Home > photography > tti

tti

masjid sheikh lutfallah (iran)

Masa di pulau wan man, dari masjid kristal, me melawat juga ke taman tamadun islam itu. Siap dapat paspot lagi. Harga tiket sepohinggit untuk dewasa. [+ wikipedia ]

Habis satu pulau me pusing keliling di tengahari yg panas terik. Bukannya tiada keretapi tram itu, tapi berjalan kaki itu kan lebih mudah. Walaupun keringat peluh membasahi seluruh badan.

the kubbah as-sakhrah (palestine), the taj mahal (india), the mohamad ali mosque (egypt), the masjidil al-haram (mecca)

Alahai.

Categories: photography
  1. October 9, 2008 at 12:24 am

    dunia ni kaya dengan kesenian islam.
    very wonderful๐Ÿ™‚

    kannns..

  2. October 9, 2008 at 2:36 am

    this is a must visit place…

    ko dah gi kerrr..

  3. October 9, 2008 at 6:33 am

    mcm real pulak, padahal kecik je

    memang real, edutainment gittewww.. ko biler nak gi ..

  4. October 9, 2008 at 8:49 am

    all in one place.
    xyah g tempat2 lain dah kan,semuanya ade disitu…

    tapi kalo dapat gi the real place lagi best.. kannns

  5. October 9, 2008 at 9:59 am

    Tahun biler cik mimi nak gi.esok dah nak balik glasgow..

    nak ikut gi glasgow larrr fulakkks.. vollee gittewww

  6. October 9, 2008 at 10:04 am

    en_me sempat berjalan2 time cuti raya…best nya…

    jalannns sementara sehat.. best wooo

  7. October 9, 2008 at 11:24 am

    kualiti gambar cantik sekali lah,,๐Ÿ™‚

    me kannns tengah bajar nih..

  8. October 9, 2008 at 1:04 pm

    jemput sekeluarga datang umah sabtu depan..

    katnerr tewww.. insyaAllah kaktiny..

  9. October 9, 2008 at 1:37 pm

    mmg panas dkt sane..huhu..terik sangat..

    kannns.. tau takper

  10. October 9, 2008 at 1:46 pm

    takde aerial view taman tamadun islam ke en_me ek ?

    bukan bidang me larrr abang nizam tewww.. tapi kalo ko nak tau lebih lanjut, siler klik kat LINK TTI atas tewww – atau kat SINI

  11. October 9, 2008 at 3:37 pm

    wah3..bestnyer..nk pegi jugak lah….jom sape nk ikut, sy nk pg ni..๐Ÿ˜›

    ammvoiii, ajaks ajaks ayam yerr..

  12. October 9, 2008 at 6:07 pm

    en_me., nape xble sentuh, dduk, @ panjat? =)

    takut kena jangkit AIDS kottt.. ekeke, me gurau gurau one uooolss

    yg me tau camni.. barang2 muzium kalo kiter sentuh akan meninggalkan bekas.. kalo sejuta oghang pegang sentuh kaco2 sondol2 boleh rapuh barang2 ittewww.. kalo rapuh nanti roboh, kalo roboh nanti takdok oghang nak datang tengok.. ada paham dek ikhmar tewww, ammvoiiii.. jadi *hargailah monumen dan hasil usaha anak watan kita* macam tertulis tewww..

  13. October 9, 2008 at 6:30 pm

    ni kat mane tempatnye ni…alaa kiutnye…ohh ye en me…alhamdulillah rezeki kite dimudahkan-Nya bia kite dpt pose penuh…cycle normal elok2 je b4 & after ramadhan gittew…kite ade gak sorg kawan celebr8 beday 4 oct aritu…kwn kite yg ni tgh pregnant anak sulung…tgh blaja nk gune dslr (kawan punye) tp kite ade prob parkinson laa…tgn gegar selalu…camne tu?

    akak aliza tewww..
    1. tempat kat kuala terengganu
    2. ooooic, period gittewww
    3. happy belated beday to ur pregrane friend gakkks
    4. dslr jenis aperr? memang sayang kalo gegar klik button camera tewww.. bak jerr kat me.. ehehe

  14. October 9, 2008 at 7:58 pm

    teringin gak jenjalan usha negeri orang..๐Ÿ˜›


    ko tukar email ker bro.. ehehe

  15. October 9, 2008 at 8:43 pm

    geram la tgk ganu nih…
    rase cam nk gi je…
    dulu mase aku blajar kat sane, xmo pulak buat canggeh2 cemni…

    dulu muzium negeri kann aderrr.. masjid terapung kann aderr.. ehehe, tapi taklarr canggih kannns

  16. October 9, 2008 at 9:50 pm

    eh en me kat terengganu ke? meh la dungun jenjalan..

    dungun me limpas jakkks.. uhuhu

  17. October 10, 2008 at 2:04 pm

    Ooooo, gitew…

    ammvoii, cakap gittewww2 ngan me yerrr.. derr

  18. buzzybug
    October 11, 2008 at 9:45 pm

    jauh en_me dan keluarga melancong ye… hehehe… sampai ke ‘iran’ tu…๐Ÿ˜›
    panas kan kat situ..

    panas terik memang.. uhuhu

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s