Home > work > sea water so calm

sea water so calm

a floating production, storage and offloading vessel [+ learn more about fpso ]
a 3D plant design management system (pdms)

Semalam me ada persembahan projek baru itu. Pelantar minyak diatas kapal dilautan dalam. Me sudah siapkan bahan-bahan untuk ditayangkan oleh jurutera dan pereka projek.

Semuanya berjalan seperti dirancang. Pemilik projek dari australia dan pelabur dari jepun pun puas hati. Tapi minta lebih lebih pula. Gambar isometrik dari sudut pemandangan berbeza sepuluh keping. Video animasi laluan burung dan rama-rama pula dalam permohonan.

Cerita lain, aDm baru terima surat penerimaan masuk matrikulasi. Di londang, masjid tanah, melaka bandar bersejarah itu. Aha, lepas ini me akan cerita lebih lebih pasal negeri melaka lah pula. Boleh kan kan.

Alahai.

Categories: work
  1. April 16, 2008 at 9:52 pm

    Tenang-tenang air di laut,
    (Sea water so calm)
    Sampan kolek mudik ke tanjung;
    (Small boat upstream toward to the cape)
    Hati terkenang mulut tersebut,
    (heart is recalling and mouth is uttering)
    Budi baik rasa nak sanjung..
    (I feel want to respect the kindness)

  2. April 17, 2008 at 9:08 am

    keje ni la yg en me & polar bear & kawan2 buat ek.. mula2 tu nak ter’kecimpung’ dalam bidang ni jugak hehe..

    iye 3x.. Inilah periuk nasi me.. Orang minyak gittew.. Xde ape yg nk di’gah’ kan..

  3. April 17, 2008 at 10:31 am

    eh..Farid (adik inah) pun dapat KMM..leh la jdi kawan..hehehehe..

    semoga kiter pun leh jadi kawan siber yg baik.. No tikam2 back one uollss..

  4. Polar Bear
    April 17, 2008 at 3:02 pm

    Huhuhu.. pIrate of Carribien Versi Baru…
    Siap ada helicopter landing..
    Huhuhuhu..
    Aku tau takder enjin kapal nie..
    tapi kalau ada berapa ribu hp aa dia pakai?

    fandainyer ko.. Ehehe

  5. April 17, 2008 at 3:08 pm

    ahaks. accidently, kite ex-student malacca matriculation college. btw, congrats to aDm😉

    oic.. Tq cek aria itteww

  6. April 17, 2008 at 4:31 pm

    lepas ni bolehla update tentang gadis2 melaka.. eh, tp adm tu sape?? haha.. suka ati je..

    sape kate gadis melaka x lawa x menawan x menarik ati? Ahaks..

  7. April 18, 2008 at 11:17 pm

    Fuyyohh..projek baru en me…

    caya lah..🙂

    iye, projek nexus crux itteww.. turret belum dpt detail lagik..

  8. April 24, 2008 at 3:20 pm

    hampir2 bos aku nak hantar aku trainning pdms ni..tapi smpai la xhantar2…masyuk ooo gaji buat pdms no oo..

    sykt ko buat oil n gas ke bro?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s