Home > Family > before you buy a kid's bike

before you buy a kid's bike

red hot chilli bicycle

Yaasir (1) sudah besar. Berlari pun ligat. Panjat tangga pun laju juga.

Baru tadi me belikan basikal roda tiga. Memang yaasir suka sangat.

before you buy a kid’s bike [+ link ]

Alahai.

Categories: Family
  1. September 7, 2008 at 5:07 pm

    Dah besor dah ye yaasir..
    anak me dah pandai ape lagi??
    menjahit pandai?? hehe..

    menjahit katernyerr.. ammvoiii

  2. vivavogue
    September 7, 2008 at 5:13 pm

    aaa…si jantung hati siapa nih….mcm jemolllll

    jemolll tu saperr? me konpius larrr.. hmmm

  3. September 7, 2008 at 5:45 pm

    la…apesal tak naik beskal tuh..dok godek2 je hehe


    sebenarnya yaasir dah naik, pastu dah turun.. gitteww

  4. September 7, 2008 at 6:08 pm

    alahai comerlnyer yaasir….. hehe๐Ÿ™‚

    masa bayi memang comelll .. kannns..

  5. September 7, 2008 at 6:20 pm

    wah..
    dik yaasir dpt beskal!
    syok nyeeeeeeee…

    biler plak ayah kiter nk belikan iKHMAR kerete???
    Ahaksss!

    ammvoiii, nak keter sajerr ko yerr.. ehehe

  6. Polar Bear
    September 7, 2008 at 7:00 pm

    Jgn bagi dia gigit tayar…
    hehehehe…


    iyerlarr..

  7. September 7, 2008 at 7:59 pm

    fuyuuu best nyer dapat basikal … en Me cancel duit raya .. ndak basikal gak leh ?….

    ko cecak, maner leh naik basekallls.. ekeke

  8. September 8, 2008 at 6:10 am

    dh ade gaya dah…xlame lagi..kete ayah die plk die terbalik kan he…23x

    gaya engineer kannns.. ehehe

  9. September 8, 2008 at 3:04 pm

    hahaha…
    en_me ni lawok la!!!
    sampai kekeringan gusi iKHMAR gelak…Kahkahkah!

    iye iye iye, ko gelak larrr.. macam oghang lain jugerr..
    tapi janganlarr nanti majuk majuk fulakkss dengan me yg inih yerrr.. sampai tak nak jenguk2 singgah2 komen2 blog me yg inih.. sodeyyy kannns

  10. September 8, 2008 at 3:40 pm

    comelnyaaaaaaaaaaa
    nk cubit sket pp yaasir tu leh x :p

    jap, me tanyer yaasir jap.. ekeke

  11. September 8, 2008 at 6:45 pm

    gaya mmg udah ada…moral support dari family je xtau udah ade ke x he…23x

    ofcoz larr bro.. kalo tak, masakan belikan basikal ittewww.. mahal tauuu..

  12. September 8, 2008 at 9:21 pm

    tak lar..
    iKHMAR not kind of majuk2 person lah…
    x maen la tauching2 nih.Huhuhu~ =)

    ittewwwlarr yg dia orang selalu cakap.. tapi in the end susah mau cakap laarrr amoi weiii.. gittewww

  13. trexcic
    September 8, 2008 at 11:29 pm

    kejap je dah besar..

    rase mcm br je baca pasal yasir mase baby..
    ๐Ÿ™‚

    memang rase kejap je me keje kat ‘syarikat bayar mahal’ dek thirah ittewww selama setahun juger kannns.. ehehe

  14. September 9, 2008 at 9:55 pm

    ok la untuk permulaan besikal yang leh cabut tayar n di terbalikan… klu bagi yang ade enjin…abis berminyak la rumah nnt ek

    kannns..

  15. September 10, 2008 at 1:28 pm

    hahaha..
    ade2 je en_me nih~ =p

    ihiks..

  16. September 10, 2008 at 7:12 pm

    Amvoii, comelnyer Yasir! Rasa macam nak cium dan cubit ajer pipi dia tuh!
    Ini gaya bakal engineer macam abah dia ni!

    tapi me kan kuli jakkks.. uhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s