Home > myself > sesi jumat (bangunan tabung haji)

sesi jumat (bangunan tabung haji)

tabung haji building [+ wikipedia ]
jalan tun razak, kuala lumpur

Jumaat lepas, me sembahyang di surau bangunan tabung haji, jalan tun razak itu. Me bawa kamera digital ixus 50 yg ciput itu.

Sebelum solat jumaat berjemaah, ada bacaan al-quran.

Selepas solat, macam biasa me singgah di kafeteria. Pekena nasi beriani.

the surroundings, in and out

Alahai.

Categories: myself
  1. October 31, 2008 at 2:19 am

    hye en_me akak dtg ziarah nihh…

    silakan silakan akak itteww..

  2. October 31, 2008 at 3:12 am

    me, sesi jumaat la…
    tak risau ka camera ilang… tapi lawa kan building tu. tak penah masuk pun

    camera kecik jakkks cek farah nooo.. masuk poket suar.. vollleee gitteww

  3. October 31, 2008 at 7:59 am

    ku pernah sekali je pi masjid neh.

    sebenarnye vukanns mesjid, tapi surau kecikk jerr.. tapi biler ari jumaat, ajk surau akan buka seluruh dewan dibawah tewww jadi tempat solat jumaat..

  4. October 31, 2008 at 8:01 am

    waa..kamera kecik? tp mampu amik gmbr yg cambest.. huhuhu..

    kannns..

  5. rya
    October 31, 2008 at 9:31 am

    nasi beriani..
    *kecur saliva*

    kannns..

  6. October 31, 2008 at 9:37 am

    ada entry khas buat bro – [ + LINK ]

    ammvoiii abang ittewww.. me terharu beb.. uhuhu

  7. October 31, 2008 at 10:13 am

    out of topic
    insya’lah me..ada terbaca juga entry yang mengatakanme sudah menjumpainya. Mana lah tahu kot2 pencarian bro me belum berakhir lagi. Masih ramai jutawan era dulu yang masih kita belum jumpai

    oke bro.. and thanx for the nice entry for me.. uhuhu

  8. October 31, 2008 at 11:10 am

    beriani gam ka???

    beriani biasa jakks.. lauk ayam masak tomato

  9. October 31, 2008 at 1:47 pm

    ~ building tabung haji ngan my ofis dekat dah tuh. ~

    leh larr banjer me makan makannns.. kannns

  10. October 31, 2008 at 1:55 pm

    en_me jgn mkn beriani byk2. nnti gemuk cam hipo. (cam sya ler)
    ~huwaaa~

    macam haperr.. ehehe

  11. October 31, 2008 at 2:59 pm

    hai me…
    tgk bgnn tu,teringat tabung haji replika yg TH bg buat simpan duit ms sekolah dulu2.cute betul,sama je ngan bangunan tu.

    ader lagikks kerrr replika akak ittewww.. nostalgia kannns..

  12. October 31, 2008 at 3:02 pm

    Me yang tengah bgi kuliah pakai serban dalam gambar itew macam Me lah…wow hebatnya Me…saf depan lagik.

    abes saper yg amik gambar ittewww.. ammvoiii akak teww, perli perli me gitteww..

  13. October 31, 2008 at 4:05 pm

    teringat plak tabung yg brbentuk bangunan tabung haji…
    hahaha~

    chantekkks.. kanns

  14. December 4, 2008 at 12:09 pm

    pernah kasut dicuri di situ
    redha jerlah sebab boleh tuntut kat padang masyar kelak

    sabor jer bro..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s