Home > Ho Hum > yginsaf.com

yginsaf.com

why i like this nickname so much? [ YGINSAF.COM ]
because inside the name, there is my actual name

Assalamualaikum kawan-kawan me semua yg memang best-best itu. Yg baik hati, pemberi komen yg bernas-bernas gitu.

Me cuma nak beritahu. Diatas sokongan kawan-kawan dan rezeki yg telah Allah kurniakan. Dengan ini me umumkan bahawa me sudah punya nama domain sendiri – yginsaf.com

Sila kemaskini blogroll masing-masing. Kalau adalah. Berkemungkinan besar, wordpress yg ini akan terpadam dengan sendirinya.

Jangan cakap me tidak heboh-heboh ya kawan-kawan. Tanpa kawan-kawan, siapalah me yg ini. Boleh kan kan.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. June 7, 2008 at 8:45 am

    eheheheheheehehehehehe, first!!!

    iye, me notice

  2. June 7, 2008 at 8:46 am

    Whoa, minta maaf ye en me yang best itu, semlam saya ter’mention’ nama blog ni sebelum launching.
    Tapi saya masih lagi rasa excited nih, whoa, tahniah tahniah!!!
    Semoga blog ni menjadi semakin bernas seperti biasa ye en me?

    me kan nih oghang tua.. maner leh nak lawan oghang muder ganteng yg fewwwitt macam mrahfa gittewww.. oghang tua kan lambat sikit paham.. aha, maner me letak tongkat me tadik.. uhuhu

  3. June 7, 2008 at 9:13 am

    Waalaikumussalam encik me yg memang best-best itu. Yg baik hati, pemberi komen yg bernas-bernas gitu,

    Waahh, dah de domain sendiri gittteeew! Haha.
    Manthop & halalan toyyiban!

    Keep up blogging Encik Me ittew

    ginilaar yg oghang kater kemaruk memblog.. ekeke

  4. June 7, 2008 at 12:42 pm

    nape la nak ber domain sendiri ni…

    domain tewww macam rumah sendirik daa.. takyah nak tompang tompang lagik.. kannns

  5. June 7, 2008 at 2:10 pm

    ada orang ajak masuk wordpress la, itu la ini la.. susah betul nak pindah rumah ni… nak kena beli perabot baru… tak kira la me berada di mana… akanku jejak!! kehkehkeh

    memang susah kaksu tewww.. penoh cabaran.. tapi yg susah nak buat ittewwwlar yg paling sodap! ekeke, ammvoiii

  6. diya
    June 7, 2008 at 3:51 pm

    waaaa en me dh de domain sndirik. bestnyeee. diya pun tingin gak nak de domain sndiri, sbb nak letak msjbox. tapi, tak tahu lah bile nak uat nye😛

    me punyer domain cumer namer jak.. takdok iklan nuffnangs, tiada adsense atau chitika.. takdok lagu muzik otomatik.. takdok msjbox.. voleee kannnns akak crayon tewww..

  7. June 7, 2008 at 3:53 pm

    yahooooooooooooo en_me dah ada domain sendiri. lepas ni masyuk la. haha🙂

    wah, gittewww ker.. domain me vukan tuk dijual lar bro..

  8. June 7, 2008 at 6:44 pm

    owh….tahniah2….

    aper nak heran, owang len dah lamer ader umah sendirik.. uhuhu

  9. June 7, 2008 at 9:44 pm

    hehe..dah lame x jenguk en_me~

    ko gi maner cek aini tewww.. cuti lamernyer.. hmmm

  10. June 8, 2008 at 1:00 am

    caya la😉 ahah, kite pun suka yanginsaf.com😉

    terimakaseh sumer diatas sokongan kamu.. tanper korang saperlah me yg ini.. kannns

  11. June 8, 2008 at 10:31 pm

    aaa.. saya takde blogroll.. tapi last time, mmg saya minat gak ngan rock n roll.. :p anyway.. saya dah letak URL baru ni kat favorites.. tahniah atas pembukaan laman baru nih.. very nice..

    thanks bro alamkekal tewww.. semoga kiter bisa jadik rakan siber yg baik baik..

  12. June 9, 2008 at 12:29 am

    ok, noted!!sekarang juga ku edit!!:D

    thank u akak juliana tewww..

  13. June 10, 2008 at 2:41 am

    tahniah bro..krn ko melangkah ke step lagi satu…

    me kan oghang tua.. lambat sikit nak pickup.. uhuhu

  14. June 24, 2008 at 7:44 pm

    wah dah lama betul tak singgah sini.. ada domain sendiri rupanya🙂

    kan me sudah tanyer ituari.. mu gi mano?

  1. March 14, 2009 at 12:06 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s