Home > photography > how to develop digital films

how to develop digital films

satisfaction guaranteed, even with graffiti
puduraya bus station

Kelmarin me pergi cuci gambar perjalanan ke pulau mutiara itu. Di kedai foto kl sentral.

kurang 100 keping = 50 sen
lebih 100 keping = 40 sen
lebih 200 keping = 35 sen

kata awek cun sambil tolong kira, pakai kalkulator. Ada seratus sembilan puluh lima keping. Awek suruh lebihkan dua ratus keping. Me akur.

Tengahari sudah siap. Masa ambil gambar, awek berseloroh,

naper banyak2 xde pun gambar en_me?

Me cakap, me tidak penting.

Mamat kedai foto pun sibuk tanya jenis kamera yg me pakai. Katanya,

en_me pakai kamera apa? cantik sungguh gambar..

Kalaulah mamat kedai foto itu baca blog me yg ini. Mesti mamat dan awek sudah tahu.

Alahai.

Categories: photography
  1. March 29, 2008 at 12:22 pm

    siput gonggong lagi best.. happy weekends wat kengkawan sumer..

  2. March 29, 2008 at 2:11 pm

    apalagi en_me, masa tu lah nak promote blog yg insaf nehhhh

    xperlah encek azhar itteww.. saperlah me yg inih dgn blog yg semberono .. ehehe

  3. Polar Bear
    March 29, 2008 at 4:18 pm

    Orang kata..
    kalau beli camera mahal..
    gambar2 itew bukan untuk si pembeli kamera..
    tapi.. untuk kepuasan si pembeli mengambil gambar..
    Huhuhu..

    tapi ramai yg beli sebab nak wat bisness.. gitteww.. ammvooii

  4. March 29, 2008 at 4:46 pm

    salam sabtu en.me🙂
    saya tak paham gambar kat atas tu
    maksud tersirat ke???
    ye ye..saya pon nak puji ni..
    mmg gmbr2 yg en.me amik tu cantik
    ada kelas gitu..hehe🙂

    gambar kat atas tuh me cumer nak tunjuk, dalam keadaan cahaya yg kurang pun, suasana yg seram pun, gambar tetap mancongkam sehh!

    anyway, thank u akak long itteww..

  5. March 29, 2008 at 7:01 pm

    hai.. sape boley challenge en me iteww.. sekali dia snap pkai DSLR nye itu..

    ammvooiii dhik thirah itteww, me nih kan buah cempedak luar pagar gitteww.. uhuhu

  6. March 30, 2008 at 5:10 am

    Ngeh ngeh ngeh, kalo mereka itu tau kamera en me, misti depa pengsan berbuih mulut seh😆

    Uhm, 450D baru launch tau en me ituuuuu, wik wik wik😀

    iye me sudah tahu.. tp me no regret one uooollss.. koser.. ekeke

  7. نورنانا
    March 31, 2008 at 7:58 am

    murahnye.. 35sen? katne?
    saya ada lebih 400 keping nak g anta..tp sumer mahal..

    kl sentral.. Kat ampg park memang dh fix x kira kuantiti, tp kalo byk dpt free 8R gitteww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s