Home > Friends > kill two birds with one stone

kill two birds with one stone

this is my working table

Semalam pagi-pagi me telah di tag oleh cek nosherta yg jelita dan camera-shy itu. Dan me dah tunjuk tempat kerja me diatas itu.

Kemudian petang-petang semalam me dapat tag dari roshaizul orang johor bermastautin di ganu kite itu.

LIST OUT THE TOP 5 PRESENTS YOU WISH FOR: RM12juta durian runtuh, Mercedes Benz E-240 model terbaru, rumah baru yg perompak tak boleh masuk, tiket melancung seluruh dunia dalamasa 81 hari dan televisyen 29 inci dalam bilik bujang me yg itu.

LIST OUT THE REASONS FOR YOUR CHOICES:

1. Bermaksud tiada lagi hutang piutang di dunia ini;
2. Boleh letak kat rumah sebagai bahan perhiasan lagi;
3. Keselamatan kaum kerabat lebih utama;
4. Boleh tangkap gambar banyak-banyak guna EOS me yg itu;
5. Boleh me pasang astro dan layan hbo lama-lama, itupun kalau internet tak boleh dipakai.

THE PERSON WHO TAGGED YOU IS : roshaizulnizam.blogspot.com

5 IMPRESSIONS OF HIM/HER: me tak kenal dia, dia komen blog me pasal felda linggiu kota tinggi, dia asal johor, dia menetap di terengganu, dia mengetag me tanpa sebab.

MOST MEMORABLE THINGS HE/SHE HAS DONE FOR YOU: sebab dia mengetag me laa.

MOST LOVED INVENTION:komputer laa, alat me kais pagi dan kais petang, dan alat untuk me cari rakan-rakan siber yg baik-baik belaka. Ammvoiii.

WHAT DO YOU DESPISE THE MOST: Orang tiru gaya hidup me dan cara me memblog juga.

Tadaaa, dah siap entri me yg ini. Tapi me tak hendak tag orang lain. Bukan hidup me hendak susah lagi menyusahkan orang lain. Voleee kan kan.

Alahai.

Categories: Friends
  1. t.a.t.a
    May 15, 2008 at 12:07 pm

    owh tengkiu en me, sudi menjawab tag saya..

    ohohoh snap gambar pc tgh update blog ehh.. hahaha

    me:
    ahaha, tanpa korang saperla me yg inih..

  2. May 15, 2008 at 12:15 pm

    hm, gambar paip apa kat pc tuh?

    me:
    paip saluran gas, atas pelantar minyak gitteww

  3. buzzybug
    May 15, 2008 at 6:47 pm

    sungguh kemas workstation en me😉

    baru keje leh rajin skit kan kan..

  4. May 16, 2008 at 8:13 pm

    aaa.. kantoi main vlog masa tgh wat kerja.. tak baik gitew..

    jap, me nak tutup pc nih.. ekeke

  5. May 16, 2008 at 9:05 pm

    nak tanya.. 81 hari sempat ke nak pusing dunia?
    org nak bagi hadiah E240 pun nak jugak.. hadiah 12juta pun nak jugak.. eos pun nak jugak.. tiket melancung (2 orang) 81 hari pun nak jugak.. waa.. best boleh haneymuun lama2

    tv? takda pun takpa..

    ammvoiii, cekgu apis yg pemalu ittewww..

  6. May 17, 2008 at 12:21 am

    saya suka komputer jugakkkkkkkk! ;P
    oh, saya sangat suka workstation kamu en_me! hehehhe

    workstation vukanlah hakmilik.. kekal.. gitteww

  7. May 18, 2008 at 3:48 pm

    perghhh autocad ke tu eh. hehe. tetiba rasa nak pakai desktop plak. hehe🙂

    bukan autocad, tp sistem yg bukan autocad saje boleh buat gitteww..

  8. May 20, 2008 at 9:00 am

    takde apa nak tulis. cuma nak gelak. huhuhuhuhuh

  9. May 28, 2008 at 4:18 pm

    keje ape ??

    computer macam smart je ??

    me safu samfah jak..
    computer smart katernyer.. uhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s