Home > birthday > yaasir: one year

yaasir: one year

fascinated by the eos sound

Hari ini harijadi yaasir yg pertama. [+ newborn last year]

Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa.

Hari ini juga harijadi Albert Einstein itu.

Alahai.

celebrating with a pandan cake, a week later

Categories: birthday
  1. March 14, 2008 at 2:33 am

    assalamualaikum,

    cantiknya gambar. Ini mesti guna DSLR kan? Jelas gambarnya. Mabruk kepada baby yaasir di atas ulangtahun yang pertama.

    Nak tanya sikit ttg kamera. Kalau kita nak beli camera, kita patut pilih megapixel yang tinggi ke? atau optical zoom yang tinggi? Kata lah megapixel 8.1 dan optical zoom 3x. Satu lagi 7.1m.p dan optical zoom 5x. Yang mana lebih baik?

    bukan, me guna hanfon jer.. ekeke, gurau2 gitteww akak husna ..

    pada me pentingkan megapixel 8.1 itteww.. optical zoom second choice.. good luck sis..

  2. March 14, 2008 at 5:05 am

    En Me, Puan Dy kata anak en me comel sangat😀

    Semoga panjang umur murah rezeki untuk yaasir itu, hohoho, sekali sama besdey dgn Einstein daaa…

    Fuh yoo😀

    alahai, moga2 korang mendapat bayi yg comel juger ittteww nanti my bro..

    bukan, Einstein yg sama besdey dgn yaasir.. ekeke

  3. Polar Bear
    March 14, 2008 at 8:16 am

    Wah dah setahun dah diyer..
    Nanti kalau Yaasir datang KEy L..
    Saya belanja Makan Bubur Ayam McD..
    Huhuhu

    wah! pokcik itteww nak banjer erk.. thank u 3x

  4. March 14, 2008 at 8:55 am

    kawaiiii…!!

    saya suke kanak2 comel…

    kanak2 mengada2?..saya menyampah…

    memang ramai orang suker kanak2 comel.. ader yg x suker ker?

  5. March 14, 2008 at 10:09 am

    selamat ulang tahun yang pertama untuk baby yassir…🙂

    thank u mokcik echah itteww..

  6. March 14, 2008 at 7:06 pm

    selamat ulang tahun yasir. cutenye

    thank u pokcik ajit itteww..

  7. March 14, 2008 at 9:45 pm

    untungnya dia dapat berkongsi haribulan dan bulan yang sama dengan einstein. semoga segala urusan Yaasir dipemudahkanNya😉

    dah besar nanti, Yaasir jangan lupa baca blog papa ;p

    insyaAllah.. kalo nanti yaasir dah besar kiter tunggu samer2..

  8. March 15, 2008 at 9:21 am

    semoga yasir juga bijak spr albert einstein..

    hepi besday to yasir…sowi,auntie xde hadiah..
    erkk..auntie..mcm tua sgt je..hihi

    insyaAllah juger cik fauzani..

  9. March 15, 2008 at 12:13 pm

    Waaa comelnya…… Bilalah saya nak ada anak ya…

    calon is3 sudah ader kah encik azhar yg vogue itteww?

  10. March 16, 2008 at 10:28 pm

    selamat ulang tahun adik cute…

    tq mokcik itteww..

  11. anakkawi
    March 19, 2008 at 2:32 pm

    matanya berkaca mengharap sesuatu dr en_me…
    nk motobot kot, hihi…

    bukan mengharap sesuatu laa bro.. tp terpukau dengar bunyi kamera eos yg mancongkam itteww!

  12. March 19, 2008 at 8:42 pm

    assalamualaikum wrwb

    actually saya dah pun beli kamera olympus 7.1 megapixel 5 x optical zoom. Harga asalnya rm1300.00 +- tetapi tengah promosi jadi rm 1000.00. Ngam2 budget hehe.

    Ok lah kot..nantilah bila2 saya masukkan gambar2 tu dlm blog saya. Baru2 ni ambik 3 keping gambor di Telok Cempedak, Kuantan selepas selesai mengahdiri Konvensyen PUM di MRSM Kuantan. Maktab kite menang 10 anugerah gittewwwww…mancongkammm.

    waalaikumsalam wrwb juger..
    wah, kamera baru gitteww.. tapi kan sudah bagitau soh beli 8 megapixel, yg ko beli 7.1 megapixel afsal? uhuhu, me xleh nak jadi guru noo..

  1. June 10, 2008 at 2:41 am
  2. October 15, 2008 at 7:31 am
  3. November 13, 2008 at 12:06 am
  4. November 30, 2008 at 9:33 pm
  5. March 14, 2009 at 12:06 am
  6. March 14, 2011 at 12:05 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s