Home > property > my tenant paying me half

my tenant paying me half

gunung pulai, a view from ioi mall

Kelmarin, penyewa rumah II telefon me. Kata duit sewa sudah ada. Tapi kena potong sebab ganti paip air rumah yg sudah rosak dan pecah.

Kebetulan, hari ini me hendak ambil duit deposit dan sewa dari penyewa baru untuk rumah murah flat me yg itu. Sudah tiga bulan rumah itu tiada penyewa.

Alahai.

Categories: property
  1. May 10, 2008 at 9:46 am

    banyak sungguh rumah dia… tapi orang rumah satu jer kan..??๐Ÿ™‚

    ammmvoiiii cek tasek yg muder dan jeliter itteww..

  2. May 10, 2008 at 10:21 am

    assalamualaikum… bayar separuh ok la lagi.. ni dah 2 bulan tak bayo2 my house rent… dah la security company tapi delay bayo.. bleh? kalo family ke orang bujang ke tak pe la jugak.. ampehhzz

    waalaikumsalam cek sue-aleen ittewww, mesti ramai yg dok dalam rumah sewa ittewww kan kan.. siannyer ..

  3. May 10, 2008 at 11:21 am

    kagum dgn aset nya en_me…

    ahaha, aset nya sebegitu, masalahnya pun sebegitu jugak bro..

  4. May 10, 2008 at 11:46 am

    Kak lady ni…ada sebijik rumah pun susah bebenor org nak sewa….

    alahai akak lady ittewww, kasik sewa murah murah jak..

  5. May 10, 2008 at 1:46 pm

    woah~ byk nye umah…
    nanti nak cari rumah sewa boley la cari en_me, kan? ihik๐Ÿ™‚

    manyak umah manyak tanggungan jawaban gittewww.. ammvoiii cek azreen yg manisme itteww

  6. May 10, 2008 at 2:39 pm

    en_me, aku nak menuntut ilmu hartanah dari ko. boleh?

    bro ross itteww, kater oghang, kalo takut dilambung ombak, jgn berumah ditefi fantai.. ammvoiii

  7. May 10, 2008 at 8:06 pm

    hye there…thanks for visting my blog.๐Ÿ˜€
    and really appreciate that u baca my posts.kekekke

    so kalau leh tanya la,ni sape ek?๐Ÿ™‚

    me cumer penyafu samfah jak.. uhuhu

  8. May 10, 2008 at 11:15 pm

    nape en me tukar blog?

    ammvoiii, kalau tiada angin, masakan pohon akan bergoyang kan kan cek inah yg vogue ittewww..

  9. Polar Bear
    May 11, 2008 at 7:15 am

    HUHUHUHUHU…
    Rumah kat KL encik me itueww aper cerita..
    Johor berkereta..
    Kl bermotor..
    Low profile betul kat kl…

    iye 3x, me kan cumer penyafu samfah jak.. ehehe

  10. t.a.t.a
    May 12, 2008 at 2:42 pm

    byk rumah en_me.. rumah saya errr.. rumah emak saya sebenarnya.. heheheh

    naper? nak satu ker.. ehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s