Home > Friends > cenderahati premium, ikhlas dari me

cenderahati premium, ikhlas dari me

September 26, 2008 Leave a comment Go to comments

guaranteed by the government

Alhamdulillah. Kelmarin me sudah pun kirimkan kad raya pada kawan-kawan yg sudi beri nama penuh dan alamat rumah. Juga duit raya yg tidak seberapa nilainya sebagai kenangan. [+ entri kelmarin ]

Walaupun begitu, ada yg bertanya tentang baucer BSN cenderahati premium yg me berikan.

Baucer tersebut hendaklah kawan-kawan bawa ke mana-mana kaunter BSN (bank simpanan nasional) seluruh negara. Kerani BSN akan menggantikan baucer tersebut dengan sijil yg sebenarnya, lengkap dengan nama dan nombor kad pengenalan serta alamat kawan-kawan yg terkini. Perhatian juga, sijil tersebut tidak boleh ditunaikan (atau diganti dengan wang tunai) sebelum tempoh matang selama 45 hari.

Sekali lagi, diatas keperihatinan dan sporting kawan-kawan, me ucapkan ribuan terimakasih juga. Tanpa kawan-kawan yg best-best itu, siapalah me yg ini.

Selamat hariraya aidilfitri, maaf zahir bathin.

Pasca nota: permintaan kad raya dan duit raya telah ditutup. Segala bentuk rayuan tidak akan dilayan.

Alahai.

Categories: Friends
  1. September 26, 2008 at 1:05 pm

    permintaan melalui sms xleh jugak ke (zaman dah maju dunia dah berubah) he…23x ade kad raya untuk mu

    maksud me, kad raya yg me offer tempoari.. salah kerr me cakap gittewww

  2. September 26, 2008 at 3:48 pm

    selamat hari raya en_me.๐Ÿ˜›
    berhati2 di jalan raya.


    selamat ariraya maaf zahir batin gakkks cek echah tewww..

  3. September 26, 2008 at 6:36 pm

    haha duit kat bank pon dah hbs kan๐Ÿ˜„

    manerleh abess.. duit lamerr manyak lagi larrr.. kanns

  4. September 26, 2008 at 6:37 pm

    selamat hari raya en_me

    selamat ariraya maaf zahir batin gakkks cek eclipse nadiah ismail tewww..

  5. September 26, 2008 at 9:51 pm

    Hahaha..
    lawak la en_me ni…bole buat announcement lagik..
    kehkehkeh..

    Wow!
    manyaknyeeeeeeeeee duit!


    duit is not everything larr cek ikhmar tewww, but everything needs duit .. kannns, ammvoiii

  6. September 26, 2008 at 10:12 pm

    LOL..
    en_me, rs rugi pulak sbb terlepas peluang nak mintak duit raya from you.๐Ÿ˜›

    kannns.. tp xpelarr, lenkali leh try lagikkks

  7. September 26, 2008 at 10:17 pm

    suka tengok drawing pig tuh..
    anyway, slamat hari raya dan maaf zahir batin..:)

    selamat ariraya maaf zahir batin gakkks cek chinta tewww..

  8. September 26, 2008 at 10:26 pm

    thx 4 viewing my blog!
    wow u such a […] man! hahaa…

    say whatt??
    thanks juger singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

  9. September 26, 2008 at 11:19 pm

    wow..duit raya..bestnye sesape yg dapat dr en_me.. jeles..
    =_=”
    selamat hari raya en_me!

    selamat ariraya maaf zahir batin gakkks cek irdzra tewww..

  10. September 27, 2008 at 12:16 am

    yeay!!
    terima kasih incik! hehe..
    ouh..
    means lepas 45 hari baru leh cash kan la?
    ok2
    dah paham!!๐Ÿ˜‰

    terima kasih lg skali hee..

    selamat hari raya buat incik sekeluarga๐Ÿ™‚
    hati2 di jalanraya.
    maafkan segala salah dan silap =)

    iye, tapi 45 hari lepas penukaran baucer ke sijil sebenar.. gittewww
    selamat hariraya jugerr wat yonna tewww..

  11. September 27, 2008 at 12:47 am

    xsalah la…mksud kite membuat rayuan mengunakan sms leh x??

    kan me dah bilangggs – “Segala bentuk rayuan tidak akan dilayan.”

