Home > Family > agi idup agi ngelaban

agi idup agi ngelaban

but first you have to be matriculated

Siang tadi aDm dapat keputusan SPM. Pagi-pagi lagi sibuk makcik pakcik (doktor-doktor) aDm di luar negeri telefon.

Seperti keputusan PMR aTi, dan yg seperti me jangkakan, aDm juga dapat keputusan yg mengecewakan. Walaupun me dah janjikan hadiah yg lumayan sekiranya dapat keputusan cemerlang.

Hari minggu yg lepas, me pergi ke plaza angsana. Kebetulan ada pameran ‘jom masuk u’ oleh universiti seluruh negara. Me ambil banyak risalah-risalah juga.

Sambil itu me pun baru tahu apa itu program matrikulasi.

Alahai.

Categories: Family
  1. anakkawi
    March 13, 2008 at 12:36 am

    sabar en_me…🙂

    iye, kesabaran yg ada batasnyer.. uhuhu

  2. March 13, 2008 at 4:32 am

    huhu… takpe, tau jugak kan? zaman kita dulu, mana ada camni semua… harap apply ikut pos je

    Ikut pkembangan zaman gitteww..

  3. March 13, 2008 at 5:59 am

    Lahhh cik me tak bagitahu pun cik me turun johor…..

    alahai, sapelah me yg inih nk bgtau kemane me nk turun.. uhuhu

  4. March 13, 2008 at 8:33 am

    en_me baru tahu ke matrikulasi tu apa? heheh…😉

    iye, zaman me dulu2 manelah ada mende2 canggih mcm gitteww

  5. March 13, 2008 at 10:43 am

    takpe en_me, kalo tak dapat masuk u pun, byk lg path lain yg leh dipilih. cth terbaik, isi jek borg SPA tu. apply pelatih kolej perubatan, pelatih penolong pegawai kesihatan persekitaran ke.. huhu. okies?. take care, bro..

    thank u my bro..
    aDm dah mohon UM.. moga2 berjaya.. insyaAllah..

  6. March 13, 2008 at 11:58 am

    nanti kena tinggal PS2 kat umah la ek.. dpt masuk U nanti mesti hadiah lagi lemayan, kereta mainan atau motosikal pun dah cukup kan?

    p:s/ kat cc pun sempat lagi lawan web en me inih.. setia sungguh.. hehe..

    tengoklah nanti, untung sabut timbul.. kater uncle kamal itteww..

  7. March 13, 2008 at 12:01 pm

    nanti kena tinggal PS2 kat umah la ek.. dpt masuk U nanti mesti hadiah lagi lemayan, kereta mainan atau motosikal pun dah cukup kan?

    p:s/ kat cc pun sempat lagi lawan web en me inih.. setia sungguh.. hehe..

    ahaha, terimakasih encik apis17 yg itteww.. tanper korang, saperlah me yg inih.. uhuhu

  8. March 13, 2008 at 12:06 pm

    blog pokcik kamal tak boleh masuk nanti mesti ngamuk lagi uncle tuh..

    iye, uncle kamal yg budiman itteww..

  9. Polar Bear
    March 13, 2008 at 5:51 pm

    Hehehe..
    malas2 gitew…
    tapi masuk universiti … tutuh ajer anak en. me .. iteww..
    Cakap kat adm.. kalau suka komputer.. jadi programmer macam en. Me..
    Kaya gitew… walaupun barang naik…

    me vukan programmer laa.. Dikaternyer kaya gitteww..

  10. March 14, 2008 at 10:05 am

    kata emak, “setiap anak ada rezekinya masing², yang penting doa dari kedua ibubapa untuk masa depan anak yang lebih baik”.
    en me, usah kecewa… percayalah dia akan lebih hebat dari itu.

    thank u cik liza itteww.. nasihat mu kan me kenang..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s