Home > miscellaneous > nurse's day

nurse's day

yb of ampang (i also don’t know her and of course she is not a nurse)
dr rozaidah talib

Minggu depan, me kena hantar aDm masuk kolej matrikulasi melaka itu.

Itu hari, me tanya pasal rakan aDm yg lembut-lembut itu. Rakan aDm, me panggil sYd saja dan beliau tinggal sama taman dengan me. aDm dan sYd adalah rakan satu asrama di sekolah teknik pontian itu. aDm bilang sYd cuma dapat 1A dalam spm yg lepas dan dia sudah pun diterima mengikuti kursus jururawat.

Kebetulan hari ini hari jururawat sedunia. Me nak ucap selamat hari jururawat untuk misi2 semua, yg banyak memberi jasa kepada pesakit2 di Malaysia semoga maju jaya dan dapat berkhidmat dgn lebih sabar.

PASCA NOTA: Ramai yg belum tahu me sudah pindah ke blog lain yg lebih lumayan. Oleh itu, sila tinggalkan emel anda atau emel me yg ini:

yginsaf@lycos.com

Alahai.

Categories: miscellaneous
  1. t.a.t.a
    May 6, 2008 at 3:43 pm

    en_me, sy juga tak kenal dia, tapi lawa la baju yg dia pakai tu.
    so nice the combination corak dan warna nya yg lembut..
    tapi lagi cantik dan manis kalau dipadan kan dgn tudung.

  2. t.a.t.a
    May 6, 2008 at 3:45 pm

    err of course she is also nurse. she is nurse to her husband’s heart, to the children and the family.

  3. t.a.t.a
    May 6, 2008 at 3:48 pm

    en_me err saya lagik! boleh betulkan grammar tak? tertinggal ‘a’.
    tengkiu🙂

  4. May 6, 2008 at 7:09 pm

    Yg Insaf..
    Mati2 ingat nurse yang berjaye tadi..hehe

    Selamat Hari Jururawat & Hari Ibu!

  5. May 7, 2008 at 10:07 pm

    selamat hari jururawat & hari ibu kepada emak aq

  6. May 8, 2008 at 9:54 am

    my mum is also a nurse.😉

  7. May 8, 2008 at 7:34 pm

    nak tanya sapa t.a.t.a tu ye?

  8. May 8, 2008 at 9:15 pm

    datin mana tue en_me🙂

  9. May 9, 2008 at 1:01 pm

    HUH??
    BAJU LG KILAT DR KETE..
    CMNE TU??

  10. arasis
    May 10, 2008 at 9:12 am

    igtkan nurse td.hehe..
    ni tgh tggu hari ibu. nk wish umi tsayang.hehe..

  11. May 10, 2008 at 2:42 pm

    assalamualaikum cik me…
    huhu sy nk mintak bantuan sket..
    saya nie baru je uat blog…
    tap x pndai ape2 pon..
    nk post blog x tau cemane
    nk design layout lg lo..
    hrp cik me dpt mmbantu…
    huhu
    terime kasih ye

  12. May 10, 2008 at 8:37 pm

    en me..adik inah pun masuk KMM..jumpa di sana😛

  13. redapples
    May 12, 2008 at 7:59 pm

    selamat hari jururawat + hari ibu + hari belia

  14. May 16, 2008 at 12:31 am

    lawa, mesti ramai patient hehehe

  15. May 17, 2008 at 12:18 am

    siapa tu.. lawa kereta tu hehe

  16. May 17, 2008 at 10:48 am

    erk? nape pindah blog lak en_me?
    patut pun rase pelik tak update2 entry ni.. pepun, do buzz me, ok!

    akagi_84@yahoo.com

  17. May 18, 2008 at 10:05 pm

    En_me.
    Adikmu jururawat? Ehem2.. ngahahaha

  18. May 18, 2008 at 10:12 pm

    Eh, SyD tu lelaki ke perempuan? silap eh?

  19. May 21, 2008 at 4:49 pm

    Salam bro….yb of Ampang…napa tetiba ada gambar dia….mak bro ek???

  20. May 24, 2008 at 12:18 am

    slamat hari jururawat kepada jururawat yg menyambut kelahiran aku dulu🙂

  21. May 24, 2008 at 12:24 pm

    oh tatau pulak … dia yb ampang ek .. ampang mana ?? ampang segala ampang ke ??

    kita penduduk ampang yg dah makan bertahun2 pun x kenal dia

    ish ish😀

  22. June 1, 2008 at 1:31 am

    mmg dah pindah sungguh ke ni?

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s