Home > property > paipku pecah lagi

paipku pecah lagi

please follow the rules (not related story)
birdpark, kuala lumpur

Minggu lepas me panggil tukang paip cina itu, mCL. Suruh periksa paip yg selalu bocor di rumah sewa II me yg itu.

Bila mCL periksa dengan pekerja indon itu, mCL bilang memang patut pun selalu pecah paip itu.

takde logo sirim maa..

Me kena ganti juga seluruh saluran paip dari meter luar ke dalam rumah terus ke tangki di loteng itu. Kos penggantian itu sebulan sewa beb.

Alahai.

Categories: property
  1. June 4, 2008 at 1:15 am

    alah… kalo ada cop pun kerap vocor tak guna jugak..
    erkk… ape keje nak cabut vulu vurung itew??

    abis nak pakai paip yg macamaner erk? kalo x cayer yg ada cop gittewww..

  2. June 4, 2008 at 10:52 am

    nak kena selalu semak no sirim yek… aku ni jarang sekali semak… hampehs..

    samerlar me gittewww

  3. KNB
    June 4, 2008 at 11:44 am

    Blog ini dipaut dengan lumayan oleh KNB. Hehe.

    ehehe, kecik tapak tangan, tapak sulaiman me tadahkan.. anyway, thanks bro..

  4. June 4, 2008 at 12:45 pm

    itu takleh claim ngan tuan umah ker??

    tuan umah yg ganti paip, guner duit tuan umah lar .. alahaiii tuan umah tewww

  5. t.a.t.a
    June 4, 2008 at 3:22 pm

    Peraturan kat atas tu, kalau dah kita tak leh nak feed the birds camne kita nak pull the feathers? dan camne kita nak wat sumer tu kalau kita tak tangkap the birds dulu kan?

    ammvoiii, kannnnnss

  6. June 4, 2008 at 10:14 pm

    la patutlah senang rosak. hehe🙂

    kannns

  7. June 5, 2008 at 12:25 pm

    kalau ganti sikit rugi.. jadi kena ganti dengan paip yg ada logo SILIM.. balu bagus.. manyak masyuk, penuh poket tokei.. haha

    wah, fandainyer cekgiu.. gittewwww larrr

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s