Home > Friends > still single

still single

September 15, 2008 Leave a comment Go to comments

yet available?
hampshire road, off jalan ampang

Jumaat lepas kami satu ofis sibuk mengemas barang-barang dimeja. Kontraktor binaan sudah dipanggil untuk buat ruang pejabat baru. Susunan meja akan berubah. Enggang sama enggang. Pipit sama pipit gitu.

Me akan duduk di hujung sana. Jauh dari bilik bos. Ditepi tingkap. Boleh teropong lebuhraya bertingkat ampang. Kalau hujan, boleh sedia baju hujan terlebih dahulu kalau nak merempit di jalan yg basah. Juga boleh sekodeng jururawat-jururawat yg cun meletup-letup yg tinggal di pangsapuri ‘nursing’ sebelah itu (me tipu).

Me nak ucap terimakasih pada dek fTm, jurutera yg muda lagi jelita diatas. ‘Sporting’ jadi model sebelum kami berpindah. Bukannya jauh pun.

Alahai.

Categories: Friends
  1. September 15, 2008 at 8:33 am

    nak bukak cawangan ke bang?.. he he..

    ammvoiii, makcek sorang nih.. ahaks

  2. September 15, 2008 at 10:24 am

    padanla suruh pegang kotak hrtu…cr model rupenye..hehe

    tau takper.. jangan serik serik nooo.. ehehe

  3. September 15, 2008 at 10:39 am

    “still single”. aku tanak komen, nak gelak jer. huhuhuhuhuhuh

    ko gelakkan me yerrr.. ammvoiii

  4. ima
    September 15, 2008 at 11:48 am

    HAISHH SUKE2 HATI JE YE..KENA BAYAR KOMISEN NEHH.KASI PEYEK SEKAMPIT PUN BAGUS JUGE

    wah tulisan besarnyerrr.. takut me, lariiikkks

  5. September 15, 2008 at 1:00 pm

    erm..nk leh x

    ko nakper bro? ihiks

  6. September 15, 2008 at 1:19 pm

    wah..
    memang sangat jelita!
    nseb baik iKHMAR ini pun 1 spesies dgn model berkenaan, kalo tidak..,
    akan ku ngorat!!! =p

    oops, me tak tau nak balas komen camnerr nihhh.. ihihi

  7. September 15, 2008 at 1:38 pm

    sapa yg still single? yg pegang plan tu ker?

    aisehhh, sudah terang lagik bersuluh larrr makcik su nih.. uhuhu

  8. September 15, 2008 at 2:14 pm

    ofis ko ampang kat mana?

    amfangg farrkkk.. gitteww

  9. tempe
    September 15, 2008 at 3:29 pm

    wah bro…patutla x sbr nak pindah ke company baru…duk sebelah awex cun rupanya..wa caya lu..
    wa pun dah pindah…dekat je ni bro…bila nak belanja murtabak kambing bro..

    ko vuatt larr blog sendiri dulu.. nanti me banjerr murtabak unta pong vollleee.. ekeke

  10. September 15, 2008 at 5:11 pm

    nk yg single tue la…leh x

    ammvoiii, ko nak beghapa manyak single dahhh..

  11. September 15, 2008 at 5:42 pm

    En_me, kalo ade MBA camane ya?

    “Married, but Available”.. ekeke..
    selamat berbuke en_me!!

    waduh bro, kener isi borang nih.. uhuhu

  12. September 15, 2008 at 5:56 pm

    Amboi2 ko En.Me. Sudah pandai bermodel-model plak kat sini.
    Patutlah selalu hot je blog mu ni. Aku nak cari model sapa pulak kat SangPelangi nanti? ciss.. ciss.. dan cisss lagi..

    baghu first time me pakai model tewww, hotts katernyerrr.. ehehe

  13. September 15, 2008 at 8:22 pm

    Hahaha..
    en_mi nih, lawak la!

    asyik ko sorang jer bilang me lawakkks.. uhuhu

  14. suw
    September 15, 2008 at 8:25 pm

    heheh..pgg signboard still single tuu heee.slm singgah

    wah, lajunyerr ko balas kunjungan me tewww..
    thanks jugerr..

  15. September 15, 2008 at 8:53 pm

    haih…macam2 lar en_me ini =p

    macam dah lamerr jerr ko kenal me yg inih..
    anyway, thanks for jenguk2 singgah2 komen2 blog me ..

  16. September 15, 2008 at 8:55 pm

    wah, mQ tak marah ke? hehehe…

    japps, butang baju abang manerr pahh? .. uhuhu

  17. September 15, 2008 at 9:08 pm

    lawa gak die neh.. hahahahaa…

    lawakkks sikit sikit jakks.. vollee gitteww..

  18. September 15, 2008 at 9:46 pm

    wahhhh en_me. hehe๐Ÿ™‚

    ko pong suker suker.. ehehe

  19. September 15, 2008 at 11:30 pm

    nakk….??? bulih???

    ammvoiii, abang nih..

  20. Polar Bear
    September 15, 2008 at 11:56 pm

    Kau bior betul Me..
    Jari besor tue.. ada cincin aa..

    me pong pasan gakks.. tapi gasaklarrr kannns.. ehehe

  21. September 16, 2008 at 7:00 am

    aku ade 3 single…leh isikan klu nk

    ammvoiii.. manyaknyer kekosongan ittewww.. ahaks

  22. September 16, 2008 at 9:41 am

    leh diisikan x

    nanti, me tanyer yg munyer bodi.. ekeke

  23. September 16, 2008 at 11:02 am

    bunyi cam nk dtg merisik je

    bro, enough.. ko klik link namer tewww.. tanyer sendirik.. vollee gitteww

  24. September 16, 2008 at 12:32 pm

    […]

    saper nih? tetiba je serang serang perli perli me, tikam tikam belakang me? uhuhu

    spt kata uncle kamal itu, memblog mengeratkan silaturrahim..
    kalo kita suker komen itu, kita tayang kat orang ramai..
    kalo kita tak suker, kita padam.. supaya yg keroh menjadi jerneh.. dan supaya tak mjadi duri dlm daging..

  25. September 16, 2008 at 12:47 pm

    aku pun baru lepas renovate ofis. duduk tepi tingkap jugak

    apa cerita nak pasang-pasang ni๐Ÿ™‚ boleh join? nanti balik aku cari butang baju melayu ….๐Ÿ™‚

    semangat tewww mesti ader bangg.. ekeke

  26. September 16, 2008 at 11:21 pm

    Hari nie mua ambik gambar awek..
    Mencongkam jiwa kue.. tapi.. gambar..

    tapi aperr bro.. ko kecewa sebab tak dapek nak tengok awek yg sobonar ke jang? ekeke

  27. September 17, 2008 at 11:39 am

    hai miss single-mingle…. kenalan leh ?… gagagagagaga

    ko click jer links ittewww.. taktau takper..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s