Home > transport > always turn you on

always turn you on

ammvoiii [+ bigger thing ]
kl sentral, kuala lumpur

Me sekarang kan masih kerja di plaza sentral. Hari-hari me akan limpas tempat bas ekspress menunggu di kl sentral untuk ke lcct (klia).

Tapi kelmarin, masa me balik dari sibu. Me terus terbang ke lcct itu. Beli tiket skybus dalam kapalterbang air asia. Sembilan hinggit saja.

Tiba di lcct terus naik bas warna merah. Memang mudah dan cepat. Sejam sampai di kl sentral. Tapi me tidaklah terus pergi ke pejabat buat kerja. Hari Ahad mana ada orang kerja kat ofis kan.

Sambil kebetulan me terjumpa bas kuning ‘naik selalu‘ seperti gambar diatas. Nak tergelak guling-guling. Vollleee gittewww.

bas selalu naik selalu – pic taken on 17 august 2008 with Canon 40D

Alahai.

Categories: transport
  1. buzzybug
    August 23, 2008 at 9:31 am

    bas naik selalu ni pi mana, en_me?

    sebenarnyerr aerobus juger, dari kl sentral ke lcct (lapangan terbang tambang murah air asia tewww)..

  2. Princess Liyana
    August 23, 2008 at 10:09 am

    Huhuhu..terguling2 jgakla gelak nama bus ni.alahai..huhu promote tu:)

    maner promosi.. koser uuu

  3. August 23, 2008 at 11:01 am

    hehe promot btol en.me ek?
    btw knapa gmba tu cmtu?
    mana en.me dpt?
    mcm tade ciri2 gmba yg en.me snap sndri la

    vukannn macam gambar me selalu? ko biar betulll.. tapi me tak amik gambar oghang lain yerrr kawan kawan.. ammvoiii

  4. August 23, 2008 at 12:40 pm

    hah bas apakah ni ?

    sebenarnyerr aerobus (bas ekspress) juger, dari kl sentral ke lcct (lapangan terbang tambang murah air asia tewww)..

  5. August 23, 2008 at 1:37 pm

    dah tu..
    hang naik selalu x bas tu??? =p

    tak pernah pong.. uhuhu

  6. August 23, 2008 at 1:41 pm

    Ahaks..
    en_me oi…
    kumen memang la 1st time (kat entry psal Tun Sambanthan tuuu)..tp ari2 jenguk blog en_me ni.Hahaha..cik iKHMAR ni memang suke menjulingkan mata mmbaca blog org..cume segan nk kumen..Ye la, mne kenal.Junior lgi plak tu. Huhuhu~

    baguiiih larr macam tewww.. jangan baru jer bacer blog oghang, terus nak soh vuaattt TAG larr fulakkks.. gittewww

  7. maryam
    August 23, 2008 at 3:11 pm

    naik selalu, banyak maksud tuh..๐Ÿ˜€

    [selalu je jengah tapi tak tinggal jejak]

    memang banyak maksud .. contohnyerrr?

  8. August 23, 2008 at 4:52 pm

    takkkkkkkk~~
    slalu gmba en.me chantek
    tp yg ni mcm main amik jer
    eheheh sori

    tak chomeyy katernyerrr.. ammvoiii

  9. JP
    August 23, 2008 at 6:10 pm

    O, naik selalu ek….?๐Ÿ˜€

    iyo ngono waie laa kang.. ekeke

  10. trexcic
    August 23, 2008 at 7:21 pm

    tak pernah nampak lagi bas iteww en me.. kalau nampak, mesti gelak guling2 jugaks!! aahhahaha..

    ammvoiii, dek thirah tewww..

  11. August 23, 2008 at 8:42 pm

    hoiyo!!
    en_me jowo yo?
    La kok orak ngomong kaek mauuuu???
    orak2…iKHMAR kiye wong nge ngerti isin…
    iKHMAR kiye orak pernah kon wong laen TAG nang jero blog dewek, ngerti???

    me ngerti ngerti.. orak opo opo yo.. peace

  12. Polar Bear
    August 23, 2008 at 11:03 pm

    huhuhu..
    gelombang kuning.. I will follow u..
    Tapi kawan en. me yang duduk sebelah en. me dulu..
    dia … dah bertukar ke gelombang iJau..
    Lebih laju kata nyer

    alhamdulillah, moga lebih lumayan rejeki beliau yer.. aminnn

  13. August 24, 2008 at 12:25 am

    teringin gak nak naik bas naik selalu tu hehehe

    jommm..

  14. dakchomey
    August 24, 2008 at 10:19 am

    naik selalu…wah, pandai btol bg name kat bas tu er..

    ingatkan me yg fandai gittewww.. koser uuu

  15. August 24, 2008 at 10:49 am

    kalau kat terengganu, “naik selalu” bermasud “naik terus”!!!

    naik sokmo gitewww.. ehehe

  16. t.a.t.a
    August 24, 2008 at 11:48 am

    kalau la saya yang naik bas tu, setiap kali naik saya akan gelak je. dari naik smp la turun semula pasti gelak tak habis punya. hahahah

    gelak sokmo.. kannns

  17. August 24, 2008 at 11:54 am

    hahaha…
    peace….=p

    peace juger cek ikhmar tewww..

  18. Tie
    August 24, 2008 at 12:28 pm

    Tie dah lama tak naik bas sejak kahwin, naik aerobus lagi tak pernah..hu hu…asyik naik kereta je….teringin nak naik beca…ada byk kat ganu dan klate tapi malu lak nak naik…nak gi mana pun tak pikir lagik..

    jomm naik kete lembu me yg ittewww.. ammvoii

  19. August 24, 2008 at 3:04 pm

    Hihihi.. “naik selalu”. Lawak je bunyinya.. Nak tengok pic satu bas. Kepala Ford ke atau Benz mata lalat? Hehehe

    aiseehhh, me luper nak tangkap gambar kepala lalat ittewww.. ekeke

  20. August 24, 2008 at 6:42 pm

    Salam,kejang urat perut saya tahan gelak…banyakmaksud tu En_me!

    kannns..

  21. August 25, 2008 at 2:35 pm

    warna kuning macam bas sekolah..ehe..:)

    gitewww katernyer.. uhuhu

  22. August 25, 2008 at 7:52 pm

    dia buat apa dalam bas sampai aik selalu?

    nama bas ittewww pong sudah menggiurkannn.. kannns

  23. August 25, 2008 at 11:10 pm

    naik selalu?
    bas era mesra kan kalo x silap yonna :p

    iye, wah fandainyerr cek yonnna nih..

  24. August 26, 2008 at 1:42 pm

    hari hari limpas ah? sabahan + kl.. lol..

    sabah n kl kannns bahasa malaysia gittewww.. bahh

  25. vivavogue
    August 26, 2008 at 3:02 pm

    hoh….otak saya yg suci murni nih lambat pikap sket 2 read between the lines…

    kalo hotak yg suci lagi murni, usah dikotori tewww..

  26. August 28, 2008 at 7:17 am

    next time beli je tiket bas air asia online.. dapat murah sikit rm6.50 je…๐Ÿ˜‰

    tak tahu larrr fulakkkss.. thanks for d info..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s