Home > Family > no mercy to the family

no mercy to the family

the young victims at home

Sebenarnya, bukan me seorang saja dalam keluarga yg terkena jangkitan demam champax aBo [7] itu. Yaasir [1] yg baru terkena cengkering dan aQi [10] juga terbabit sama.

Dan siang sabtu tadi me terpaksa ambil aDm [18] dari asrama kolej matrikulasi melaka londang itu. Sebab aDm pun sama dijangkiti virus demam champax aBo yg berkuasa. aDm mendapat kebenaran cuti dari kuliah selama seminggu.

Alahai.

(chicken pox counter: day sept)

Categories: Family
  1. May 25, 2008 at 1:47 am

    sape yang mulakan ni dulu? me ye? sungguh kesian. mesti gatal satu badan. dah la takleh nak garu kang lebih teruk. have u recovered?

    alahai akak sorang ini.. ketinggalan keteapi yer..
    aBo sebenarnyer – dari sini

  2. buzzybug
    May 25, 2008 at 6:13 am

    waaahh~ 1 family kena… demam campak ni sekali je kan kte akan kena?

    teorinyer begitu laa katernyer.. tp ader juger yg kena dua kali.. atau tiga kali.. uhuhu

  3. diya
    May 25, 2008 at 10:34 am

    alahai. adm pun kena campak gak? kesiannya. habes sume berjangkit. huhu.

    nak wat camaner jang..

  4. May 25, 2008 at 1:28 pm

    alahai..cian nye..semoga cepat2 sembuh ye!🙂

    fening kapla seyyy

  5. May 25, 2008 at 1:32 pm

    semoga cepat sembuh untuk en_me sekeluarga. kesian si kecik tuh🙂

    thanks bro..

  6. May 25, 2008 at 7:56 pm

    mangsa terbaru giteww.. tak silap dapat cuti skolah lama kan?

    kalolah me dapat cuti sekolah lamer2 gittewww..

  7. May 25, 2008 at 11:15 pm

    alahai..adam pun kena..cian die..org kata kalo dah kena..x kan kena dah kan🙂

    gitewwwlaa orang kater..

  8. arasis
    May 26, 2008 at 12:51 am

    patut la laju sja en_me update blog. upenye tgh bcuti.eh, karang kedai servis kete pn jangkit lak.hehe..
    get well soon😀
    ksian Yaasir.

    kalo x bcuti pun me laju juger.. ehehe
    bak kater uncle kamal, less blog a day, will keep friends away.. gittewwwlaa

  9. May 26, 2008 at 12:19 pm

    mama budak2 tu tak kena?

    me:
    mQ sudah kena maser kecik

  10. t.a.t.a
    May 26, 2008 at 3:52 pm

    Tak pe berehat sekeluarga. duduk rumah je smp betul² sihat.

    me:
    me dah brehat seminggu.. Me x keje xde gaji seyy

  11. May 27, 2008 at 5:55 pm

    kasihan satu keluarga kena! semoga cepat sembuh!

    thanks bro..

  12. May 28, 2008 at 1:23 am

    ~~~less blog a day, will keep friends away~~~emmmmmmmm……….

    betul kan kan ..

  13. Polar Bear
    May 28, 2008 at 7:49 pm

    Flawless victorie to Kuman Demam Campak…
    Puan Me macam mana?
    ada kebal?
    Pss… en. me dah ok ker?

    mQ dah kener dulu zaman kecik2..
    me alhamdulillah demam dah kebah, cumer bintat2 takleh nak hilang.. uhuhu

  14. May 29, 2008 at 9:40 am

    taknak komen pasal demam campak lagi (sbb dah lapuk)…tapi nak komen si comel yg ada bintik2 kat muka tapi still cute tersenyum….nama awak Yaasir ye?kirim salam mama yea..hehehee

    ammvoii makcek salina teww

  15. May 29, 2008 at 11:13 am

    ye betulla..no offense….yaasir mmg cute…dgn bintik di muka hahahaaa

    yaasir pun senyum senyum sajer..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s