Home > games > mat rempit pun leh menang mercedes

mat rempit pun leh menang mercedes

database error 406 is not my fault.. lol

Di tempat kerja yang baru ini, me ada rakan pelukis pelan yang pernah menang kereta mewah [ sijil simpanan premium ] bank simpanan nasional BSN (www.bsn.com.my) itu. aHs, bukan nama sebenar. aHs menang tahun 1997, sepuluh tahun yg lampau.

Me kutuk-kutuk, ugut-ugut, pujuk-pujuk, akhirnya aHs bawa gambar-gambar lama itu.

aHs dapat kereta E-230, lebih besar. Teringat me menang sijil simpanan premium bernilai [ sehatus hinggit ].

Alahai.

wew one five five one..

Categories: games
  1. January 7, 2008 at 10:51 pm

    mcm uncle kamal itu bilang, “untung sabut timbul, untung batu tenggelam..”

  2. chentahati
    January 8, 2008 at 9:58 am

    ha ha..

    kalau dapat keter merc.. jual balik ..tak mau la pakai keter merc macam tu..!

    Lagi pening kepala..he he

    iye lah tu.. ehehe
    mcm rakan me bilang: kalo nk menang, kena beli.. kalo x beli camner nk menang..

  3. January 8, 2008 at 12:08 pm

    Seumur hidup, 2 kali je kot pernah terkena “cabutan bertuah”. Bakinye tu, berlambak tak bertuah.

    bro muzem, dont give up.. jgn putus asa..
    kalo memang rejeki ko x kemaner..
    maner tau esok lusa tulat ko lak dapat cabutan bertuah.. tp nanti jgn luper singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini noo

  4. January 8, 2008 at 1:43 pm

    Ok lah tu… dari saya tak pernah menang apa-apa pun nihhh….

    bro azhar, memang ok..
    tp kalo ko x masuk, camaner nak menang apa-apa.. ehehe

  5. January 8, 2008 at 3:45 pm

    dia masih pakai lg ke kereta tu? atau dapat lepas 2-3 bulan terus jual?

    cuma takat 5 bulan je dia pakai..

  6. January 8, 2008 at 7:17 pm

    huhuhuhu
    menang kete mahal mmg la besh
    tp susah ah nk pkai lama2
    nak maintain kete tu dah satu hal
    byk pkai duit woooo~

    ada yg jual balik sbb x mampu nak maintain..
    ada yg jual balik sbb nk pakai duit nk beli rumah baru lebih besar..
    ada yg jual balik sbb nk melabur tempat lain yg lebih lumayan..
    memang lumayan.. uhuhu

  7. January 8, 2008 at 7:37 pm

    org yg menang hadiah mcm tu semue jual balik.yg x menang sebuk ckp rugi2😛

    har har har..
    org iteww beli sepuluh hinggit je sijil simpanan premium, dapat kete mewah, jual balik suku juta hinggit..
    memang x rugi beb!

  8. January 8, 2008 at 7:57 pm

    Wuit,
    Hebat!Don’t judge a book by it’s cover. Itu pengajarannya!

    iye 3x..
    me angguk2 geleng2 jer..

  9. January 8, 2008 at 8:58 pm

    Haah, memang betul kata @LiENZ tu. “Real truth lies beneath the the stories”

    -Mr Ah fa

    Kui kui kui😉

    iye 3x.. memang betul..
    tapi kalo ko x beli, camaner nk menang kan kan kan..

  10. January 8, 2008 at 10:05 pm

    Kalo dapat kete tu, jual and beli yang murah2 sikit.. takpon masuk ASB ngan Tabung Haji.. hehehe
    btw, me dah kena tag
    http://taszara.com/tag-from-melayubuntu-again/84/

    rakan me iteww bilang, drpd masuk ASB atau Tabung Haji, lebih baik beli sijil simpanan premium itu.. mana tau leh menang kete mewah lagi.. ehehe

    tag lagik? tungguuu..

  11. athirah
    January 8, 2008 at 10:15 pm

    wohohoho..

    en ini mcm saya kenal.. ahahha 🙂

    dhik thirah, nak berkenalan leh juger.. bukannyer jauh pong .. ahaha

  12. iDa
    January 8, 2008 at 10:36 pm

    hebatlah mat rempit ni.ehehee

    mat rempit memang hebat.. ekeke

  13. iDa
    January 8, 2008 at 10:37 pm

    hebatlah mat rempit ni.lucky btol.ehehee

    mat rempit memang hebat, especially kat tengah jalanraya naik mercedes lagik.. ekeke

  14. April 27, 2008 at 8:13 pm

    best tol !! sengsenang jer dapat kete..!!

  15. mat bro
    April 28, 2008 at 2:29 pm

    gadaikan merc tu pun baguih jugak, dapat duit cash, lepas tu melaburlah mana2 tempat…tapi kalo silap labur, boleh bangkrap beb!!! atau silap masuk perniagaan.
    Kalau lah wa dapt duit tu, first wa buat, sambung belaja bisnes study ker, management study ker supaya kita tak ditipu…sbb ape nanti biler orang ramai dah tahu, ramai pula datang ajak buat bisnes ini-itu, tapi tak menjadi..kita pulak tak berilmu..senang jer kene tipu…
    Pengalaman orang terdahulu tak semestinya betul sebab mungkin orang dahulu tak study betul2…
    jangan mudah percaya kan org…tul tak?

  16. mat bro
    April 28, 2008 at 2:57 pm

    satu lagi beb, [ … ]

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita xsuker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya x mjadi duri dlm daging..

  1. January 31, 2008 at 12:16 am
  2. April 27, 2008 at 7:02 am
  3. May 29, 2008 at 12:20 am
  4. October 8, 2008 at 10:23 am
  5. December 18, 2008 at 12:05 am
  6. July 15, 2011 at 2:54 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s