Home > Friends, photography > simpang ke renggam

simpang ke renggam

to mister ahmad faisal and wife..

Ini entri me yg ketiga hari ini.

Alhamdulillah, me sampai juga ke renggam itu. Tengahari baru tadi. Pengantin lelaki masih berkain pelekat.

Me tumpang bergumbira. Walaupun tak segumbira mr ah fa dan isteri cantik yang amat sangat weh!!!! Feeeewww Wittt!!!

Semoga kekal ke anak cucu dan akhir hayat. Dan selamat menjadi orang johor yg mulia.

Dan gambar-gambar lain akan dipampang oleh yg berkenaan a.k.a. jurugambar profesyenal iteww.. Tunggu..

Alahai.

Categories: Friends, photography
  1. January 20, 2008 at 5:07 pm

    Tanam nyiur gading, jual di pekan danok;
    lihat orang bersanding, bantal guling dipelok-pelok.

  2. January 20, 2008 at 5:40 pm

    wahhhh dah sampai ke selatan tanah air eh

    ehehe, jgn cuber nk cabar2 me noo..

  3. January 20, 2008 at 8:08 pm

    wah akak ingat u yg kawen hmmm comei pengantin tu…..

    alahai kakak itewww.. koser

  4. iDa
    January 21, 2008 at 12:15 am

    comey sungguh pengantin pompuan tu.
    berseri2 gitu

    memang comey giler.. pandai mak andam yg comey iteww juger (yg bdiri kat belakang iteww)..

  5. January 21, 2008 at 1:41 am

    Hadeh, Ayat tak hengat… Orang Johor yang mulia katanya….

    alahai.. me hingatkan hayat hangit.. uhuhu

  6. January 21, 2008 at 6:57 am

    arghh..apsal ramai org dh kawin
    alahai..

    ehehe, dah sampai seru bro! har har har

    thank u 3x, singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini for d 1st time

  7. January 21, 2008 at 8:29 am

    handsomenye pengantin lelaki tu…๐Ÿ™‚ hi bro.. moga jadi suami yang bertangungjawab menjaga isteri๐Ÿ™‚.. insya Allah bahagia kehendaknya..

    kembang idung pengantin lelaki iteww.. mr ah fa, me dah manyak promosi ko nih.. me nk mintak upah! ekeke

  8. Zatil
    January 21, 2008 at 9:04 am

    arkk… nak tawen jugekkkkk~! heuheu…

    weiii, dhik zatil yg jelita iteww..
    sudah ader calong nggakkk?

    dhik zatil iteww, naper xleh nak masuk wordpress ‘delaila’ ko iteww? nk kena ‘beli’ password ko? uhuhu

  9. ixora
    January 21, 2008 at 11:47 am

    Owh,en me pegi kenduri kawen Mr Ah Fa ke..
    Cantik benor wife Mr Ah Fa itu. So sweet!๐Ÿ˜€

    iye, me pergilah atas jemputan kawin iteww..

    macam mr ah fa sendiri bilang, isteri cantik yang amat sangat weh!!!! Feeeewww Wittt!!!

  10. iDa
    January 21, 2008 at 12:08 pm

    ohohoo mak andam yg bdiri kat blakang tu ke? pandai mak andam tu ye..

    mak andam zaman sekarang sumer muder2 jeliter.. ohoho

  11. January 22, 2008 at 9:00 pm

    mase sy sampai majlis tu..btul2 Mr Ah Fa tengah b’arak..
    xsempat nak jumpe bride n groom..
    huhu..rushing sbb abang nk balik melaka..huhu

    alahai, afsal x terus jumpe me.. me sampai sebelum dan selepas berarak.. uhuhu

  12. January 23, 2008 at 11:48 am

    alahai…xkenal en.me la..
    no contact pun xde..
    lain kali ek..insyaAllah…

    iyelah iteww.. insyaAllah juger

  13. January 23, 2008 at 11:59 am

    Wah! mak andam ke kak andam nie.. muda lagi tapi boleh jadi mak andam..semoga berbahgia buat pasangan nie..

    muder jeliter.. ekeke

  14. January 24, 2008 at 11:44 am

    Weee!! Besh la Encik Me, tak sangka betul encik Me datang jugak majlis wedding kami di Renggam ittew.

    Memula ingatkan pak andam yang menjenguk kat rumah bersanggah, rupanya encik me yang hensem dengan kamera SLR Canon EOS-nya yang hebat tuuu, feew wiit!!

    Sempat jugak memperkenalkan encik me dengan pemilik dreamy-studio.com ittew, mr ah fa dah beritahu yang encik me ni pun terel photography jugak.

    Tambah-tambah kawan apa salahnya encik me kan?

    Terima kasih encik me kerana sudi datang ke majlis kami,

    Pulau Pandan jauh ke tengah,
    Gunung Daik bercabang tiga,
    Hancur badan dikandung tanah,
    Budi yang baik dikenang juga.

    Terima kasih encik me, semoga berjumpa lagi๐Ÿ™‚

    AHAHA.. lamer ko x memblog bro? me hingatkan ko gi honeymoon ke bulan ke bintang.. anyway, selamat kembali ..

    pasal fotografi nih, me kan baru setahun jagung, manyak mender nak me pelajari.. abang ipar ko dgn en suhaimi lagi pro..

  15. Zatil
    January 24, 2008 at 6:47 pm

    aaa… pacik~!… dengan secara rasminya saye mengumumkan, blog saye sudah ditutup, akses internet di opis telah di’beku’kan dan saya sudah kembali single… huwarkkkk… sedey neee… 3 kejadian dalam masa yg sama tueeee… hwahwahwa… buat buat hepi jek ni… kite online kat cc nih… rase cam malas nak continue akaun stimix kat umah… tunggu dpt kpli dulu… pastu baru pk camne… aaa… tak ble dah le nak ke sini salu… jaga diri pacik~!

    cik zatil iteww..
    me x paham.. kalopun akses ke internet opis dibekukan, naper mesti ditutup blog delaila iteww? kan ko leh update di rumah, di cybercafe.. kan 3x?
    anyway, jgn majuk lamer2 k.. kalo dh ok n wat blog yg baru, pls singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

    kembali single? la la la

  16. January 28, 2008 at 7:27 am

    cikf: kamu dtg masa ahfa berarak?..itu mcm gether ngan waktu i sampai aje..

    en me: ade studio kawen ae…ade diskaun kalo haku nak tempah…?

    p/s: teringat cerita basikal….pakcik!!saya nak basikal itu!!!

    cik lydiarayyan iteww, me xder studio .. apalagi studio kawen iteww.. koser

    basikal? aha, me dah hantar balik ke kampong.. anak2 buah dah perembat.. ko nak me belikan yg baru ker? ehehe

  17. January 28, 2008 at 12:58 pm

    waa…lebih afdal kalau belikan baru terus…..anggapla sedekah…..ekekekkekee….

    ekeke, lawaklah ko cik lydiarayyan iteww.. macam ader udang sebalik mee kan 3x?

  1. January 24, 2008 at 1:09 pm
  2. January 25, 2008 at 9:08 am
  3. February 27, 2008 at 10:14 pm
  4. May 22, 2008 at 12:54 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s