Home > miscellaneous > entering the waterfall resort

entering the waterfall resort

entering the resort

Kelmarin me sampai juga ke air terjun kota tinggi. Memang ramai orang. Terutamanya mamat dan minah kilang dari nepal dan vietnam tentunya.

Me tidak mandi. Me cuma ambil gambar saja macam biasa.

ferris11.gif More pictures on aminus3

foreigners by the waterfall

Cerita lain, me cuma nak bagitahu, hari ini (23hb April) adalah Hari Buku Sedunia.

Alahai.

Categories: miscellaneous
  1. Polar Bear
    April 23, 2008 at 6:03 am

    Waduh…
    Mana gambar orang2 yg mandi NYeR..
    Huhuhuhu

    me:
    ammvoiii, nak tengok orang mandi gitteww

  2. April 23, 2008 at 7:22 am

    Celebrating life with beautiful photoshot😀
    En me apa khabar?

    Me:
    me kat sini ok2 je.. Ko kabare?

  3. April 23, 2008 at 1:48 pm

    mengapa kamu tak mandi?
    skodeng org mande yeah?
    hikhik😛
    knapa eh gmba2 harini
    kaler dia mcm pelik
    pastu kamu sharpen kn gmab tu ke?
    mcm terover sharp plak😕

    Me:
    fuyoh, mata ko memang sharp gitteww

  4. April 23, 2008 at 1:48 pm

    gmba yg 1st tu yg pelik~
    lupa nk ckp
    gmba awek lawa plak
    amboi encik me itu~ haha😛

    me:
    ko pong jelite juger.. Ammvoiii

  5. jp
    April 23, 2008 at 4:13 pm

    Dah berbelas tahun aku tak ke tempat itu. memalukan warga Johor betullah…

    kalo ko gi next time mesti ko tkezut.. Dah byk upgrade, tiket masuk pun mahal tahap angkasa gitteww..

  6. insan
    April 23, 2008 at 6:24 pm

    gua lama x pegi ini tempat lepas gua tinggalkan ini negeri…..

    dulu gua naik sampai kolam atas….memang best siot…

    hi bro insan.. kolam atas yg dalam itteww sudah ‘no entry’.. mungkin sebab banyak kemalangan jiwer agaknyer..
    btw, ko kat negeri maner sekarang?

  7. April 23, 2008 at 6:38 pm

    boleh bilang dgn jari berapa kali jer sampai johor,inikan pulak nak pi mandi air terjun kat situ.huhuhu.

    best nyer mandi air terjun!

    memang best kalo mandi air terjun, sejuk macam dalam ais gittewww..

  8. April 23, 2008 at 7:08 pm

    waaa. sudah lama teringin nak ke air terjun kota tinggi dan pantai desaru ;(

    ko bawaklah awek gi saner.. mesti syahdu beb!

  9. April 23, 2008 at 8:35 pm

    arrgghh..dh lame x gi jalan2~

    ko pun dah lamer x singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih.. uhuhu

  10. April 23, 2008 at 9:19 pm

    aku tak sempat klu nak g jalan2 ni..tension aku

    tension pasal housemates lagi ker bro?

  11. April 23, 2008 at 10:19 pm

    ades!!
    nape amek gambar luar jer…
    skali dalam la..
    kodeng skali..
    opss!!

    memang ader bro menteil, ko klik link ke aminus3 ittewww..
    atau CLICK yg ini ..

  12. April 23, 2008 at 10:39 pm

    wah..tempat jatuh lg dikenang..ini kan pulak tmpt kami berendam..hehhehe
    dulu kami (geng 10 bdk hitam) mandi manda kat sini..ms tu murah lg..termasuk cewek2 eng kat tmpt en.me tu..cik tirah & cik fira yg manis gitu..🙂
    fira tu teror berenang..champion

    ahaha, tempat kecik mana leh berenang, berendam lamer2 bolehlah kot.. kan kan, ammvoiii

  13. April 23, 2008 at 11:00 pm

    Salaam alaikum w.b.t… HOw are u bro? MasyaAllah, not just the photo snaps are cool, but u got a PR 8 blog!! How u did it maan?🙂

    waalaikumsalam encek neezam, thanks for singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time..
    blog bukanlah hakmilik kekal.. ngeh 3x

  14. si dugong
    April 23, 2008 at 11:11 pm

    cute minah kilang baju belang. alahai…

    ahaha, itteww minah vietnam lah bro..

  15. athirah
    April 23, 2008 at 11:33 pm

    mahal tu nak masuk sana sekarang.. lagi2 tak boleh bawak outside food.. kitorg selalu sorok food dlm beg!! ahahah

    iye 3x.. me luper nak citer pasal outside food.. dia orang yg bawak bakul penuh bekalan makanan itteww kener tinggal kat warung depan.. sian beb! uhuhu

  16. April 23, 2008 at 11:36 pm

    Last time aku pegi air terjun ni. 15 tahun dah. ahahaha..

    kamu ni, nak ambik gambar aweks, kenapa sipi-sipi aja?huhu

    last time ko pegi, beraper umur ko.. ekeke

  17. April 23, 2008 at 11:38 pm

    Last time saya pegi air terjun ni masa umur 5 tahun.Ho… 15 tahun yang lepas tu. ahahaha..

    kamu ni, nak ambik gambar aweks, kenapa sipi-sipi aja?huhu

    gambar sipi sipi aweks sebab me yg femalu gittewww.. volleee kan kan

  18. April 24, 2008 at 3:10 pm

    best nye gi waterfall.. hoyeah~

    me:
    tp kalo dpt berendam lagi best.. Ahaks

  19. mima
    April 30, 2008 at 4:57 pm

    been there long time ago…
    (yeke?cam baru je…)

  1. May 8, 2008 at 1:04 am
  2. July 25, 2011 at 11:58 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s