Home > Friends > greener pasture

greener pasture

please have a tea, green tea (not related story)
the manhattan fish market, tebrau city

cerita lain, semalam di pejabat sambil tolong bantu sistem, me sembang-sembang dengan rakan sekerja. Nyonya muda pereka struktur perempuan berbangsa tionghua itu. nMc baru masuk bekerja bulan lepas. Dulu kami sama-sama satu syarikat.

Me tanya,

lu sulah lama kelejah situ, apa pasat join ini kampeni?

nMc jawab juga,

wa sulah keleja sembilan belat taon wooo.. wa lompat bukan luit munye pasat wooo.. sulah bosan..

Ya, memang ramai rakan rakan sama tempat kerja me dulu yg masuk kerja di syarikat bayar mahal ini.

Alahai.

Categories: Friends
  1. May 7, 2008 at 12:12 am

    x suke teh ade cmpur rase laen.

    me:
    mamak, teh kosong satu! ehehe

  2. May 7, 2008 at 3:47 am

    :)uhuhu

    me:
    jom minum teh

  3. May 7, 2008 at 1:29 pm

    en me yang hensem ituuuuuu😀

    ehehehehehehe, seminggu saya tak sempat masuk blog, tau-tau aje en me dah tukar layout?

    Nampak fresh ni en me itu, yang insaf itu bagaimana ya?

    Bagus minum teh hijau tu en me,
    awet muda sey🙂

    me:
    alahai .. Me ingatkan mrahfa majuk2 gitteww..

    me vukan tukar layout laa, tukar rumah je.. ehehe

  4. May 7, 2008 at 2:05 pm

    salam en_me.. dah jumpa dan dah update pun..🙂

    me:
    waduh2 cek tata yg jeliter itteww.. Silakan

  5. May 7, 2008 at 4:18 pm

    Salam bro…
    kalu di salah satu tmpt di Afro-Eurasia ..org sana panggil teh yg ader daun pudina tu di panggil ”sulaimani ” …. apasal ..itu gue tak tanya arrr plak … hehehehehe

    hi cicak-san, salam juger..

  6. May 7, 2008 at 9:27 pm

    bagus minum green tea..
    blh menambah kdr metabolisme bdn🙂 hehe
    laa..saya dah terlepas ketapi daaaa…
    yasir dah pndai jln..
    comei🙂
    umur dia dah msk 1thn ke en.me?

    maner ader terlepas ketapi, yg ko dok kat belakang, lambatlah sikit sampai.. gittewww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s