Home > Ho Hum > new one central

new one central

suasana sentral condominium

Baru aku tahu. Ooops. Baru me tahu.

Pagi siang tadi, lepas sarapan roti bakar di kl sentral itu, me tetiba didatangi dua orang lelaki india. Segar dari negara india. Baru tiba dari lapangan terbang antarabangsa yg itu. Bukan dari jalan tun sambanthan itu.

Mereka minta tunjuk arah ke one central. Manalah me pernah dengar. Tapi me nak tolong juga.

Dipendekkan cerita, mamat india telefon pejabat itu. Me cakap dengan budak perempuan telefonis melayu. Lembut suaranya. Me baru teringat ada bangunan baru di belakang pejabat me.

Me bawa mereka ke sana. Memang bangunan baru. Nama bangunan pun tiada lagi.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. ixora
    January 29, 2008 at 12:18 am

    Ahah,org pertama komen! heee😀

    tahniah sis ixora iteww.. ko sungguh bertuah arini.. ahaha

  2. January 29, 2008 at 1:49 am

    Aduhai, baeknya en me…. Chaiyok chaiyokkk

    buat baik berpada-pada, tapi kadang2 terkena wat bender x baik juger.. ehehe

  3. January 29, 2008 at 7:06 am

    aku baru nak baca perabis..tapi ntry ni habis cam2 jer…buat la kesimpulan ke rumusan ke…alahai..

    har har har..
    ader juger orang nak bacer blog me sampai abis noo.. me hingatkan korang bacer ala kadar jer..
    thank u 3x daun keladi.. *smile*

  4. chentahati
    January 29, 2008 at 8:38 am

    Uik…en. me..

    Bangunan tak bernama…. letak nama saya je le..!

    maksud me, bangunan iteww bernama ‘One Sentral’, tapi papantanda belum digantung lagik.. uhuhu

  5. January 29, 2008 at 9:32 am

    hehehhee…masih ada yang berbudi bahasa lagi,keep it up that way,otherwise Msia would drop from 35/39 to 39/39..LOL!

    orang berbudi, kita berbahasa.. ehehe

  6. January 29, 2008 at 12:02 pm

    If I’m you, I would grab an Indian to handle those 2 men😀

    why should me? me could handle them myself.. they speak english maa..

  7. chentahati
    January 30, 2008 at 11:42 am

    ooo sudah ada nama… saya sudah terlambat rupanya.. ha ha

    alahai.. giler namer rupernyer.. ahaha..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s