Home > technology > the cheapest nokia

the cheapest nokia

it’s the latest and cheapest nokia handset

Zaman sekarang memang susah kalau tiada telefon bimbit. Bukan barang mewah, tapi keperluan.

Tapi aDm dan aTi mempersalah gunakan telefon bimbit itu. Bukan tidak pernah pakai, tapi tiap-tiap seorang pernah hilangkan empat telefon bimbit. Mahal tu.

Semalam me belikan aDm yang baru. Terbaru tapi paling murah. Me jumpa nokia 1200. Harga RM135 sahaja. Skrin hitam putih. Hanya boleh guna perbualan dan pesanan ringkas. Teringat me masa mula-mula pakai telefon bimbit – hibu2 hinggit!

Alahai.

Categories: technology
  1. January 3, 2008 at 11:04 pm

    nokia is so popular because it’s more user friendly, nice design, small, etc.. and the charger is compatible to other model as well..

  2. January 4, 2008 at 12:10 pm

    Murah, asalkan boleh guna kan. Dh ilangkan 4 handphone sorang, mmg bnyk tu. Kumpul2 boleh beli N-series

    betullah itu..
    thank u singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini..

  3. January 4, 2008 at 2:45 pm

    Ehhh feymes giler tipon noki tu sekarang ni encik me…..

    me xtahu lak tipon nokia itu feymes giler.. sib baik amoi tu bagitau.. sbb me memang cari tipon paling murah..

  4. January 4, 2008 at 6:42 pm

    wuit,

    berbaloi pakai mesin ni!murah tapi bleh berbual n hantar mesej!

    gitulah sepatutnya.. yg lain2 tuh glamor jer.. ehehe

    btw, your URL should be : http://malienz.blogspot.com/ kan 3x?

  5. January 4, 2008 at 7:48 pm

    Kikiki, ha, Mr Ah Fa ingat lagi masa memula beli phone, mahal woo.

    Sekali sekala ada jugak rasa nak tuka henpon, tapi yang x bestnye keseronokan tuka henpon ni x dapat dikongsi bersama kawan-kawan yang lain.

    Ada baiknya beli kamera yang best, bole share gambar cantik dgn kawan-kawan yang suka tgk gamba.

    Tak gitu Encik Me?

    henpon canggih ko leh kongsi kat blog juger.. ko tayanglah gambar2 henpon ko yg canggih manggih iteww.. ekeke
    tapi kalo ada kamera canggih lagi best – Memang Best!

  6. azrn
    January 4, 2008 at 8:44 pm

    woahh! tringat zmn mula-mula ada henpon. dah la harga rm800. lepastu tambah pula dengan simkad harga rm123 (zaman tu la).
    skrang ni budak2 skolah rendah pun dah ade henpon. alahai teknologi~

    rakanme dulu ada bagi soalan: “teknologi mana yg cepat berkembang?”
    me jawab: “komputer kot..”
    rakanme bilang: “handset laa.. ko tengok tiap2 bulan tetap bertukar baru, lagi canggih..”
    alahai..

  7. January 5, 2008 at 7:52 am

    Handphone nie lagi laju kalo nak dibandingkan dengan n series. hehee

    iyelah, n-series kena bukak lipatan itu dahulu..

  8. January 5, 2008 at 9:30 am

    Secara jujurlah, henset ni lagi best taw x, sebab nak sms laju je. keypad die lembut dan sedap.hahah

    ahaha, secara jujur dan ikhlas yek.. gua caya laah..
    thank u singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini..

  9. January 6, 2008 at 3:26 pm

    yginsaf,

    betulla tu address @LiENZ!

    kalo dh betul, xper..
    me mula2 try xleh, ingatkan typo error..

  10. January 10, 2008 at 2:06 am

    zaman skang, handset yang canggih2 dh jadik makin murah. tapi, still tak sampai seru nak beli yg canggih2. sayang nak tukar. btw, asalkan bleh call, sms, mms, cukup lah🙂

    iye 3x..
    jgn baru pakai 2-3 kali, hanset itu pun xleh nk pakai lagi.. uhuhu

  11. June 3, 2008 at 4:08 pm

    zaman skg hanfon dh cangih2 kn….tengok lah anak saudara sy darjah 1 dh ade hanfon.

  1. January 26, 2008 at 12:50 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s