Home > Family > sweet sixteen (birthday)

sweet sixteen (birthday)

happy sixteenth birthday my dear

Hari ini harijadi aTi. Lagi.

Begitu cepat masa berlalu kan. Rasanya baru semalam me bonceng aTi pakai motorsikal buruk me dan masuk longkang. Masa itu aTi sebaya yaasir (1).

Alahai.

Categories: Family
  1. October 15, 2008 at 12:09 am

    en_me minta maaf dari kejauhan pada semua yang mengenali me selama ini .. maaf la segala kekurangan2 en_me yg ini k

  2. suw
    October 15, 2008 at 12:26 am

    muda remaja lagi..sweet sixteen lagi🙂

  3. October 15, 2008 at 12:29 am

    siapa ati ek

  4. October 15, 2008 at 12:35 am

    wahh ada anak dara dah enme.. happy birthday ati😛

  5. October 15, 2008 at 3:29 am

    dah besar.. tak lama lagi dapat menantu la ye en_me… hihi

    happy besday to ati. belajar rajin2. masuk uni. jadi orang berguna.

  6. October 15, 2008 at 6:32 am

    en.me, selamat hari raya + maaf zahir batin juge
    maap la yer for the late wish
    been busy
    lagipun minggu2 puasa n raya haritu saya on9 guna opera mobile
    tak mampu mo bayar bil tepon utk melawat blog org lain😛

    slmt hari jadi juge kpd ati~

  7. October 15, 2008 at 6:55 am

    Wahh..Selamat hari lahir ye aTi. Mintak hadiah yang besar2 tau dari En_Me ni.😛

  8. October 15, 2008 at 7:19 am

    waaa.. apsal tak tunjuk muke dier?? sungguh misterius.. hehe

  9. October 15, 2008 at 8:21 am

    wah..anak en_me ker..?
    selamat hari jadi ek.. smoga panjang umur n dimurahkan rezeki ye ati..
    smoga jd org yg berguna n dpt menyumbang yg terbaik utk agama, bangsa n negara🙂
    p/s: mintk ayah ati hadiah yg mahal2 sket ek.. ekekekeke..

  10. October 15, 2008 at 8:51 am

    ati adik(mungkin) kpd en_me,happy birthday…
    sian,en_me sorok matanya dari pandangan umum

  11. October 15, 2008 at 9:01 am

    bapak sihat arini? bapak nak makan arini? minta saja, saya belanja bapak….

  12. October 15, 2008 at 10:00 am

    ~ ati nih anak sulung en_me ker? apa2 pun, happy birthday to ati. dia sebaya ngan adik amy yg last. ~

  13. October 15, 2008 at 11:13 am

    selamat hari lahir untuk ati…

    echah jugak nak mintak maaf ngan en_me kalau ada salah dan silap.
    🙂

  14. October 15, 2008 at 12:08 pm

    Salam,
    En_me, been quite busy, just read your blog tak sempat nak bagi komen these few days..
    Tiba-tiba minta maaf naper nie?
    Masih dalam mood raye yek?
    Aliff pun samalah gitu. Hari-hari lalu depan rumah en_me on da way nak ke opis sebenarnya.

  15. Tie
    October 15, 2008 at 12:26 pm

    salam…tie pun nak mohon maaf..lama tak kunjung ke sini..ati tu siapa?? anak ke?? Walau bagaimana pun ucap happy birthday dari kak tie untuknya..pastu mintak hadiah dari en_me! Hi hi..

  16. October 15, 2008 at 12:26 pm

    uik…… lawa seh!
    epi bufday

  17. October 15, 2008 at 12:27 pm

    en mee nape mintak maaf? huu xphm la encik.

  18. October 15, 2008 at 12:35 pm

    epy bdayyy

  19. October 15, 2008 at 12:51 pm

    Neway…epy besday gk…taun dpn SPm ek?? okey gud luck !!

  20. October 15, 2008 at 12:52 pm

    betul ke. hapy birthday ke siapa yg menyambut sweetsixteeen itu X)

  21. October 15, 2008 at 12:59 pm

    kamu berjauhan kami terasa..
    happy sweet sixteen to me.. hehe

  22. October 15, 2008 at 12:59 pm

    hepi besday utk anak en_me tu…
    smoga murah rezeki slalu…
    semoga en_me dpt menantu yg baik2 gitu…hehe

  23. October 15, 2008 at 1:04 pm

    wahhhh…
    pak me yg baik hati dan endsom selalu,jom gi ngeteh ndak ?.. gue belanja ..hehehehehe

  24. October 15, 2008 at 1:33 pm

    salam en_me
    time kasih sudi lawat blog🙂

    pelik juga mula2 bila baca en_me ckp minta maaf semua.
    rasa macam nak tanya juga kenapa ckp mcm tu
    tapi bila difikir2 balik, kadang2 minta maaf tak perlu bersebab, kan?

    saye juga ingin minta maaf jika ada terkasar bahasa🙂
    selamat hari raya!

