Home > technology > beautiful apple

beautiful apple

beautiful woman needs love too

Kelmarin, rakan me [ sHr ] yg juga pernah sama universiti berhajat hendak beli komputer apple yg baru. sHr tahu me dulu memang minat apple. Itu dulu.

Me tidak setuju. Me bilang memang apple itu menarik,

macam pompuan cantik tapi x pandai memasak..

sHr angguk-angguk saja macam keliru,

kan sekarang apple dah pakai intel?

Me jawab,

intel tuh dia punyer processor chip jer beb.. tapi kalo ko nak guna untuk internet saja, aiman x kisah.. jgn nanti ko nyesal sbb manyak software xleh nak pakai..

Sampai me terlupa, me guna [ laptop apple ] yg me kutuk-kutuk ini untuk kemaskini laman web yg memang lumayan ini.

Alahai.

Categories: technology
  1. January 23, 2008 at 11:12 pm

    u should have the latest gadgets to make ur life easier..

  2. chentahati
    January 24, 2008 at 8:33 am

    mcm pempuan cantik tapi tak pandai memasak..

    hehe en. me, statement ittew ganaz!

    Padanlah tukang masak kat tv ittew semua lelaki, so perumpamaan en. me ittew tidak buleh digunakan terhadap mereka2 yang appear di kaca tv yang sedang memasak sambil berceloteh pok pek pok pek

    me mohon maap kalo ader yg teraser.. sori seyy

  3. January 24, 2008 at 11:20 am

    Kawan saya baru beli apple 2 minggu lepas. Mac Book… Hummm… berat…. tak beshhh

    dier beli yg beraper inchi? me punyer powerbook 12 inci, x berat maner..

  4. January 24, 2008 at 12:55 pm

    me jual lagi ke apple me tu? berape? betul ke apple tak best? tapi kenape apple no 1

    lima hibu hinggit.. as what it is..
    apple no 1? saper bilang?

  5. January 24, 2008 at 1:18 pm

    encik Me xmau jual ke kat saya? Kikiki🙂

    me memang nak jual powerbook iteww..

    mr ah fa, btw, me juger terharu bacer ko punye entri pasal jumper me yg ini.. insaf iteww dari dalam hati.. amin

  6. January 24, 2008 at 3:33 pm

    apple best, tapi …. (dot-dot-dot).

    alahai.

    ko macam perli pompuan yg jeliter iteww.. ehehe

  7. January 24, 2008 at 6:08 pm

    hehehee, dulu penah guna apple ok je..
    skrang dah dapat pc nak tuakr balik kat apple malas je plak,hahaha..
    tapi takde masalah nak tukarpun..

    kalo dah selesa, naper nk tukar kan?

    thank u bro, singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

  8. January 24, 2008 at 7:50 pm

    Apple mungkin x frendly user sangat..huhu..kat Fakulty E’trik pun gune Apple…tkapai2 je nak gune..huh

    apple computers wujud sebelum ada windows.. teknologi windows yg kita pakai berasal dari apple computers.. gitulah..

  9. January 24, 2008 at 9:06 pm

    saya dah beli 3 desktop dan 2 notebook. setiap kali nak beli memang teringin nak beli apple. tapi so far ended up beli hp ajer. hehehehe bulan 3 neh tukar laptop lagi. mungkin appple kot. hehehehe

    pakailah aper2 pung.. asal mudah lagi menyenangkan bro..
    semoga ko berbahagia selalu..

  10. January 24, 2008 at 10:06 pm

    yginsaf..
    wassup…tak bleh nak komen.Ade prob macam Mr.Final gak?

    Hehe,nasib dah bleh.’perempuan cantik tapi tak tau masak?’

    Hehe,sedap plak perumpamaan tu.Cantik tp tak bergune yekk..tapi maybe ade kegunaan lain??

    cik alienz iteww. lama x ‘mampir’ ke sinih?

    kegunaan lain yg sedapp kot.. ekeke

  11. chentahati
    January 25, 2008 at 8:48 am

    He he..

    Saper yang terasa ittew????

    Mana adek!

    sesaper yg punyer perasaan sehhh

  12. January 25, 2008 at 6:52 pm

    uhuhu…. gwe pakai macbook…

    aha, it must be a one nice n pretty machine kan 3x?

  13. abanglong
    January 26, 2008 at 12:25 am

    macbook air… cunnn gilerrr. btw macbook buleh guna 2 OS. masuk OS windows, boleh guna normal tingkap punyer software…

    abanglong minat gak macbook namun tak mampu hehehe

    iyer, 2 operating systems.. windows emulation at native speed.. that’s what me heard..

  14. January 29, 2008 at 7:03 am

    aish…walaupun aku xpakai guna hardware apple, tapi bg aku mac osx lg gempak dr windows..xperlu diperdebatkan lg…
    hanya akan rasa xbest kalau mentaliti windows masih melekat kt kpale..carik antivirus norton untk mac osx mmg la takdak…haish..

    iye 3x.. me pakai powerbook n OSX yg iteww..
    apple maner der virus kan 3x?

  1. January 26, 2008 at 6:31 am
  2. February 10, 2008 at 6:13 am
  3. March 4, 2008 at 1:35 pm
  4. July 7, 2008 at 12:40 am
  5. March 6, 2009 at 12:08 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s