Home > property > too many tenants style

too many tenants style

have another green tea break
the coffee bean, senai international airport

Kelmarin apek kedai kunci sudah baiki dan ganti kunci bilik flat rumah murah sewa yg rosak. Cuma pintu bilik yg terkopak akan diganti minggu depan.

Me kena serahkan kunci pada mamat penyewa baru itu. Di lapangan terbang katanya. Sedang bertugas. Sedang melayan kapal yg baru tiba. Tapi mamat bilang rakan dia akan ambil kunci dari me.

Me bergegas ke sana. Tapi bila me tunggu dan telefon, rakan mamat bilang dia baru dalam perjalanan ke tempat kerja. Walaupun masih bengang dan keliru, me tak kisah. Me serahkan kunci pada rakan mamat yg gendut itu juga.

Alahai.

(chicken pox counter: day huit)

Categories: property
  1. May 26, 2008 at 7:43 am

    memang best minum teh panas dalam cawan putih yang besar tuh. last sekali saya buat mcm tuh masa kat lcct buat day trip ke kb. hehe🙂 minum kul 4 pagi ! hehe🙂

    it’s called jamaican tea.. RM7.50 secawan ..

  2. May 26, 2008 at 11:58 am

    kikiki, macam-macam ragam penyewa en me itu ye?
    Green tea tu anti-oxidant, sapa yang minum bole awet muda.
    Nanti kulit en me tu pun mesti bersih jugak lepas baik chicken pox tu🙂

    amvoii, awet mude katernye.. n ganteng koyok badang.. ehehe

  3. May 26, 2008 at 12:21 pm

    jgn salah bg kunci kt org lain dah la me…

    itu cume kunci pintu bilik.. Bukan pintu utama

  4. Princess Liyana
    May 26, 2008 at 12:29 pm

    Jangan baran2 ek:)sbr je..uhuhu

    me memang tgh sabar ni.. grrr

  5. t.a.t.a
    May 26, 2008 at 3:48 pm

    Laa kalau kunci bilik camne dia nak masuk? wahhh bijak bijak!

    laa kesiteww fulakk

  6. May 26, 2008 at 8:30 pm

    senang2 jual aja rumah tu.. amacam?

    ko hingat senang macam jual sayur ker bro.. uhuhu

  7. May 26, 2008 at 9:53 pm

    en me..org kata kalo demam campak..banyakkan minum ayaq kelapa..amalkan la..insyaAllah ok nanti

    iye, me sudah minum segala jenis air kelapa dan juger 100 plus.. bukan setakat minum, mandi air kelapa pun sudah, cumer belum mandi air bunga sajer lagik.. walopun doktor me tak bilang apa-apa.. yg betulnyer, kena tunggu dua minggu untuk sembuh.. gittewww, uhuhu

  8. May 28, 2008 at 10:39 am

    huh… tenant lama tu tak ganti pun pintu yang terkopak tu.. ada satu bilik tombol pintu pun tercabut punya ganeh.. alahai…

    me:
    thats d risk we have to take.. uhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s