Home > Ho Hum > April Fool's Day 2008

April Fool's Day 2008

no, i dont enjoy the april fool

Tidak, blog me bukan kena godam – semalam adalah hari kebodohan bulan april.

Juga, kamu semua pun tahu, semalam hari ‘april fool’ itu. Tapi ramai yg percaya. Me hargai pada kamu semua (adalah tiga orang) yg hantar emel, sms dan tulis “ini mungkin main-main, tapi kalau betul-betul, saja nak tahu..” Memang me terharu bila dapat tahu ramai yg singgah-singgah jenguk-jenguk dan komen-komen kalau-kalau ada isu yg menarik perhatian di blog ‘Memang Lumayan’ me yg semberono ini.

Teringat me sudah lama tidak permainkan orang di hari kebodohan bulan april. Dulu, me pernah pekenakan amoi syarikat lama limbungan pelantar minyak itu. Me biasa datang ofis awal. Tapi tidak pernah seawal amoi itu. Biasanya, me akan letak kereta bersebelahan kereta amoi itu. Diluar pagar.

Pagi-pagi lagi me sudah telefon amoi. Me kata lampu kereta amoi menyala. Amoi gabrah dan pergi keluar ke tempat letak kereta. Ahaha.

Tapi me sekarang dah serik. Insaf beb.

Cerita lain, semalam me ingatkan nak servis skuter me yg itu. Tapi me tukar minyak hitam, minyak brek, isi angin tayar dan perketatkan tali brek belakang itu. RM28 saja.

Takziah juga buat arwah seniwati yusni jaafar yg meninggal dunia pagi tadi. Alfatihah.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. March 31, 2008 at 7:25 pm

    me tidak tahu asal usul hari ‘april fool’ itteww.. sorry

  2. redapples
    April 2, 2008 at 3:48 am

    samelah kite

    ape yg samer?

  3. Polar Bear
    April 2, 2008 at 7:12 am

    Tipah tertipu

    thank u my bro diatas kprihatinan ko antar sms smlm.. Tanpa korang sapelah me yg ini.. Ihihi

  4. April 2, 2008 at 11:35 am

    huuuuuu
    jahatnyer kamu T_T
    naseb baek i tak marah2 mencarut @#$%** kt blog hacker tu~
    sbb dulu penah blog membe kena hack
    pastu kami pakat ramai2 attack dia
    hahahaha
    cuba klu buat cmtu
    msti tak pasal2 kena cap prempuan gila😆
    hishhhhhhhhh marah2~!

    *psss tp mcm pelik actually smlm
    cara kena hack tu yg pelik
    pasal i stil buleh baca bile klik kategori
    puas godek2 semua page
    drp home smpi contact semua buleh masuk
    so i assume hacker tu baek
    dia hack sbb nk test power
    tp dia tak kacau bnda2 lain
    hahaha T_T

    tanper blogger tegar spt kamu, saperlah me yg inih.. Uhuhu, me tharu sehh..

  5. April 2, 2008 at 12:37 pm

    pandainyerr.. nasib baik tak tau no phone en me kalau tak nak mintak password pastuh padam sume entry dalam blog en me inih.. selamat april fool kepada en me & kawan2 cemua..

    ammvoiii cekgu apis itteww..

  6. April 2, 2008 at 3:50 pm

    suke main2 yeh

    ala me nyondol2 skit uoolls.. Volee kan kan

  7. April 2, 2008 at 8:03 pm

    1 april…sume org bperangai baik je kat sini~hihi

    kat maner? Ehehe

  8. April 2, 2008 at 10:46 pm

    cheh… dah la turkish hacker pulak, next target microsoft pulak.. teringat dulu my company website kena hack di bulan pose, keluaq gambaq bigmac… cheiiissss

    ni kali kedua kita kena…

    terharu me tengok ramai kengkawan yg sayang kat blog me yg semberono inih.. uhuhu
    jgn serik2 singgah2 jenguk2 komen2 blog me nooo..

  9. April 3, 2008 at 9:54 am

    tertipu😦

    alahai, me sskali gurau2 manjer.. Voolee kan kan cik pandagumuk itteww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s