Home > transport > boxy but stylish kind of van

boxy but stylish kind of van

feel the comfort and luxury of mercedes-benz vito
berjaya times square

Walau sebesar manapun kenderaan banyak guna (mpv) itu, memang ada saja yg tidak puas hati.

Terutamanya, kalau hendak berjalan jauh. Beg-beg pakaian memang tidak muat untuk diletak dibelakang. Mungkin me pakai bas sekolah saja.

Cerita lain, semalam me menonton ‘kung fu panda’. Cerita animasi komedi tahap kanak-kanak. Tapi menghiburkan juga. Cuma me teringat pada kawan-kawan me yg guna gelaran beruang gitu. Salam teramat buat pandagumuk, beruang madu, polar bear, polar asia dan beruang panda.

Alahai.

Categories: transport
  1. Maryam
    June 16, 2008 at 12:33 am

    sebutan pandai orang kelantan ialah panda. terkadang kalau mahu mengenakan orang yang bercakap, mulalah mengatakan panda yang dimaksudkan ialah panda bear itu. hiks!


    gitewww yer.. baghu me tahu..

  2. June 16, 2008 at 8:09 am

    wahh..en me dah tgk dah citer tuh ? haih..bila la saya pulak nak tgk..ingat nak bawak adik2 skali la tgk citer tuh..nampak mcm sgt best je..

    me:

    memang kelakar juger..

  3. Princess Liyana
    June 16, 2008 at 9:36 am

    uhuhu..kungfu panda takde?:)

    me:

    buatlar satew..

  4. June 16, 2008 at 10:04 am

    en_me,
    MPV memang best… hehehe sy pun minat nak guna mpv ni, walaupun masih berdua… bukan apa, bila pergi mana-mana… boleh sumbat jer apa barang sekalipun… hehehe…. sekarang ni… pakai kete pinjam ajer…

    en_me,
    salah tekaan saya yerk? tak per ler… maaf di pinta… ingatkan di SBM tadi, sebab nampak FPSO aritu…
    Well, harap kita boleh jadi member cyber… Thanks in advance.

    ko ader ape2 ke dgn sykt teww?

  5. June 16, 2008 at 12:03 pm

    ko brape org satu family sampai nk kena bawak bas tu bro?🙂

    jap, nanti me hitung yer..

  6. June 16, 2008 at 1:12 pm

    uit.
    kat sni rupenyehh..
    patot lame xnmpak..
    dvd kunfu panda dah dpt,
    tp xtgk lg coz xde teman nk bergelak same,
    xsyiok kan tgk sorg2,
    uhukk😦

    alahai, tertinggal keteapi gitteww..

  7. June 16, 2008 at 1:39 pm

    ha!ha! geng bas sekolah gitew!

    ada hati ka nak sambar satu tuh?

    voleee kannns

  8. June 16, 2008 at 2:29 pm

    pakai mpv senang. budak2 nak lompat-lompat ka, nak bergayut-gayut ka, buleh semua. hahahaha

    kannns..

  9. June 16, 2008 at 3:05 pm

    waahh…jeles2…en_me dh tgk kungfu panda~

    ekeke..

  10. June 16, 2008 at 4:29 pm

    Salm en.me

    Nak tanya..ko wat keje apa ekk?? Bisnes sendiri ker?? or ko tokey baju pagoda🙂

    salam juger bro..
    me safu samfah jak.. uhuhu

  11. June 16, 2008 at 5:11 pm

    menarik.. tapi tak mampu…

    sabor jer lar.. kiter tak tahu rejeki yg bakal Allah limpahkan .. maner tau dapat durian runtuh gittewww..

  12. June 16, 2008 at 7:19 pm

    salam teringat ngan proton juwara

    juara yg kotak gittewww.. ammvoii

  13. June 16, 2008 at 10:36 pm

    besh kan citer tuh..saya ske..

    taklar best banget.. tok budak budak ok jer.. tapi me suker tengok animasi dier yg canggih gittewww

  14. PolAR Bear
    June 16, 2008 at 10:55 pm

    Tadi.. haku print web nie..
    […]

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita xsuker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya x mjadi duri dlm daging..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s