  25. October 15, 2008 at 1:42 pm

    selamat hari jadi.
    kenapa byk minta maap ni en_me. hehe saja je tanye … hehe

  26. October 15, 2008 at 2:05 pm

    xora pn nk mntak maap jugak la..
    kot2 pendek umor ke kn kn kn..?
    mne la tau ade salah silap nih..
    manusia bkn sempurna…

    waaa, 15hb gak ker…hepi besday…
    same ngan besdayb0y yang ini…

  27. October 15, 2008 at 2:53 pm

    en_me, sy pun nk mintk maaf di atas segala-galanya ek…🙂

  28. October 15, 2008 at 3:07 pm

    en me, ni minta maaf sempena raya ke apa.kawan saya yg nak beranak tak lama lagi pun sibuk mintak maaf dekat semua orang.konpius den.apapon..saya mintak maaf gak..

  29. October 15, 2008 at 5:09 pm

    epy bday aTi!

  30. October 15, 2008 at 6:06 pm

    camat ari lahir utk ati !!!!!

  31. buzzybug
    October 15, 2008 at 9:58 pm

    hello october baby… happy birthday to aTi itu…😉

  32. October 15, 2008 at 11:01 pm

    sapa ati tu erk??

  33. October 15, 2008 at 11:08 pm

    kat mana mana pun en.me minta maaf.. kenapa ya??

    selamat hari lahir ati..juga menjadi soalan siapa ati? hehe

  34. October 16, 2008 at 4:33 am

    hepy birthday utk ati..:)

  35. October 16, 2008 at 6:24 am

    selamat hari jadi.🙂

  36. October 16, 2008 at 7:41 am

    en.me,
    luputan ku seng akeh akeh dingapuro…

  37. October 16, 2008 at 8:41 am

    salam kenal wat enme. n hepi besday wat ati. anak me eh??ker adik??per2 jer..

  38. October 16, 2008 at 8:59 am

    hepi belated besday ati!
    en_me, saya pun nak mintak maaf kalau ada silap dan dalah selama kita berblogging ni. =)

  39. October 16, 2008 at 3:58 pm

    hepi belated befday ati🙂

  40. October 16, 2008 at 7:26 pm

    hai leh kenai

  41. October 16, 2008 at 9:05 pm

    awat msk kn pic dia camtu..cian jew tgk.. neway,happy belated bufday…

  42. October 16, 2008 at 9:51 pm

    wow! blog en me ni mcm goreng pisang panas lah beb!!

    erm..happy birthday ati itu..

    name saye pun ati juge.. hehehhe (name panggilan kecik2)

  43. October 16, 2008 at 10:23 pm

    selamat hari lahir buat Ati🙂

  44. October 17, 2008 at 12:18 am

    Happy belated birthday to aTi~🙂

  45. October 17, 2008 at 2:57 am

    Salam,
    Manfaatkan selagi boleh dimanfaatkan […]

  46. October 17, 2008 at 8:58 am

    erm..kmana die menghilang ek

  47. October 17, 2008 at 9:04 am

    salam menjengah….menarik dengan gambar2. Sekarang orang gila pada gambar….dan gambar memberi gambaran dan beribu makna….
    keep it touch bro!

  48. October 17, 2008 at 9:12 am

    salam me.. nanti akak selalu datang sini k. akak kena link me ni nanti lupa..:)

  49. October 17, 2008 at 9:16 am

    hai me.. nanti akak selalu datang sini k. akak kena link me ni nanti lupa..:)

  50. October 17, 2008 at 9:38 am

    hai hai hai adik en_me ( ye ke adik?hehehe). slamat hari jadik jugak kat ati. semua org tanye sape ati…aku nak tanye jugak laa…sape ati ek? hehehehe😛 anyway..thanks dtg melawat blog saye😀

  51. October 17, 2008 at 9:42 am

    salam me, tumpang lalu nak mintak ijin letak link awk kat KARMA..hehehe

  52. October 17, 2008 at 9:53 am

    thanx sbb drop comment on my blog…
    sweet sixteen ati!

  53. Miz
    October 17, 2008 at 11:20 am

    ai…suka baca entri2 en_me..
    selamat ari raya..

  54. October 17, 2008 at 11:25 am

    Napa la letak gambar suku jer?
    alahai…
    happy birthday jua…

  55. zue
    October 17, 2008 at 11:41 am

    salam en me..
    happy befday ati hehe

  56. nur
    October 17, 2008 at 12:03 pm

    selamat tghari en_me..hehehe

  57. Maya
    October 17, 2008 at 1:10 pm

    salam di tengahari jumaat ini..selamat solat jumaat!!..kalau ade pisang montel boleh kirim sini juga..:D

  58. October 17, 2008 at 2:49 pm

    happy belated birthday ati =)

  59. October 17, 2008 at 7:17 pm

    ME.. Selamat hari lahir.. utk ati..
    sob2.. komputer rumah rosak.. office pun jadi

  1. October 21, 2008 at 12:08 am

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s