Home > Ho Hum > friday open mic

friday open mic

yaasir wes tekan nang stasiun kereto api kluang, yok ngombeh wedang kopi

Setiap jumaat, me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja*.

Achtung *: tertakluk pada terma dan syarat.

Kebetulan, hari ini jumaat 1hb Rejab. Ada yg puasa ke?

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. Princess Liyana
    July 4, 2008 at 12:34 am

    Tomel sungguh adik iteww:)huhu

  2. July 4, 2008 at 12:57 am

    baru tau dah masuk rejab..
    adeh…

    tak lamer lagik ramadhan gittewww..

  3. redapples
    July 4, 2008 at 3:20 am

    betul la tomeynyer

  4. July 4, 2008 at 3:30 am

    huhu. hari ni 1 rejab dh ye. diya tak habis ganti poser lg. hehe

    ammvoiii, nak tunggu biler lagik niiih..

  5. Polar Bear
    July 4, 2008 at 8:18 am

    Dah lama kawan tak gie sana..
    Kluang… huhuhu..
    walaupun pekan tu koboi..
    tapi kedai kopi (siang aje) sblh stesen & kedai makan (malam aje) memang best nak melepak2..
    rindu lak johor rasa nyer

    gittewww kannns..

  6. buzzybug
    July 4, 2008 at 8:24 am

    happy jumaat en_me… rejab dah? cepatnya masa~

    tak lamer lagik bulan ramadhan noooo..

  7. July 4, 2008 at 8:40 am

    a’ah, aku posa.. tapi sahur jam 1.00 pagi megi dan air teh saja..kebetulan pulang lewat dari pejabat..

    semoga aku dapat genap sebulan rejab. doakan.

    en me posa?

    fuyoh, selalu balik lewat ke bro?

  8. July 4, 2008 at 10:39 am

    ~ ha’ah, hari nie 1 Rejab dah. ingat nak ganti puasa, tapi sebab nak g site jap agi. maka, next week la kot sesi ganti gantian nie. ~


    harap2 x terlanjur sampai x sempat nk ganti yer

  9. July 4, 2008 at 11:03 am

    lepas rejab syaaban lepas syaaban ramadhan.wuhu~x sabar.

    pastu syawal kannns.. ammvoiii

  10. July 4, 2008 at 11:35 am

    kau org kluang ke bro?

    me kluangman katernyer..

  11. July 4, 2008 at 12:59 pm

    sekejap je masa berlalu kan? dah masuk Rejab… alhamdulillah masih lagi bernyawa…๐Ÿ˜€

    tap kernah lagi sampai ke Kluang tapi minum di Kluang Station kat sini pernah laa…๐Ÿ˜€

    kat sini? kat maner tewww? hmmmm

  12. July 4, 2008 at 1:56 pm

    Boleh macam ni… banyak banyak benda nak cakap dia cerita pasal makan jugak… tapi takper lah… Kluang Station pun sedap jugak… asal Johor gitu…

    tak tahular pasal makan tewww pun sensitif bro.. aisehhh

  13. July 4, 2008 at 2:21 pm

    yey! Kluang Railway sey, rindu kampung halaman* la kami๐Ÿ˜€
    Nanti ada rezeki kita ngeteh sama ye en me๐Ÿ˜€

    *kampung halaman belah bini saya ye

    jauh tewww.. tapi bandar yg paling berdekatan kannns.. ammvoiiii mrahfa teww

  14. July 4, 2008 at 2:30 pm

    kluang station tu lain kedai ke bang?

    he he

    hmmm, me taktau larrr fulakkks..

  15. July 4, 2008 at 2:40 pm

    adek itu comel macam saya
    miahahaha oke, bye~

    *ngomong jawa kah?

    mu comey sokmo.. ammvoiii

    *me kecek kelate nih.. ihihi

  16. rosziana
    July 4, 2008 at 7:51 pm

    weh aku tak posa pong. mak aku je posa..
    lagi 2 bulan nak masuk ramadhan. dah langsai lom utang posa??
    aku pecah rekod, tahun lepas posa penuh. hikhik..!!

    ahaha, nak jadi ibu ghupernyer.. sonok gitteww..

  17. HE
    July 4, 2008 at 8:10 pm

    sejak caption sudah bertukar kepada bahasa java, aku rasa macam masuk kelas bahasa programing java pulak…

    ammvoiii, perli perli me gittewww yerrr.. hmmm

  18. rosziana
    July 4, 2008 at 8:40 pm

    weh, mana plak nak jadi ibu plak…
    tahun lepas mmg time bulan posa, period aku tak datang. huhu!!
    so, posa sebulan penuh la…

    oooops, gittewwww yerr.. sorry cek ros tewww..

  19. July 4, 2008 at 9:18 pm

    sy muak dengar berita2 yg xbest~


    yg malu bangsa sendirik kannns.. oghang lain ketawa terbahak-bahak jak.. hmmm

  20. July 4, 2008 at 11:13 pm

    wahhhhhh bestkan the original kluang rail coffee tuh. hehe๐Ÿ™‚

    memang ori bro.. thanks very much..

  21. iDa
    July 5, 2008 at 12:29 am

    orang jawa upenye en me ni..

    iye, n proud to be one..

  22. July 6, 2008 at 4:54 pm

    Kopinya memang kaw-kaw, dan roti bakarnya sedap sekali – butter potong dgn kaya. Ooh…

    Salam en_me๐Ÿ™‚

    biasa biasa ajer.. tapi memang unik dan servis yg jempol gittewww..

  23. July 7, 2008 at 9:03 am

    haii en_me!!!

    orang kluang jugak ye..samelah kite..:)

    me ‘kluang man’ katernyerrr.. koser uu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s