Home > Friends > nak pergi jauh katanya

nak pergi jauh katanya

we never killed our aborigines
endau-rompin road

SEKARANG me nak jumpa mr ah fa yg itu. Tapi me SENGAJA tak bawa DSLR me.

Beliau akan berangkat utk melanjutkan belajar ke sydney tidak lama lagi. Semoga mr ah fa berjaya membawa pulang ijazah yg satu lagi. Dan yg paling utama jumpa isteri (puan dy) yg cantik dan tersayang yg fewwitt itu.

Perth, Australia saja yg me sudah lawati. Itupun dek kerana mQ mendapat cabutan bertuah. Amboi!

Teringat me minggu lepas terbaca pasal perdana menteri australia itu. Memohon maaf pada puak orang asli disitu. Diatas kedurjanaan yg telah mereka lakukan.

Alahai.

pulau pandan jauh ketengah, gunung daik bercabang tiga.. fewwittt! [+ previous story ]

Categories: Friends
  1. February 27, 2008 at 12:54 pm

    Ahahahahahha, nampaknya Mr Ah Fa dan En Me sudah berjumpa… Ahahahah

    ko nih dari pagi tadi asyik tergelak jer.. uhuhu

  2. February 27, 2008 at 1:18 pm

    xnyempat mr ah fa nk tukau sluar mr me ajak bergambar..
    heheh

    ehehe, mr ah fa tengah busy sebenarnya masa tuh, masa yg sibuk kacau2 jer..

  3. anakkawi
    February 27, 2008 at 1:47 pm

    er, itu kedurjanaan leluhur mereka lor… merampas tanah org asli itu…

    bukan setakat merampas tanah, tapi detik hitam itu bila pemerintah merampas anak-anak mereka dari jagaan ibu bapa mereka .. bayangkan! ko bacalah link me yg itteww..

  4. February 27, 2008 at 6:04 pm

    Kikiki, ayamak sekali pakai kain pelekat daaπŸ˜€ Ehehe, lupa pulak nak tanya kenapa tak bwk DSLR πŸ˜€

    Terima kasih daun keladi ya en me, panjang umur kita berjumpa lagiπŸ™‚

    me memang sengaja x bawak DSLR .. nak santai2 borak2 jer dgn mr ah fa yg ittewww..

    iye 3x, insyaAllah, dan semoga ko berjaya dgn apa yg diusahakan selalu.. hati2 di tempat orang..
    timekaceh juger sebab sudi datang2 sembang2 dgn en_me yg inih tadi siang..

  5. February 27, 2008 at 8:09 pm

    merah lagi inainya iteww..

    iye.. itteww gambar masa sebelum bersanding bulan lepas..
    perjumpaan harini me x bawa DSLR me yg itteww puler.. ehehe

  6. February 27, 2008 at 9:04 pm

    lame tk lepak sini..rindu ar..

    abis ko lepak katner? uhuhu..

  7. February 27, 2008 at 9:43 pm

    masih merah inai di jari…

    hehehhehe..
    πŸ™‚

    iye.. itteww gambar masa sebelum bersanding bulan lepas..
    perjumpaan harini me x bawa DSLR me yg itteww puler.. ehehe
    tp takut nak ajak dhik thirah join samer, takut negatif jawapannyer sebab dhik thirah memang busy giler, walopun waktu lunch gittewww..

  8. February 27, 2008 at 11:03 pm

    en me jumpa Mr Ah Fa itu??

    saya selalu buat2 busy.. tak caye tanya jiran belakang saya itu.. hehhehe

    alahai..sorylah en me. saya ni segan orangnya.. πŸ™‚

    kalo segan, kita tapau, wat kat ofis jer .. wakaka

  9. February 27, 2008 at 11:26 pm

    baru akwen ye… semoga bahagia ke anak cucu hehe

    bukan me noo.. rakan me yg fewwitt itteww laa..

  10. February 27, 2008 at 11:27 pm

    akwen—> kawen huhu

    uhuhu, tersasul, me knows..

  11. February 28, 2008 at 8:43 am

    lama tak jenguk blog en me nih..tahniah utk Mr Ah Fa ya….

    abis selamer nih akak gi jenguk blog saper.. jelez seyy.. ekeke

  12. February 28, 2008 at 6:22 pm

    en me pegi jumpa mr ah fa yek…πŸ˜€

    iye 3x.. xkan me nak jumper harimao lak.. ehehe

  13. February 28, 2008 at 7:22 pm

    hehehe jenguk blog sendiri lah kekeke….

    alahai, syok sendirik ghupernyer.. ehehe

  14. mamawafiy
    March 4, 2008 at 10:02 am

    masih ada rupanya orang melayu nak amik foto pakai kain pelikat…ingat dah tak ada. cute inai di jari member…

    masa musim mengawan tuh.. ekeke

  15. mamawafiy
    March 4, 2008 at 10:03 am

    nasib baik en_me lebih tinggi dari mr ah fa..

    ker mrahfa yg rendah.. gitteww

  1. February 27, 2008 at 8:34 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s