Home > movies > die hards

die hards

penang mali, nine seven one eight
ayer keroh, km201, plus highway, going north

Ahad kelmarin, me tertengok cerita maraton ‘die hard’ lakonan lasak bruce willis itu. Di hbo astro tentunya.

Bermula jam 4 petang, ‘die hard‘ pertama ditayangkan. Filem tahun 1988 gitu.

Jam 6 petang, ‘die hard 2: die harder‘ pula bersambung.

Jam 8 malam, ‘die hard 3: with a vengeance‘ diteruskan.

Tapi me tidak sempat nak tengok cerita ‘die hard 4.0‘. Sebab me yg tak larat. Tidur awal untuk bersahur esok paginya pula. Lagipun me kan sudah tonton ‘die hard 4.0’ dulu dipawagam. Bukan mancongkam sangat pun. Sampai bini orang itu perli,

“dari hero dia rambut panjang sampai botak licin.. ” amvvoiii.

Cerita lain, gambar bas ekspres terbalik diatas me tangkap masa dalam perjalanan ditengah malam kelmarin.

Alahai.

Categories: movies
  1. September 8, 2008 at 6:09 am

    tue gambar accident kat mna tue ek

    ayer keroh, melaka.. sorry me x update..

  2. September 8, 2008 at 1:56 pm

    agak fobia tgk bas terbalik.adik sy terlibat dlm kemalangan bas terbalik di slim river june lps..mujur dia cedera ringan..

    siannyer kannns.. tapi adek fiza yg kena eksiden, afsal fiza lakks yg fobia.. me musykill.. uhuhu

  3. September 8, 2008 at 2:17 pm

    hebat sungguh sampai 3 movie… kalau ai 1 movie pun blom tentu habis…

    hebat katernyerrr.. ader satu lagik movie tak sempat nak tengok tewww.. ehehe

  4. September 8, 2008 at 2:44 pm

    Akak selalunya marathon CSI je.

    Selamat berpuasa Me

    csi pong me tak tengok abis.. ekeke
    selamat berpuasa jugerrr wat kak lily tewww..

  5. September 8, 2008 at 2:46 pm

    semoga mereka yang terlibat di dalam kemalangan itu selamat hendaknya…

    me dengar cuma kecederaan ringan sajerrr.. gitteww

  6. September 8, 2008 at 3:01 pm

    “die hard‘ pertama ditayangkan. Filem tahun 1988”

    tahun 1988, aku baru nak belajo mengeja.

    k..a..m..kam..b…i…n…g…beng…kamceng!!

    wah, fandainyerrr dierrr.. ekeke

  7. September 8, 2008 at 3:02 pm

    wah…=0
    sungguh hebat bas itu berguling-guling…
    nape en_me x ulas pasal bas terguling-guling itu???

    hehehe =p

    ulasan macam karamsingh walia kerr dek ikhmar tewww.. siap fantunn fantunnn lagiikks.. ammvoiii

  8. September 8, 2008 at 3:42 pm

    hoho..
    nk raya ni lagi la byk eksiden.

    harap harap berkurangan hendaknyerrr..

  9. September 8, 2008 at 6:49 pm

    oh..ingtkan di tg malim, now mmg byk sgt kes pasl bas nie…xtau time raya nnt cam mne plk

    Out of topic–> mmg bst pun memanah nie…tp feeling indoor n outdoor len tau..lg satu time tournament pressure mmg tgi

    kawan me teww main compound archery jerr.. me pong tak tau compound ker recurve tewww amender.. ekeke

  10. September 8, 2008 at 9:19 pm

    hahaha…
    memang bergelak sakan bila baca comment2 en_me nih! AHaksss!!!!

    sudahlarr tewww.. malu me kat kawan kawan.. uhuhu

  11. Polar Bear
    September 9, 2008 at 5:46 am

    […]

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita xsuker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya x mjadi duri dlm daging..

    btw, happy birthday bro..

  12. September 9, 2008 at 10:05 am

    recurve teu sebijik dalam gmbr kat blog kite…yg compound plk lebih kecik n bntuknya hampir sebijik cam huruf C…tali pulak banyak…tp yang pakai pun satu tali je.. jom men reramai nk x..xde geng xbest la plk

    macam me cakap, me memang tak minat memanah nih.. tapi memanah laenns volleee larrr.. ehehe

  13. September 9, 2008 at 3:36 pm

    OOOO… baru gue taw tayar spare bas tu kek bawah depan tu yerr.. ingat kek bonet dier…kehkehkehkeh…

    gittewww kannnss.. ekeke

  14. September 10, 2008 at 9:52 am

    mahu memanh ape ek…

    aper ader dalamm baju.. vollee gittewww..

  15. September 10, 2008 at 7:15 pm

    amvoii, en_me tak sakit mata ker tengok filem cara marathon! saya kene preview program kat tv empat episod pun dah sakit biji mata.. (klu kerja kat mana skang ni lepas jadi navy).

    tak sakit mata kata ko.. seb baik tak tengok filem yg ke empat itteww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s