Home > Ho Hum > friday open mic

friday open mic

lampu abang nang warong
sugar bun, sarikei

Setiap jumaat, me akan buka komen buat rakan-rakan yg best-best itu. Komen apa saja*.

Achtung *: tertakluk pada terma dan syarat.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. July 25, 2008 at 8:43 am

    adakah itu lampu dari ikea?
    haha

    ikea? vukannn..
    me dah tulis tewww.. kannns, ammvoiii

  2. July 25, 2008 at 11:22 am

    wahh..nice pix

    salam ziarah..:)

    the power of EOS tewww..
    thanks for singgah2 jenguk2 blog me yg inih for d first time..

  3. July 25, 2008 at 12:01 pm

    errr…nak komen apa ek?

    ha!! aku nak komen…..apsal lampu tu kale oren? kale biru takde ke?

    huhuhuhu

    aisehhh..

  4. July 25, 2008 at 12:40 pm

    yey, malam ni saya dating dengan puan dy itu en me, kitorang tengok crite dark knight😀

    Salam hari Jumaat gitu, selamat berweekend en me yang best itu😀

    enjoy your weekend brader.. alala

  5. July 25, 2008 at 12:41 pm

    eh tak prasan~ sugar bun eh, haha
    en.me, saya sedih😦 sob,sob,sob
    kenapalah org suke nak judge every single thing
    eventho kita takde buat salah pon
    salah ke kite mencurahkan perasaan kt blog?
    perlu ke nak pertikaikan setiap perasaan dan pemikiran kite
    sedangkan in reality kite tak boleh buat apa yg kita nak
    haishhhh😦
    opsss, teremosi hahaha :p
    biasa la, en.me kan org “lama” :p
    kenalah bimbing kanak2 macam sy

    ps: make the full use of open mic, yeah right~! :p

    ammvoiii..

  6. July 25, 2008 at 1:30 pm

    hoh?
    tatao nk komen pe😀


    tak terucap dek kater? ekeke, ammvoiii..

  7. July 25, 2008 at 2:00 pm

    lampu yg santek?

    kannns..

  8. buzzybug
    July 25, 2008 at 2:11 pm

    skang femes lampu gaya camni… hehe… most kedai ada lampu camnie… happy weekend~🙂

    hepi weekends to u juger..

  9. t.a.t.a
    July 25, 2008 at 2:23 pm

    err lampu ke tu? hahahah sungguh comel!

    lampu kat warung makan.. gitteww

  10. July 25, 2008 at 6:29 pm

    sekali tengok macam lampu kat rumah orang sebelah
    dua kali tengok macam alien tengah jelir lidah ejek kita!…
    huhuhu

    mesti manyak alien kat nippon .. jempoll kannns

  11. July 25, 2008 at 8:53 pm

    saye hamper berumur 23 dah~
    huhu

    biler teww genap 23 tahun .. hmmm

  12. August 3, 2008 at 4:38 pm

    no comment..

    tenkiu en me itu..🙂

    weiii dhik thirah, salah friday ker nih.. ihiks

  13. fa
    August 20, 2008 at 12:50 am

    haha. komen pon ada terma dan syarat ke ;p

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s