Home > photography > take me higher theme

take me higher theme

‘take me higher’ is the ultraman tiga’s opening theme
plaza angsana

Minggu lepas masa jalan-jalan kat tempat membeli belah itu, ada sesi pergambaran bersama ultraman dan raksasa. Kebetulan me bawa dslr me yg itu.

Tapi untuk bergambar, kena belilah dulu patung ultraman yg kecil. Harga RM19.90 saja.

Memang me ambil gambar banyak-banyak guna dslr me. Dan ada jurukamera penaja yg ambil gambar juga. Tapi kena tunggu 10 minit untuk cetakan gambar.

Lepas jalan-jalan pusing pusat beli belah itu, me pun balik. Terlupa pula nak ambil gambar percuma yg sudah dicetak dari jurukamera tadi.

Alahai.

Categories: photography
  1. May 31, 2008 at 12:15 am

    Comelnyer adik yg buat gaya ultraman itu…

    memang sonok nengok budak2 bergaya gittewww.. kanns

  2. May 31, 2008 at 7:22 am

    rugi ler.. gambar free..

    untung batu tenggelam..

  3. t.a.t.a
    May 31, 2008 at 9:32 am

    Mesti penat org yg jadi maskot ultraman tu.

    penat berbayar takper cektata ittewww..

  4. Princess Liyana
    May 31, 2008 at 9:37 am

    huhu..suka tgk ultraman kecik2 dulu:)

    sekang nih masih suker tak? hmmmm

  5. May 31, 2008 at 10:08 am

    agaknye sape la yg jadi ultraman tu..haha

    ahaha, apek jual skrap getah kot… ammvoiii

  6. May 31, 2008 at 11:18 am

    wah..otoman la๐Ÿ™‚
    cite lawan raksasa yg tak pnh berkesudahan…layan..zaz..hehe

    memang kener layannn nih..

  7. May 31, 2008 at 11:34 am

    err…tak de ke mana2 bahagian angsana yg kena fire?

    uwaaa, sukernyer tengok kemusnahan dimaner maner yer.. uhuhu

  8. buzzybug
    May 31, 2008 at 12:27 pm

    cam best je amik gambar ngan ultraman tuh… even saya dah besar, if ada orang jadi ultraman camtu, saya nak je amik gambar ngan org tu… hehehe…

    ehehe, kita berjiwer kanak-kanak gittewww..

  9. madurejo
    May 31, 2008 at 6:11 pm

    en ultraman, who seems getting active with interesting blog.

    Rgds,
    Yusuf

    thanks mas yusuf..

  10. May 31, 2008 at 11:25 pm

    caya la ultraman tuhhh.. ;P

    ultraman memang voleee dipercayaiii.. kannns

  11. diya
    June 1, 2008 at 4:12 pm

    yeah yeah. otomen taro. *main hentam je neh*๐Ÿ˜›

    gasaklaaa.. kannns

  12. June 1, 2008 at 6:42 pm

    lama tak jumpa resakser ultraman. hehe๐Ÿ™‚

    ahaha, ultraman dengan raksaksa tengah berehat lar..

  13. June 2, 2008 at 6:09 pm

    ultraman taro seh!

    zasss.. ultraman pun menembak tepat pada dada raksasa ittewww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s