerja di Tokyo Ink (TIPP) Seremban.

Selepas itu, me terus ke Semenyih, Kajang. Jumpa kawan sekolah lama, Badru Nizam Sajadi (Uluk).

Categories: Friends

Tuah Berganda II

May 5, 2005 1 comment

aQi’s foot is being tied-up

Tadi malam me menang RM850 dari gameshow ‘Sempurnakan Harimu‘.

Pagi tadi me check result Cabutan BSN Sijil Simpanan Premium BSN (www.bsn.com.my) dan dapatlah RM100 je.

Tengahari tadi me pergi beli KFC belanja diaorang makan2… KFC bucket 9 ketul.

Categories: games

Tuah Berganda

May 4, 2005 Comments off

aBo is posing inside the chalet

Akhirnya tadi TV3 menyiarkan rakaman ‘Sempurnakan Harimu’ kul 10 malam. Member yg mula2 sms me ialah Syed Izam (sbb dia pun masuk jugak). Then, lepas tuh ramai la lagi yg sms dan call me… muka glamor la tuh. Kalao sesape yang dah tengok, mesti dia orang kutuk me, sbb dapat ciput je… asam gelugor pun tak tahu – he he.
Ini laman web >> click

Categories: games