Home > myself > sesi jumat (masjid kg baru)

sesi jumat (masjid kg baru)

masjid jamek kg baru, kuala lumpur [+ wikipedia ]

Tadi me bersembahyang jumaat di masjid kampong baru.

Sebenarnya, pertama kali me sembahyang di situ. Leceh sungguh nak ke sana, walaupun tidak jauh sangat dari pejabat me. Walaupun me berskuter, tapi banyak sangat simpang siur dan jalan sempit yg mencabar.

Cerita lain, tajuk entri me sepatutnya ditulis ‘sesi jumaat’. Tapi gasaklah kan.


in and out

Alahai.

Categories: myself
  1. October 31, 2008 at 5:31 pm

    Jalan kat situ memang jem. fenin pala. Seb baik bubur lambuknyer sodappp 😛

    ingatkan bubur lambuk maser bulan poser jakkks..

  2. October 31, 2008 at 5:42 pm

    ari tu kat tabung haji…ari nih plak kat kpg baru..
    […] alhamdulillah..hehe..

    nak tunjuk katernyerrr..

  3. October 31, 2008 at 6:21 pm

    Oh! Tie tak pernah ke sana. Masa study kat ITM Shah Alam , cuma ronda2 kat klang je..tak pandai nak jenjalan.

    ruginyer akak itewww..

  4. kenalan lama
    October 31, 2008 at 6:23 pm

    jumaat dalam bahasa malaysia…freitag dalam bahasa german…jumat dalam bahas jerman yang itewww…ok apa…kein problim

    gitewww yerrr.. me kagumms

  5. October 31, 2008 at 6:36 pm

    kg bharu kan mmg sesak.
    org parking kete suke2 je😀

    darr larrr jalan kecik .. kannns

  6. October 31, 2008 at 7:14 pm

    xpernah sampai ke sane pun…cuma selalu gak makan bubur lamboknya..mbe selalu bawak balik time bulan pose je…bulan len ade ke

    afsal ko tak amik sendirik bro? ehehe

  7. October 31, 2008 at 8:27 pm

    naik skuter pun sesak huhuh
    dah la eja jumaat tak betui haha🙂

    ammvoiii cek farah yg kawaiii tewww..

  8. October 31, 2008 at 8:58 pm

    alahai…saya tak pernah sampai sini…lalu lalang ade lah…

    gittewww yerr..

  9. October 31, 2008 at 9:10 pm

    me nie sembahyg jumaat, setiap jumaat lain masjid ey

    bukan me nak nunjuk nunjuk ya kawan kawan..

  10. October 31, 2008 at 10:25 pm

    xlalu sane la bro me… kalau lalu sana boleh la amik…mbe kerje kat area sane

    oke.. tapi me tak pernah pong amik walopun kat area sinih..

  11. October 31, 2008 at 10:31 pm

    pernah gi sbb beratur amek bubur lambuk masa bulan pose.haha.

    ammvoiii, rajinnyerrr beratur.. me tak pernah walopun dekat ngan ofis.. gittewww

  12. noor
    December 20, 2008 at 9:26 pm

    msjid dtengah kota ni mesti le buat aktiviti utk remaja lekali n perempuan duk mereka ni ashek dlalai oleh media terkini berdansa lah akademi menyanyi lah n mcm2lah tak gemor lah teman nak tengok.

    hi akak noor ittew..
    thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg inih..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s