Home > myself > gigit menggigit

gigit menggigit

i want my polo

mQ (my queen) yg itu sudah dapat bonus tahunan. Hujung minggu kelmarin, mQ sudi belikan me kasut polo yg baru. Dan baju polo yg baru juga.

Tapi orang kata, kena gigit kasut baru dulu. Sebelum kasut menggigit kaki kita. Betul kah? Yg pasti, belum pun me sempat menggigit, ibu jari kaki kanan me sudah melecet-lecet meletup-letup tahap angkasa walaupun baru dipakai setengah hari. Adoi!

Siapalah tak sayang mini kannns.

Alahai.

Categories: myself
  1. September 5, 2008 at 1:50 am

    kena gigit? pijakkan je tak boleh ke?๐Ÿ˜€

    kasut baru.. camtu la… awal semester hari tu pakai kasut baru gak, jenuh tahan sakit ibu jari kaki.. dah terendam air hujan baru ok. huhu

    gitteww yerr..

  2. September 5, 2008 at 2:07 am

    Ada satu lagu lama tue.. tapi ayat me mendalam maksudnyer

    “Oh isteri.. siapa tak sayang mini”
    “Ayang sayang abang”
    “Abang sayang ayang”
    “Ayang, belikan abang sepatu baru”
    “Kaki kue, menggatal kerana sepatu baru”
    “Raya, gayanya di Johor baharu”
    “nanti, Kiri & kanan ku, dibelai macam pengantin baru”

    Amacam lagu lama tue.. Pss ubah skit.. terlupa lirik.. hehe

    ko tak kawen maner ko tauuuu bro? uhuhu

  3. September 5, 2008 at 5:56 am

    pemilihan kasut kne pandai..bukan pada jenama atau kecantikannya..yg penting keselesaan…sebab tue aku brg sume beli sendiri..awek2 nk bg hadiah pun aku dah warning jgn bg pakaian…takut masuk dlm kotak je..

    p/s- klu dgn isteri tersyg nk ckp cam mne ek?? aku pun xtau..silap ckp kecik ati huhu…ade tips x??

    masuk dalam kotak wat perhiasan ok lagik bro.. jangan sampai tercampak dalam kotak samfah sudahlarrr yerrr.. ihiks

  4. September 5, 2008 at 8:23 am

    ~ pernah jugak dengar if nak pakai kasut baru kena gigit dulu kasutnya tuh sebelum pakai. tak tau la betul ker tak. nak kena cuba jugak la. mana la tahu menjadik…

    bestnya jadik en_me, dpt kasut baru dari mQ.๐Ÿ™‚ ~

    oghang kater, tak semestinyerrr betoolll kannns..

    btw, wah mizzamy sudah ader domain baghu yerrr.. ammvoiii

  5. ima
    September 5, 2008 at 8:45 am

    asalkan bergaya di luar,sakit di dalam sape yg tahu..tak gitewww huhu

    arini me pakey kasut lamer.. kasut baghu wat perhiasan jakk kat umahh.. ekeke

  6. September 5, 2008 at 9:47 am

    aku xde la kejam sgt buang dlm kotak sampah…kaki dah ok ke belum nie

    kaki hampir nak ok.. tampal koyok jerrr.. uhuhu

  7. September 5, 2008 at 1:04 pm

    en me..keje baru dkt kl gak? area mane eh?

    ampang park gittewww.. naperrr?

  8. September 5, 2008 at 1:23 pm

    Wah…
    sungguh menawan itu kasut!!
    Brand pon menggoda…Selamat bersepatu baru! =p

    menggoderrr kannns..

  9. t.a.t.a
    September 5, 2008 at 3:23 pm

    wah kasut baru.. hahah makin sayang ye! heheh

    memang kasut baghu.. alala

  10. September 5, 2008 at 4:00 pm

    If it was me, I’d go to the shop and replace it, top up if necessary to get a comfy shoes. Styles aside, as long as I can run in them, I’d be happy.

    gittewww yerrr..

  11. September 5, 2008 at 5:28 pm

    ampang park?baru mgu lepas g sane..cari baju..hehe.. dekat sangat la..hehehe..saya duk desa pandan..jom berbuka puasa! hehehe


    ammvoiii, cek zara itteww.. ajax ajax ayamm one gittewww..

  12. September 5, 2008 at 6:28 pm

    boleh digigit lagi kot…gigit ler

    maksu teww.. sabow jerr larr.. ehehe

  13. September 6, 2008 at 1:10 am

    en_me kalau nak gigit kasut tu jgn gigit siang hari tau..nanti batal pulak posa hehe

    iye, me tau.. tapi kalo tak pose, tak aperr kannns..

  14. September 6, 2008 at 5:08 am

    lawa kasut? kita pun ade angkut 2 pasang kasut masa kat Indonesia aritu…

    slalu dengaq depa kata kena gigit kasut dulu… malasla… imagine kalau ada org lain penah cuba kasut tu… eeee

    ammvoiii sampai dua pasang gitewww.. me funyer maner fulakkks.. ehehe, gurau gurau ye cek farah teww..

  15. September 6, 2008 at 6:54 am

    Besar kaki abang.

    Hahaha

    kalo besar kaki me, mesti tak leh masukkk kannns.. ko nihhh..

