Home > property > toyota fortuner

toyota fortuner

menteri ngomong nganggo kereto gedi

Hujung bulan depan, genaplah tujuh tahun me pakai van buruk toyota unser me yg itu. Sama umur dengan aBo. Me beli lepas beberapa bulan me muncul dan menang rancangan ‘millionaire’ itu. Nostalgia beb.

Walaupun ada sikit-sikit masalah remeh, tapi toyota kan jenis kereta yg boleh dipercayai. Enjin pun tidak pernah meragam. Cuma bateri kereta sudah tiga kali me tukar. Keempat-empat tayar pun sudah diganti baru.

Tapi mQ sibuk pula nak naik taraf ke toyota fortuner yg baru itu. Model bagai hilux didepan dan ponggong bagai kijang innova.

Alahai.

Categories: property
  1. August 4, 2008 at 12:36 am

    Salam bro…..Toyota mmg best….among the best Car….reliability no. 1 right now…..memandulah berhati2…..hehehehehehe……

    sokmo kecek gittewww..

  2. suealeen
    August 4, 2008 at 1:51 am

    toyota fortuner tu favorite saya tu… my dream car!

    kannns

  3. August 4, 2008 at 5:46 am

    jbtn kerajaan masing2 da satu fortuner kan~
    mwahaha

    gittewww yer.. ammvoiii sukernyer dierrr..

  4. August 4, 2008 at 8:19 am

    aku pakai prtoton ajek

    mesti korang hingat me nih anti-kereta nasional anti-proton gittewww kannns..

    tanper kete proton ittewww, saperlarr me yg inihhh.. uhuhu

  5. August 4, 2008 at 9:17 am

    saya pun pakai proton aje..oh yea, cermin pun baru je rosak minggu lepas….malaysia boleh!

    saper kater ‘gadis melayu’ tak cun tak menarik ati.. gittewww

  6. August 4, 2008 at 9:43 am

    wow pakai diesel kan. hehe

    eh baru perasan pagerank dapat 8 ! hebat tu en_me. hehe

    petrol ada, diesel pun ada, tapi diesel cuma manual transmission..

    tanper korang yg best best ittewww, saperlarr me yg inih.. kannns

  7. August 4, 2008 at 9:48 am

    aku pun ngidam frontier yang gedi tu bagi menggantikan iswara aku yang sangant pantas itu.
    lalu aku mengusulkan kepada awek aku.
    lalu dia berkata
    “tunggu anak 8 la baru beli kete beso!”
    uih!

    ammvoiii..

  8. thafiexq
    August 4, 2008 at 10:46 am

    hehe.. sedap kan bawak frontier nie.. dulu la bapak saya pakai.. sekrg dah tuko.. muahaha

    vukan ‘frontier’ larr.. tapi ‘fortuner’ beb.. ehehe

  9. August 4, 2008 at 1:56 pm

    me mng game ape hah?

    cuber makcik klik ‘millionaire’ yg ittewww.. atau DISINI

  10. athirah
    August 4, 2008 at 10:20 pm

    teringat toyota lite ace zaman kecik2 saya dulu..berjasa sungguh angkut barang ke asrama. hikhikhik…
    πŸ˜‰

    dimaner kah toyota liteace tewww sekang yerrr.. uhuhu

  11. August 4, 2008 at 11:04 pm

    teringin nak pakai keta,,, tapi tak mampu, naik ajelah kuda besi yamaha tu ish!!ish!

    bayangkan kalo ader anak lapan naik kuda besi.. sonok kannnns.. ehehe..

  12. August 5, 2008 at 10:55 am

    nak tukar kete.. tahniah tahniah.. murah rezeki en_me..

    alhamdulillah, tapi wat maser nih mungkin me tak tukar kete lagik..

  13. August 5, 2008 at 2:02 pm

    rancangan millionaire? tukar kereta? wow!

    maksu, citer lamer gittewww..

  14. August 5, 2008 at 2:10 pm

    ~ wah, en_me masuk tv ker? ada satu 4wd nie, toyota or nissan. tak ingat dah. cantik gak design dia. ~

    lamer dah tak masuk kat ‘tv’.. kuar kat ‘suratkabar’ tewww.. ammvoiii

  15. August 5, 2008 at 11:32 pm

    enjin toyota mmg tahan lama dan lasak..berbaloi beb..

    kannns..

  16. ciklynda
    August 9, 2008 at 9:01 am

    hehhee.. best laa toyota..πŸ˜€

    cik lynda pakai kete jenis aper? toyota memang jempol gittewww..

  17. ciklynda
    August 9, 2008 at 9:22 pm

    i pakai toyota jugakk.. toyota viosss…πŸ˜€

    Mesti mancongkam.. kannns

  1. August 5, 2008 at 5:24 pm
  2. September 4, 2008 at 12:08 am
  3. September 25, 2008 at 12:12 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s