Home > Food > bau macam longkang, sedap macam durian

bau macam longkang, sedap macam durian

come get some

Kelmarin me singgah ke pesta buah-buahan di perkarangan pejabat jualan taman itu. Pelbagai jenis buah-buahan tempatan dijual.

Walaupun harga yg mahal tahap angkasa, seperti gambar durian diatas, tapi kualiti yg memang puas hati. Jempol, kata orang jerman.

Cerita lain, hari ini 8 haribulan Ogos tahun 2008 ( 8/8/08 ) tepat jam 8.08 minit 8.8888 saat akan bermula temasya olimpik di beijing. Majulah sukan untuk negara.

Alahai.

Categories: Food
  1. August 8, 2008 at 12:30 am

    durian memang sedap. tp kalau byk sgt, nanti badan jd panas.

    tak sabar tgk bird nest stadium kt beijing! tp keje kene siap gak..


    weiii bro, ko tak tido lagik kerrr.. ihiks

  2. August 8, 2008 at 2:07 am

    durian ape ni?
    aku x penah mkn la…
    sedap ke?

    durian udang merah namer diberi .. gittewww

  3. August 8, 2008 at 2:48 am

    owhhh durian
    i lyke~

    sodappp kannns..

  4. August 8, 2008 at 5:57 am

    08/08/08-ramai org kawin termasuklah kawan-kawan i..

    ek..durian.Teringat haritu balik Malaysia borong durian sampai beratus ringgit.huhuhu! Kempunan punya pasal.Beli tak hengat..makan dua tiga ulas jer.


    8/8/08 kaya kaya kaya.. biler fulakkks mimi nak tawen.. ammvoiii

  5. August 8, 2008 at 6:41 am

    kawin?ehehehe tunggu dapat bakal suami tak ‘sengal’.InsyaAllah…

    saperkarrr bakal suami yg bertuah tewwww.. aminnn

  6. August 8, 2008 at 7:43 am

    EEEEEEEEIiii bau dia tak macam longkang laaaaaaaa!!!!!!!!!!

    pakcik ni!!!!!ish ish ish

    ko belom tawen, maner ko tau.. taktau takper.. ekeke

  7. August 8, 2008 at 9:28 am

    101 kat sini dah jatuh rm 3.00 sekilo…

    kat maner tewww? uhuhu

  8. August 8, 2008 at 9:33 am

    fuh!!! deroyaaann!!

    akak fantang namfakkk ker… ihiks

  9. buzzybug
    August 8, 2008 at 10:10 am

    bau durian mana ada mcm bau longkang!!
    durian tu isinya merah ke??


    ko belom tawen, maner ko tau.. taktau takper.. ekeke

    durian tu isinya kuning juger, tapi macam ‘kucing tidur’ lagaknyerr.. nyam nyam

  10. August 8, 2008 at 10:50 am

    dulu masa kecik2 suka sgt mkn durian tp bile dah besar ni jd segan nak mkn durian sb xselesa kalo nak bercakap dgn org..
    malu ar..

    aper nak malu.. biasalarr tewww..

  11. August 8, 2008 at 1:47 pm

    i lefff durian very² much! ekekekek..

    nih fantang namfakk durian larrr.. ekeke

  12. August 8, 2008 at 1:54 pm

    malu ar kalo mulut baru durian..
    mcm xsenonoh je kalo pompuan berckp then baru durian kuat..
    itu pada pandangan sy la..

    kamu pompuan ghupernyer.. aisehhh
    kalo camtu, pi larr makan durian dalam bilik tido sorang2 kannns..

  13. August 8, 2008 at 6:17 pm

    en me, kalau aliff makan durian, mesti tidur lepas 15 ke 20 minit, entah mengapa makan durian jadi mengantuk!

    kekenyangan lar.. ammvoii

  14. August 8, 2008 at 6:19 pm

    tapi mata saya lebih tertengok ke lengan cik adik tu

    iye, tangan mQ yg puteh melepak gittewww.. koser uu

  15. August 8, 2008 at 8:10 pm

    apersal bau cam longkang???

    aiseh, mesti ko pun lum tawen lagikk kannns..

  16. August 8, 2008 at 8:46 pm

    me sudah lame x buat friday open mic~

    ader gakks yg perasan yerrr.. terharu sungguh me..

  17. August 9, 2008 at 12:41 am

    en_me, tak dapat nak makan durian this year, asyik semput je…
    but looking fwd for the olympics🙂


    siannnyerrr dierrrr..

  18. ciklynda
    August 9, 2008 at 9:06 am

    wahhh en durian yang rangupp… :p best nye en durian tu kalo makan begitu sahaja…😀

    takkann larr nak digoreng fulakkkks durian ittewwww..

  19. August 9, 2008 at 9:56 am

    aduh aku xleh nk makan durian dah skrg nie…

    p/s- hope adanya emas buat negara

    naper bro? sakit gigi dan mulut kerrr..

  20. August 9, 2008 at 6:37 pm

    bukan sakit mulut la…de penyakit sikit la skrg nie..kne kawal pemakanan klu rasa taknak dok hospital..

    baper umur ko? gastrik agaknyer..

  21. dakchomey
    August 9, 2008 at 7:21 pm

    maju la buah tok kenyangkan perut..

    tok kesehatan juger kannns.. gittewww yerrr..

  22. August 9, 2008 at 8:56 pm

    nak makan pengat durian!!!!
    nanti singgah blog ambik hadiah ya:)

    Hadiah ape larr fulakks, citer larr sikit kudasai..

  23. Polar Bear
    August 9, 2008 at 11:14 pm

    Hehehe..
    sukan kat*l ader ker?
    Lagi best… dapat banyak ilham..
    […]

    me:
    me kener tapis ko nye ilham larr bro..

  24. August 10, 2008 at 1:38 pm

    mak aih..mahainye…
    sekilos tujuh hengget…
    baik xyah makan…wat isi minyak kete lagi bagus…
    leh jalan2…huhu…

    beli yg longgoq2 pun sodap gak!


    iye, memang mahal dari yg biaser..

  25. August 11, 2008 at 12:18 pm

    8/8/08 sama cam ari jadi baby.. hehe..

    me:
    aiseh weh, afsal tak cakap.. Tahniah anyway..

  26. August 18, 2008 at 8:46 pm

    penyakit tak ikut umur dah sekrg nie….

    betullarr tewww..

  1. September 14, 2008 at 2:10 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s