  16. dakchomey
    September 6, 2008 at 11:43 am

    huhuhu…besh2 dpt adiah kan.. sile jenguk ke blog saye..anda dpt award..


    ehehe, nak kener budak chomey sorang nih..

  17. September 6, 2008 at 12:37 pm

    bertambah bergaya lah raya nanti tapi kalau berjalan terencot encot.. hilang le kehenseman tu hehe

    selamat berpuasa..

    selamat berpuasa juger bro zino tewww..

  18. September 6, 2008 at 1:32 pm

    bukan ker kude kuat berlari…kuat menggigit juge? Mase dalam navy dulu, petua tak bagi kasut gigit jari dan kaki ialah mesti satu jari lebih di depan.wajib guna stokin kapas. dan muncung kasut perlu dipatahkan dengan latihan push up. (bila push up dengan kasut baru, beberapa garis akan muncul dan memerikan (regang) kulit dan bahagian tapak kasut. petua ini khas untuk kasut kulit laa…

    dulu navy sekarang ko keje maner erkk..

  19. Princess Liyana
    September 6, 2008 at 1:56 pm

    pernah jgak try en_me..hehe..berkesan:)

    wah, ker memang kasut yg tak geget tuannn gittewww..

  20. buzzybug
    September 6, 2008 at 2:06 pm

    ada gak dengar petua camtu. tapi, saya x penah try pun.

    petua macam macam gittewww.. kannns

  21. iEn
    September 6, 2008 at 4:53 pm

    uikss.. lawa kasut?? pinjam leh?? hehehehe

    p/s: thanks for coming๐Ÿ™‚

    no problem cek ien yg pinky itteww..

  22. September 6, 2008 at 11:04 pm

    wah3333..mesti hepi tuh…

    bila digigit still sakit kah kaki itewww..isk3333…pang jer kasut iteww..

    pelempangg katernyerrr.. derrr

  23. September 7, 2008 at 12:33 am

    hehe…sy xpernah menggigit kasut..
    hehe..xsanggup..

    petua sajerrr.. entah kan betol entahkan tidak.. gitteww

  24. September 7, 2008 at 12:42 am

    Ke en me kena gigit mQ kot?

    hah? salahkah?

    lidah lagikann tergeget kannns.. ammvoiii

  25. September 7, 2008 at 1:12 am

    Takhayul itu pak, tak sah percaya cakap orang.๐Ÿ™‚
    saya bergurau…
    salam kenal,

    seb baik ko cakap gurau gurau gittewww..
    salamm kenal jugerr.. thanks bro singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d first time..

  26. September 7, 2008 at 1:16 am

    ehehe. gigit kasut ni bukan kasut but bola ke?

    sabar. usap2 kasut tu agar xgigit lagi๐Ÿ˜‰

    er.. ya.. kaki melecet kalau pakai kasut yg xsesuai memang menyakitkan T_T

    gittewww kannns.. ehehe

  27. September 7, 2008 at 3:37 am

    hahha..
    petua tu tatau la betoi ke tak kan.
    tp kalau forst time pakai tu mmg slalu nya kaki akan melecet la๐Ÿ™‚

    wahh dpt free goft lak tuh..
    polo tu.
    hehe..
    err bro bagi ape lak kat mini :p

    me bagi biarlahh rahsia kannns.. ammvoiii

  28. September 7, 2008 at 8:58 am

    kasut baru kena gigit. wah, ini petua orang lama ni. akan ku amalkan selepas ini

    petua oghang lamer lamer gittewww..

  29. September 7, 2008 at 11:04 am

    wahh….dapat kasut dan baju baru….

    tu lah…saper suh lambat geget dia…kan dia dah geget dulu…hehehe…btw sanggup kah anda nak geget kasut????

    kalo betul leh mengelakkan lecetan itteww, apa salahnyerr geget menggeget kasut kannns..

  30. fieza
    September 7, 2008 at 12:09 pm

    erm…. kasut baru tu… hehhee…

    memang ponggs..

  31. September 7, 2008 at 4:45 pm

    insyaAllah..bleh je..mgu ni bleh jugak..msg je saya alrite..

  32. September 7, 2008 at 5:09 pm

    bonus pengikat kasih sayang mini kat en me ye…
    huhu…
    oklaa tu, kurang2 dier maseh igt kat abangnye di samping bende2 shopping lainnye…

    kannns.. ehehe

  33. vivavogue
    September 7, 2008 at 5:12 pm

    betul2….mmg kena gigit selalu…hehehehe…kekadang petua org tua2 walau x nampak munasabah…mujarab juger…belasah jerrrrr

    belasah jangan tak membelasah.. akak itteww

  34. kenalan lama
    September 9, 2008 at 6:17 pm

    en me gigit dalam bahasa ‘german tulin ‘ apa yek

    weiii bro.. mentang mentang ko dok kat german tulin nooo.. ko larrr ajagh me..

  35. kenalan lama
    September 9, 2008 at 6:35 pm

    en me…german tulen yang en me selalu guna iteww…yang di sini lain..

    cokott menyokottss.. volleee gittewww

    weii bro, bilerlar ko nak wat blog sendirik? takkannns nak hantar email sumer gambar2 ko tewww.. ekeke

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s