Home > Family > to sulk in

to sulk in

the first day in chinese school

aBo memang kuat merajuk. Terutamanya kalau bergaduh dengan mQ.

Teringat me masa kecil-kecil dulu. Bergaduh dengan bonda me.

Alahai.

Current music: Sweet Charity’s Zakiah

Categories: Family
  1. February 3, 2008 at 9:58 am

    Long face – to be sullenly aloof or withdrawn, as in silent resentment or protest.

  2. February 5, 2008 at 3:28 am

    anak ko reti cakap cantonese tak ni? monyok je rupe die. miss cartoon ke ape?

    sekolah cina bahasa penghantaran ialah mandarin..
    boleh dah cakap kot, dah 2 tahun kindergarden cina..

  3. February 5, 2008 at 7:31 am

    Whoa, ada aura la anak encik me😀

    Merajuk, bergaduh, ketawa, nangis tu semua rencah hidup.

    Mr Ah Fa dulu kuat bergaduh time skolah rendah, tapi cepat gabra bila kawan tu dah start nangis sbb kena sakat dgn Mr Ah Fa, ehehehehe😀

    no buli2 one mr ah fa itteww.. uhuhu

  4. February 5, 2008 at 9:20 am

    berapa org anak u En Me ek?yg mana satu anak u?

    me ader cakap kat ‘me yginsaf and i’ yg itteww..
    aBo yg warna sawo matang..

  5. February 5, 2008 at 9:29 am

    ala.masamnye.

    alala, bosan kena menunggu itteww..

  6. February 5, 2008 at 11:38 am

    huhu. die pandai tulis tulisan cina tak? kite br nak belajar tulis cina. adehhh. sangat susah.

    aBo sudah pandai tulis nombor-nombor cina itteww..

  7. February 5, 2008 at 1:13 pm

    ahfa: ko jahat…ish ish ish….tak baik…

    saya seorang yg baik…takpernah buli2 budak…skemaaaaa je i kat sekolah…(>_<)

    korang jgn buli2 me yg ini k

  8. February 5, 2008 at 2:40 pm

    Ish ish…. Macam tu kot en me masa merajuk… Ehehehehhe

    ko maner tahu.. ehehe

  9. February 5, 2008 at 5:08 pm

    Lyd: Aler encik me, cik lyd tu lagi ganas, saje ajer bersembunyi di sebalik ke-skema-annya ittew😀

    Keh keh keh, masa muda-muda aje mcm tu, dah tua-tua ni jadi orang baik, uhuk huk~~~Pakcik Ah Fa dah tuaa~~~😀

    korang jgnlah buli2 blog me yg inih.. uhuhu

  10. February 5, 2008 at 5:18 pm

    alahai..comelnya org
    bulat btul pipi dia ni
    mesti wat org nk tarik2 je pipi dia
    ni esk besar nk jadi ape ni?

    en johari, kanak-kanak memang comel2 belaka..

  11. February 5, 2008 at 9:40 pm

    kanak kanak memang gemar memprotes. ada sahaja yang tidak kena di mata mereka ;p

  12. Polar Bear
    February 5, 2008 at 11:51 pm

    Alahai..
    Kesian nyer dia..
    Kena marah..

    Marah2 sayang…

  13. anakkawi
    February 6, 2008 at 12:10 pm

    en_me, sila masuk laman nih dan jawab soklan tersebut… hahaha

    http://harapanku.wordpress.com/2008/02/06/aduh-kene-tagged-lak/

    alahai, tagged itteww.. tungguu

  14. February 6, 2008 at 11:24 pm

    tak bleh nak komen entri latest. kite wish kat sini jelah ye. samat bercuti en me😉

    selamat bercuti juger utk cik aria ayumi itteww.. bhati2 djlnraya sis..

  15. February 12, 2008 at 1:20 pm

    hahaha… moncong panjang beno!

    ehehe, maner ader moncong seyyy..

  1. April 30, 2008 at 2:36 am
  2. June 6, 2008 at 9:09 am
  3. September 20, 2011 at 8:57 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s