Home > Ho Hum > friday open mic

friday open mic

green background
food court, jaya jusco tebrau city

Setiap jumaat, me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. diya
    June 20, 2008 at 6:20 am

    diya suka hijau. peberet kaler gitu😀 btw, diya tido awl smlm. […] huhu

    hijau itu damai.. kannns

  2. June 20, 2008 at 7:48 am

    hah? x paham la en_me entry neh. hehe🙂

    nak me translate dlm baser jerman kah? ekeke

  3. June 20, 2008 at 8:24 am

    salam jumaat ye enchek me.

    owh, tgk pic tu terasa cam terbaring kat bilik bedah.

    buleh ke cam tu?

    *suker ngn word ‘amvoiii’ enchek me

    me:
    vollee gitteww..

  4. June 20, 2008 at 8:39 am

    Yey, sok nak gi jogging, boyeh tangkap2 gambar yey😀

    me:
    bestnyer..

  5. June 20, 2008 at 9:26 am

    salam hari jumaat en. me… gambar lampu di mana tew en.me?

    me:
    kan me dah wat caption bawah pic tewww.. pasan x?

  6. June 20, 2008 at 9:50 am

    lampu itu sangat suka ditengok oleh saya. ha ha. kalau makan kat food court dia, tengok atas. macam best aje.
    em, hari ni nak komen apa eh.. aa.. no komen lah. boleh? ha ha ha.

    me:
    no komen katernyer..

  7. June 20, 2008 at 10:12 am

    Salam.
    Selamat hari Jumaat Me.
    Kak Lily suka ijau gitu. Suka bila Me eja gitu,jadi giteww ahak!
    Moga Me sihat2 aja ya.

    ps: Lampu bilik bedah ek?

    vukan lamfu vilik vedah lar.. kan me dah tulis caption kat bawah gambaq tewww? tak pasan kah? ihiks

  8. June 20, 2008 at 10:23 am

    lampu oh lampu…
    dudukmu dimana sahaja
    bukan penghias jalan ke neraka
    bukan penghias jalan ke syurga
    cuma kita manusia
    yang lupa
    jalan yang terang lagi mahu disuluh!

  9. June 20, 2008 at 11:27 am

    kemas cara JJ tu tutup pipping dia dgn ‘kehijauan’ itu..
    and cantikler lampu tuh..
    and.. er er er.. nak komen apa lagi yek.. comment’s day nih..

    takyah pasang siling kannns..

  10. June 20, 2008 at 11:54 am

    mentol putih… ok…
    kuning… aku pening…

    don fening fening one larrr akak ittewww..

  11. buzzybug
    June 20, 2008 at 1:36 pm

    mcm dalam operation room la gambar tu… hehehe…

    dan setiap jumaat, saya akan komen utk en_me,
    Selamat berweekend~

    thank u cek buzz yg selalu membelakangi kamera tewww.. fewwwwittt

  12. fieza
    June 20, 2008 at 2:44 pm

    erm…hi there.. nak komen ape yer, karang komen tak best kena reject plak. hehehe… takdela… kidding.. erm… semoga jumaat mu, esok, lusa dan selamanya berbahagia, ceria dan dalam kasihNya selalu…. itu saja…


    thanks my dear fieza..

  13. June 20, 2008 at 8:25 pm

    Gambar tu best tapi mesti mencanak zooming kan? Haha.

    apa nk mencanak kalo pakey 55-250mm photolens .. koser uu

  14. June 20, 2008 at 8:30 pm

    makan dalam ambience camtu rasa cam best kan…
    macam nak order air epal+asam macam kat SR tu…


    ammvoiii, SR gitteww.. best kannns

  15. June 20, 2008 at 10:42 pm

    macam torch light pun ada

    ahaha, lampu picit katernyer..

  16. June 20, 2008 at 10:43 pm

    baru nak tanye cerianya bilik bedah warna hijau,hehe..:)
    rupanya kat JJ..err tebrau city dah ada jusco ek? dah lama ke?
    dah lama giler tak pi johor,huhu..
    nice shoot bro..

    dah lebih dua tahun gittewww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s