Home > photography, Travel > gelang ku patah lagi

gelang ku patah lagi

what happened to the fisherman’s dream
when they rowed their last boat down [+ different pic ]

Masih cerita di gelang patah.

Dari ptp, me pergi ke penghujung jalan hingga ke kuala sungai aka [ kampung pendas ] itu.

Di kampung pendas, memang ada restoran makanan laut. Tapi me tidaklah berminat menjamu selera disitu. Me cuma ambil gambar bot-bot yg tersadai dan peraih ikan sedang menaikkan ikan siakap itu.

Me limpas tanjung kupang dan kampung lalang. Me teringat pasal kapalterbang MAS yg terhempas pada 4 haribulan Disember 1977. Sudah tiga puluh tahun. [+ bharian ] Me juga singgah di [ restoran saujana ] tepi laut itu.

Cerita lain, datin seri siti nurhaliza taruddin akan pandai berbahasa orang putih bila terbitkan album [ inggeris ] nanti. Dan halim othman tinggalkan sinarfm dengan selamatnya. Patutlah.

Alahai.

Categories: photography, Travel
  1. January 16, 2008 at 7:55 am

    betapa ku cinta padamu – lagu datin seri siti nurhaliza itu..

  2. Zatil
    January 16, 2008 at 8:35 am

    nape entri lagi lagi gelang ku patah tak ble akses??? huehue…

    alahai, ada password mcm entri ko juger.. tungguu

  3. January 16, 2008 at 2:48 pm

    hm, apa yg patutnyae?

    patutlah dh x dengar suara halim othman lagi pagi2 tuh, cumer tinggal saleh n kak ku jer..

  4. January 16, 2008 at 3:36 pm

    ha ha…

    Nostalgia tu..

    ahaha, nostalgia mengusik pipi iteww..

  5. January 16, 2008 at 4:42 pm

    Bile tengok gambar bot2 tu, teringat mase pi Langkawi ke Pulau Dayang Bunting mase 1999 dulu. Rindu nk pi sana lagi.

    p/s: ade lagi cerita lain saudara me! faizal tahir di denda buat kerja amal gara2 aksi separuh bogel dia tu. “kasihann”.

    sudah 8 tahun tuh bro! gi la sana lagik..
    pasal faizal tuh biarkanlah luncai terjun dgn labu2nyer.. aiman x kisah pong!

  6. Zatil
    January 16, 2008 at 5:33 pm

    oh ae… paswet protekted lupenyeee… hehe… tapi apsal kuwa error pekebenda tah… pelik je… hihihi…

    ehehe, ader error ker? hmm, nanti sat me gi check.. tungguuu

  7. January 16, 2008 at 9:51 pm

    Oh…Patut le Mr Ah Fa x tau pasal kapal terbang terhempas tahun 1977 dulu…

    Amik masa jugak la meng-akses maklumat-maklumat dalam brain Mr Ah Fa ni, rupa-rupanya time tu Mr Ah Fa tak lahir lagi.
    🙂

    oic, semoga ko cepat membesar dan dewasa..

  8. ixora
    January 17, 2008 at 10:22 am

    Halim Othman sudah brenti ke? ke tukar ke stsn radio lain plak?

    **sy ketinggalan hiburan terkini.hahaha.

    dlm paper kelmarin bilang, halim nk membawa diri ala2 majuk gitu ke indon.. ehehe

  1. May 2, 2011 at 9:27 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s