Home > Friends, Ho Hum > please enter

please enter

motion in testing (my hands are getting better on this)
puduraya, kuala lumpur

Kelmarin, rakan sekerja me, zMn, bilang dia ada streamyx di rumah.

Me tanya,

ko guna internet buat apa?

zMn cakap,

download dvd videos, movies terkini jer.. quality jempol beb!

Tapi zMn tiada laman blog. Me pujuk-pujuk. Me ugut-ugut suruh buka wordpress me yg ini. Me cerita pasal blog me. Me nampak zMn berminat.

Cerita lain, kelmarin me terima surat dari UMW Toyota mengucapkan terimakasih kerana membayar insuran van buruk me tiga bulan lepas.

Alahai.

Categories: Friends, Ho Hum
  1. January 12, 2008 at 9:22 am

    with the latest internet technology, you could do anything you like.. or share anything with others.. trust me

  2. January 13, 2008 at 3:15 am

    .biase la..kat net je la dapat cari movie2 lame n baru..tak lupa juga lagu2 terkini..hehe..bermanfaat sunggu internet ni.hehe

    sungguh bermanfaat kalo kita guna internet untuk tujuan kebaikan.. kan 3x?

  3. January 13, 2008 at 8:28 am

    Hebaaat hebat…

    Syabas Inspektor Shahab,

    Lawa betul hasil experimen kali ni.
    Sebenarnya apa yg in-motion kat belakang tu?

    Anyway, nice work.Jempoll beb!🙂

    ko teruja yer?
    mender dibelakang iteww ialah kereta..

    thank u komen2 blog me .. tanpa korang saperlah me yg ini..

  4. January 13, 2008 at 10:06 am

    Beb,serius lawa gile gambar minah2 tu melintas.

    Sape tak berminat tgk blog nih…manyak gambo n cite yang pendek2!

    kalo best bagitau member2 sumer..
    kalo x best, bagitau me yg inih..

    thank u atas puji2an iteww.. manyak mender yg me kena belajar pasal FOTOGRAFI nih..

    semoga ko sentiasa x jemu mampir di blog me yg inih.. jgnlah sampai TERPAKSA!

  5. January 13, 2008 at 4:04 pm

    hahahha, racun sama itu budak…. Tak cukup dengan racun lalang, tuang jer paraquat, atau tuba ikan… Biar dia mabuk2 sket… Ahahhahah

    Ehhh van ke MPV?

    ahaha, me xlah sampai ati nk bubuh racun.. me sembur ubat wangi jer..

    me pong konpius.. tp yg penting, van me iteww leh bawa kesemua kaum kerabat me bila jalan2.. xyah nk himpit2 mcm ikan sardin mcm dlm kete sedan me iteww.. memang praktikal seyy!

  6. January 13, 2008 at 6:28 pm

    Cantik … Baguslah kalau camtu..
    Apa guna ada streamyx kalau tak berblogkan???
    Tak kisahlah pakai blogger ke wordpress ke blogdrive janji ada..

    iye 3x, me akan cuba supaya rakan me yg iteww memulakan blog pertama beliau.. tungguu

  7. January 13, 2008 at 9:50 pm

    wahhhhh gambar hebat la

    ehehe, hebat lagi menghebatkan (riak 3x)
    manyak mende yg me kena belajar lagi tentang fotografi nih.. uhuhu

  8. dal_sonic
    January 15, 2008 at 1:05 am

    nak tanya sket ek…..orang yang melintas tuh macam tirah n fira…..diorang ke tu?….kalo salah mintak ampun……hehehehe

    ahaha, setahu me tirah n fira x pernah ke puduraya..
    me pung mintak ampun kalo tersilap.. ekeke

  9. dal_sonic
    January 15, 2008 at 5:04 pm

    hahahaha….maybe bukan kot……salah orang plak…..coz yang pakai tudung pink tu look abit like tirah but not as ‘kerempeng’ as tirah……

    ahaha..
    xbaik tau ckp orang kerempeng iteww.. ati mau baik beb..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s