  12. redapples
    September 27, 2008 at 1:20 am

    en.me selamat hari raya.. gambar pinguin as a widget tue comel dan lawak hahaha

    selamat hariraya maaf zahir bathin juger abang red.. ihiks

  13. September 27, 2008 at 2:25 am

    waaaa…
    selamat hari raya…
    tadi di opis pun bersalam-salaman dgn bos2 dan dapat duit raya!! heheh bestnya

    dapat duit raya aka bonus larr tewww kannns..
    wah cek farah, dah tukar e-mail baru kerrr..

  14. September 27, 2008 at 2:26 am

    terima kasih banyak enme..
    semoga dimurahkan rezeki..Amin..

    samer2 abang afham tewww.. moga moga kiter juger biser jadikks rakan siber yg baik baik.. insyaAllah

  15. suealeen
    September 27, 2008 at 6:51 am

    en_me,
    selamat hari raya, maaf zahir batin, semoga selamat di jalanraya!


    cek sue, selamat ariraya jugerrr.. salam aidilfitri

  16. September 27, 2008 at 11:34 am

    en_me
    Budak zaman skrg mewah ngan duit raya, zaman saya…20sen kira banyak tue.
    Jgn membazir dah la…Selamat hari raya!

    dulu me dapat paling manyak lima belas sen jakkss.. uhuhu

    thanks singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih for d 1st time ..

  17. September 27, 2008 at 5:04 pm

    selamat hari raya buat en_me…moga selamat dan selamat..hehhe

    ada balance lagi ker cenderahati tuh???
    huhuhu….semua tu berguna lepas raya nanti๐Ÿ˜€

    selamat ariraya aidilfitri maaf zahir batin bro..

  18. September 27, 2008 at 10:05 pm

    nampaknye saye ketinggalan utk menerima kad hari raya en me iteww.. hihihi..
    en me, saye dah rembat nikon D60 itu..boleh ambil gambar together-gether..hhihihi
    selamat hari raya..maaf segala salah silap…

    waduh, d60 memang kamera dslr yg mancongkammm.. tapi ko takleh jadikks geng me.. kena geng aji larrr fulakkks.. me kannns canonitee.. me geng mrahfa yg fewwwittt tewww.. ekeke

  19. September 28, 2008 at 4:16 am

    alamak rugi lah tak dapat duit raya dari me.. nak buek cam mano kan offer pun dah tutup hehe

    selamat hari raya maaf zahir batin..

    selamat dan selamat semua hendaknya.. insyaAllah bro zino tewww..

  20. September 28, 2008 at 5:44 am

    en me,
    berpakaian cantik di pagi raya,
    saya nak duit raya!!!
    ahahahhahhaha..
    pantun suam2 kuku jek mampu saye buat.
    Btw, bole je nikonitee nak gang dgn canonitee
    kan mr ah fa kan??

    me gurau gurau jakkks dek thirah tewww.. ahaha

  21. September 28, 2008 at 7:39 am

    salam aidilfitri 2 en.me & family
    maaf zahir & batin ye
    thn ni beraya kat mana?
    saya mcm biasa..blk kg..yeah yeah๐Ÿ™‚

    bestnyerrr balek kamfongggs.. kannns

  22. September 28, 2008 at 7:58 am

    slamat hari raya!๐Ÿ™‚


    selamat dan selamat juger..

  23. September 28, 2008 at 8:31 am

    wahwahwah…..
    berkatttt bsedekah kannnnn….selamat hari raya!

    selamat dan selamat akak vogue tewww..

  24. September 28, 2008 at 11:08 pm

    selamat hari raya en_me.
    kalau ini kali pertama saua mengucapkan ini, anggap saja ini yang pertama.
    tetapi jika ini kali ke dua, angap saja saya masih merasa memiliki salah kepada en_me, maafkan saya ya…๐Ÿ™‚
    mohon maaf zahir batin.

    iya, ini kali ke dua.. nggak apa apa mas yudios..
    selamat ariraya aidulfitri maaf zahir batin jugakkks..

  25. September 28, 2008 at 11:43 pm

    wa… biar bena.. nang suka lalu la nya dengan bahasa sarawak koh..๐Ÿ˜›

    say watt? me konpius larrr..

  26. September 29, 2008 at 9:51 am

    trima kasih utk kad ngan duit raye tu!hehe..slamat hari raye bt en me sefamily..

    ko yg mintak kannns.. me kasik larrr.. ehehe, tapi me ikhlas..
    selamat ariraya juger wat cek fizah tewww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s