Home > Friends > some prefer rice

some prefer rice

dunia akan aman kalo madu-madu sumer leh bergumbira seperti inih

Terimakasih me ucapkan pada dhik thirah yg baru dapat bonus. Belanja makan tengahari minggu lepas. Me dan aJi.

Walaupun sepatutnya makan di subway. Tapi terbabas ke kenny rogers itu. Bukan salah me, tapi aJi yg tidak berselera nak menjamah sandwich tuna yg besar dan panjang sekaki gitu.

Semoga dimurahkan rezeki dan dipercepatkan dapat jodoh. Untuk dhik thirah dan geng yg jelita itu.

Alahai.

madu 1, madu 2, madu 3, madu 4 (tipu je)

Current music: Siti Nurhaliza & Too Phat “Dua Dunia”

Categories: Friends
  1. March 10, 2008 at 6:56 pm

    perut oh perut,
    kenapa engkau sakit?

    macam-mana aku tak sakit,
    makan nasi mentah – makan nasi mentah

    nasi oh nasi,
    kenapa engkau mentah?

    macam-mana aku tak mentah,
    api tak mahu menyala – api tak mahu menyala..

  2. March 11, 2008 at 12:34 am

    rasanya amik gambar tempat terang dengan flash off lagi cantik.. tak la berkilat sangat orangnya..

    p:s/ kalau diberi pilihan 1-4, ehem.. yg keempat itewwlah jawapannya..tumpang lalu..πŸ™‚

    wah, kalo pasal pompuan, nak yg berdahi licin jugak erk.. ekeke

  3. March 11, 2008 at 3:45 am

    Tahniah Athirah.

    athirah same office dgn en_me ke? she was my ex schoolmate mase sek renπŸ˜‰

    so, korang nih memang owang KL erk?

  4. March 11, 2008 at 4:39 am

    En_me, yup orang Kuale.

    (which could be mistaken as Kuale Kangso haha)

    ok my bro, smoga kite leh jadi kawan siber yg baik, walopun blainan cara ideologi politikus gitteww..

  5. March 11, 2008 at 8:57 am

    saye suke macaroni cheese kat kenny~
    nyum…nyum~

    jom, banjer me makan

  6. mamawafiy
    March 11, 2008 at 11:56 am

    hehehe madu 4..bagus…

    sukernyer mama itteww?

  7. March 11, 2008 at 12:14 pm

    madu 4?
    muahahahahaha
    ade niat ke?
    *wink*

    saperlah me yg inih nak bermadu2 macam uncle kamal gitteww..

  8. March 11, 2008 at 3:21 pm

    alhamdulillah…bila en_me nak belanja kita pulak agaknya…πŸ˜‰

    ahaha, no problemo..
    tp nanti jgn bagi alasan xde transport la, itu lah ini lah.. korang no buli2 me k.. aisehh, me nih kan orang tua.. jap, me nak amik tongkat jap sambil teraba-raba terketar-ketar cari cermin mata.. uhuhu

  9. March 11, 2008 at 3:27 pm

    menu wajib bile bertandang ke Kenny: makaroni keju & teh-o-ais-limau =)

    wah, peminat keju gitteww.. tp ice lemon tea kedai mamak pun leh wat.. ehehe

  10. March 11, 2008 at 7:38 pm

    Kalaulah […] hahahhahah…..

  11. dal_sonic
    March 11, 2008 at 8:19 pm

    amboi……happynyer cik-cik ber’4′ tu…..cik athirah tak blanje saya makan pn,…..ni yang kene tuntut nih…..hehehehehe

    ahaha, tuntut sehh jangan x tuntut.. sebelum wang bonus itteww habis..

  12. March 11, 2008 at 11:00 pm

    haiyo.. en me, expose gambar saye yang tak lawa ini!! ahhahhaha.. takpe..takpe.. nasib baik saye sporting orgnyer.. hehehhehe..
    terime kasih le doa-doakan saya itu..AMIIIINN.. (panjang aminnyer itu..)!
    erm..kesian Aji yang tak gemar makan fastfood itu..

    Noktah Hitam : thanks! ye, en me.. org KL!! tp edwin ni mmg semangat kuala kangsar nye menebal.. hehehe..jgn marah yek!

    Dal: cik dal, kamu yang menyorok kat putrajaya tu.

    alamak, dah buat mcm blog sendiri pulak.. sowii en me itu..πŸ™‚

    saper kater gadis melayu x lawa x menarik hati.. nanti marah jamal abdillah itteww..
    iye 3x, me doakan sambil promosi gambar korang.. ehehe, jangan marah dhik thirahh gitteww..

  13. Polar Bear
    March 12, 2008 at 6:37 am

    En. Me..
    Mungil2 cewek2 giteww
    Sejak tgk gambar kawan encik me kat office lama tu kahwin…
    geram betul saya..

    tahun 2009 baru nak carik awex.. lamer lagi tuh bro.. ehehe

  14. March 13, 2008 at 11:11 am

    hai apa khabar?wah lama x jumpa siap tayang gambar cewek ek?

    cewek2 itteww orang lain yg punyer.. ehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s