Home > transport > petronas super car, no more

petronas super car, no more

prepaid parking ticket (unrelated story)
jalan tebrau, johor bahru

Peraduan petronas super car sudah tamat. Sebab itulah me tiga bulan lepas menjadi pelanggan petronas yg setia.

Di buletin utama tv3 pun sudah tidak kedengaran iklan petronas super car itu.

Cerita lain, semalam lepas kerja me ikut serta kumpulan projek main bola bowling. Termasuk pengurusan dari Belanda. Makanan stail buffet memang mancongkam. Tapi sistem komputer dan laluan bola bowling tempat me main itu yg rosak. Me balik awal. Padan muka si cosmic bowl itu.

Alahai.

Categories: transport
  1. April 10, 2008 at 9:16 pm

    untung sabut timbul..

  2. April 11, 2008 at 3:22 am

    ala dah abis ke..huhu,bru je nk guna petronas hasil boikot brg belanda nih (shell)

    alahai, me tengah keje projek orang belanda aram*jadah nih.. kene bhenti keje ke gamaknyer.. aduuiiih!

  3. Polar Bear
    April 11, 2008 at 6:07 am

    Huhuhu..
    Berhenti?
    jangan…. kalau kerja ngan syarikat belanda.. macam mana company nak survive?
    Huhuhu.. lambat2 kan ajer

    ko nak haku jadik durian belanda ker.. uhuhu juger

  4. April 11, 2008 at 3:31 pm

    tak dapat hadiah tak kan tak nak isi minyak kat situ lagi hehe..

    tp kalo isi dpt kete lg best kan kan..

  5. April 11, 2008 at 8:38 pm

    “Vrrrooom! Vroooomm!!”

    wah, sungguh power vunyi itteww!

  6. April 11, 2008 at 9:19 pm

    encik me terer bowling ke??meh lawan ngan inah..lalalalala

    ammvoiii.. Uoolss janganla buli2 me one yg dah tua ni.. Jap me yg nyanyuk ni nak amik tongkat me, (sambil tketar2 huyung hayang carik spek maner me letak tadi.. ) Uhuhu

  7. April 12, 2008 at 11:30 am

    ::: tertarik dgn kupon tuh hehe.. better tukar kpd sistem mesin mcm di KL.. kupon yg saya ada skrg, tak luak2 pon. konpius dgn kupon melaka.. selalu gak tersalah ketik kupon ikut negeri hehehe.. nice pix..

    sebenarnya sistem kupon itteww mengikut cara negara singapor yg telah mengguna sejak berzaman-zaman.. tp masalahnyer begitulah, banyak sangat jenis kupon mengikut zon-zon tertentu.. leceh beb!

    btw, thank u bro singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ini for d 1st time.. jgn serik2 noo

  8. May 28, 2008 at 3:17 pm

    aloo…. ada cadagan x dengan bermidalkan rm5k kat mane yg terbaik di laburkan duit tu so secure income bulan2 n ujung tahun?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s