Home > Family > couple fooling around

couple fooling around

step by step – yginsaf.com [+ bigger image ]
bukit layang-layang

Petang semalam cuaca amat cerah. Langit biru. Awan pun tidak kelihatan. Bagus untuk bawa yaasir (1) jalan-jalan.

Ke taman permainan juga. Antara bukit layang-layang dan tasik itu. Tapi tempat duduk yg terhad. Dipenuhi dengan awek-awek indon yg muda lagi jelita. Amoi-amoi vietnam yg cun meletop-letop pun ramai juga. Mamat-mamat bangla masih tidak kelihatan.

Tapi me buat muka tak malu. Selit-selit di bangku itu. Antara merpati dua sejoli.

Alahai.

Categories: Family
  1. Princess Liyana
    June 22, 2008 at 12:30 am

    alahai, en_me sakit mata tak g taman itu?huhu…sejoli ke? alahai tomelnye yaasir..huhu

  2. Princess Liyana
    June 22, 2008 at 12:32 am

    alahai, en_me sakit mata tak g taman itu?huhu…sejoli ke? alahai tomelnye yaasir..huhu


    wah, double shot dipagi hari nihhh..

  3. June 22, 2008 at 4:44 am

    pergh.. itu tmpat sula jadi tmpt org luar ka? aiyakk..😛


    ko baghu tau kerrr.. derrr

  4. June 22, 2008 at 8:02 am

    Cantik sangat high-heels merah Pn. Me ituh. Ekekeke.
    Wahh, boleh la cuci mata kat situ ek? EKEKEKEKE.

    Salam Hari Ahad buat En. Me sekeluarga.

    salam weekends juger bro..

  5. June 22, 2008 at 10:34 am

    alahai…syiokkknyer……..

    memang sonok, jalan jalan santai santai gittewww..

  6. June 22, 2008 at 7:27 pm

    Hm.. bila agaknya nak couple ni..
    Huhuhuhu

    aisehhh bro, dah der calon blumm?

  7. fieza
    June 22, 2008 at 8:52 pm

    comelnya si yaasir tu… mak dia pon, tu blom tgk face to face agi tu… heheheh… seronok jalan2…

    memang sonok kannns..

  8. June 22, 2008 at 10:31 pm

    hehe..teringatla kisah saya & family kuar jln hr mgu dulu2
    bila jmpe couple tgh bercerekarama..mak ayah mst ckp jgn tgk..
    ish,byk ‘hantu’ btl tmpt nih..hehe
    moral of the story..jgn dating..sume org meluat tgk couple yg gedix2 kan..

    ammvoíii kak long teww.. kannns

  9. June 22, 2008 at 10:39 pm

    bagi la awek kat saya sorang

    macamlar me punye fulakkks.. koser uu

  10. June 23, 2008 at 12:04 am

    alahai… pendek nye tulisan entri nie. kasik panjang… br nk baca panjang2… upenyer pendek… cite la pasal lenglui ke. hehehhh!

    me ni kanns safu samfah jak.. tak fandai tulis fanjang fanjang gitteww.. uhuhu

  11. diya
    June 23, 2008 at 10:03 am

    hehehe. teringat “skandal” diya ngan mat bangla dulu.

    ammvoiii, skandal tewww biarlah rahsia.. kannns

  12. June 23, 2008 at 1:20 pm

    Ish, Melayu kan ramai Cik Diya? Si Bangla jugak yang ko pilih. Haha.

    weiii bro, macam perli me jak.. uhuhu

  13. June 25, 2008 at 10:09 am

    Kl sekarang sesak dengan warganegara asing…

    tuk pembangunan dan kemajuan negara tercinta gittewww..

  14. thafiexq
    June 25, 2008 at 11:16 am

    mata sihat dok kat ops.. kalo g taman confrim sakit mata.. hehe

    ehehe, tinggal jer mater kat opis..

  15. mamawafiy
    June 25, 2008 at 2:53 pm

    negara kita dah jadi heaven buat org luar..org kita masih tak anggap begitu

    me:
    kannns

  16. June 25, 2008 at 6:06 pm

    boleh la tambah untuk cukupkan koleksi 4 serangkai itu
    hehehe…..

    gitteww lar fulakkks.. ammvoiii

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s