Archive

Archive for June, 2007

Pengantin: Jumri Ramlang

June 24, 2007 Comments off

Selamat Pengantin Baru: Jumri Ramlang.
Kampong Parit Wak Jabir, Benut. Rasanya baru beberapa bulan lepas me hadiri majlis kahwin abang si Jumri, si kRm itu.

Kereta Unser terbenam di tanah gambut – dua kali!

Categories: Family

paloh wedding

June 23, 2007 Leave a comment

Selamat pengantin baru: Yana & Zamani

Categories: Family, Travel

hari bapak sedunia

June 17, 2007 Comments off

Me demam lagi, tak baik2 dari hari Rabu lepas.
Petang tadi lepas aTi gi merentas desa sekolah, kita orang gi Jaya Jusco Tebrau City tapi parking penuh. Kami gi lah pulak Angsana Tampoi itu, makan steak kat Imano’s yg servis mcm ape ntah… Me nak naik hangin je, tapi taknak spoil happy fathers day dengan family.

Categories: Family, myself

Pizza Hut, Billions

June 10, 2007 Comments off


Ptg Ahad, hantar aDm balik asrama sekolah teknik. Singgah Billions, makan Pizza Hut, banyaknya lalat.

Categories: Family, Food

Jemputan Kahwin

June 9, 2007 Comments off

Me n mQ ada jemputan kahwin kawan tempat kerja kat Kampong Pasir Putih. Lepas ambik mQ dari ofis tengahari, terus ke majlis.

Categories: Friends

Eye On Malaysia

June 7, 2007 Leave a comment

Aktiviti aDm cuti sekolah kat KL..
Petang tadi gi Tasik Titiwangsa, apa lagi naik the most giant ferris wheel in southeast asia.

Sebelum naik beli tiket, menggigil beb.

aDm is feeling nosy as well.


Pastu kami pekena Shakey’s pizza la pulak kat Alpha Angle. Punyalah susah nak cari parking.

Categories: Family, Food

empire tower

June 5, 2007 Leave a comment

Petang tadi me macam biasa jogging belakang ampang park itu.

Tetiba ada perempuan muda tanya me,

mana bangunan empire tower?

Me tunjuklah, padahal depan seberang jalan saja.

Me teringat bangunan itu tempat mula-mula me bekerja di ibu kota ini.

Alahai.

Categories: miscellaneous