Home > myself > in lieu of an indeliable ink

in lieu of an indeliable ink

that felt really good, win or lose

Categories: myself
  1. March 9, 2008 at 12:18 am

    perghhh siap amik gambar. aku tak sempat pun. hehe๐Ÿ™‚

    sebab ko x bawak kamera gitteww.. ehehe

  2. shazanateh82
    March 9, 2008 at 1:29 am

    wah! dah tau dah undi dier….
    hiks.

    undi anda rahsia.. syyyy

  3. March 9, 2008 at 2:28 am

    haiyo.. undian adalah rahsia!! wakakkaka..

    btw en me, parlimen titiwangsa iteww dah dimenangi oleh parti pilihan saya.. wakakkaakaka…

    walaupun saye tak mengundi!! hehehehe
    ๐Ÿ™‚

    tahniah untuk parti yg menang.. tapi kerajaan itteww masih memerintah dengan majoriti mudah.. ehehe
    uoolllss jgn gado2 one..

  4. March 9, 2008 at 5:40 am

    Aishh.. selambe je.

    Tak kene tangkap ke bawak kamera?

    me dah check.. cumer 2 mender xleh buat..
    1. xleh buat bising
    2. xleh bawak telefon bimbit

    apa lagi, tocang dah naik beb! ekeke

  5. March 9, 2008 at 9:21 am

    wahlaweh en_me, sempat lagi menge-snap gambaq mase tgh ngundi tu.. cayalah!! hehe

    x kater x leh tangkap gambaq.. apa lagi, tocang dah naik beb! ehehe

  6. March 9, 2008 at 9:40 am

    bukan tangan en me iteww kan?

    bukan, itteww tangan uncle kamal gamaknyer (tipu).. ehehe

  7. Polar Bear
    March 9, 2008 at 12:55 pm

    Wind of change..
    Sebatang Pensil, 2 keping kertas & peti lutsinar
    […]

    yg untung n glamor SPR ittewww jugak.. ekeke

  8. anakkawi
    March 9, 2008 at 2:16 pm

    undi en_me tidak rahsia lagi, ahahah

    me feels good about it.. ahaha juger
    tp yg fenting – me yg inih kan masih rahsia gittewww kan 3x?

  9. HE
    March 9, 2008 at 6:33 pm

    pergh…gambar peti undi telus tu tak ambik ke..aku belum pernah tgk lagi…

    ko leh tengok kat blog orang lain, especially blog penjaga pilihanraya pd hari itu >> CLICK

  10. March 9, 2008 at 6:39 pm

    Keke. Orang […] rupenyer ngko. Hahaha.

    thank u bro singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time..

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita xsuker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya x mjadi duri dlm daging..

  11. March 9, 2008 at 7:22 pm

    ahahaa.. undi anda tidak lagi rahsia.bestnye dapat ngundi. sis tak dpt pluang daaa~ tggu lagi 5 thn. hehe..

    ehehe, tp yg fenting – me yg inih kan masih rahsia gittewww kan 3x?

    ko tunggulah kalo ko panjang umur gitteww..

  12. March 9, 2008 at 10:53 pm

    err….kenape ek spr xbagi pemadam mase mengundi..hihi..

    Sbb spr nk suruh ko dok lamer2 kat kotak tempat tulis undi itteww sblum ko pangkah..

  13. March 10, 2008 at 1:26 am

    Hehehehe, brilliant la en me ni, lupa sey nak capture๐Ÿ˜€

    4 atau 5 tahun sekali tuu๐Ÿ˜€

    luper ker gabrah ker? orah opo opo lor..
    tp memang lima tahun sekali beb..

  14. March 10, 2008 at 11:57 am

    hmmm..tak kisahlah undi yang mana2 pun kan…asal sudah berfikir dengan bijak, dan tahu menimbang baik dan buruk…๐Ÿ™‚

    jgn jadik pak kaduk sudahlah kiter inih.. uhuhu

  15. March 10, 2008 at 1:38 pm

    huhu i took pics too.. but gune phn jah! =P

    bukan ker dilarang membawa telefon bimbit ke dalam tempat mengundi..
    me bawer kamera xper.. ekeke

  16. mamawafiy
    March 11, 2008 at 11:54 am

    hhuuiiiissyy..sempat lagi dia tu..
    saya ni agak bendul..tak berani buat camtu..walaupun hati meronta2 suruh snap gambo masa undi sebab this is my first time..

    x tumbuh x melata.. ehehe

  17. March 11, 2008 at 11:17 pm

    wahh berani nyer…

    nama pun khaled nordin…
    kat kita jeff ooi yg bertanding di parlimen kita…

    tapi satu penang tumbang… huhuhu

    walopun tumbang, ramai rakan2 me nak selebrate meraikan kemenangan itu.. kamu sudah luper citer ‘pak kadok’?

  18. Adros
    March 21, 2008 at 5:29 pm

    salam bro,
    sy masuk ke blog nie setelah ada ssorng ‘mempelawa’ kemari ekoran pertanyaan sy di al-fikrah yahoogroup tentang saranan Sultan Johor kpd rakyatnya utk Pu Bt Putih..
    email tersebut ‘menyeru’ saya melawat “Memang Lumayan”!! ingatkan ada ler respon tentang soalan sy? rupanya cerita lain..

    sy pon ada snap kertas undi sy utk kenangan guna fon 3G SE-K810i. 4 photo- i)masa check nama ii)masa menunggu iii)masa memangkah & iv) masa dah keluar dari lorong mengundi..

    happy blogging!!

    thank u for singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time..
    me ader sebut sultan johor soh wat solat hajat di blog me semalam.. ko tengoklah kat ‘Home’ mainpage me yg itteww..

    btw, maner foto2 yg ko snap maser mengundi itteww? maner ko punyer website address bro? aisehhh..

    thanks again.. jgn serik2 noo

  1. January 9, 2009 at 6:59 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s