Home > Ho Hum > photoshop cannot save one

photoshop cannot save one

smiling amoy
suria klcc concourse

Sebenarnya me baru berjinak-jinak dengan perisian adobe photoshop cs3 yg itu.

Mula-mula memang tiada masalah. Tapi sejak kelmarin, selepas ubah suai gambar, me tidak boleh simpan sebagai format jpg. Banyak kali me cuba. Pelik kan.

Me ada cari jawapan dalam internet juga. Kemungkinan besar disebabkan me guna mozilla firefox 3 yg tidak serasi sangat dengan photoshop. Betul ke kawan-kawan?

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. November 6, 2008 at 5:32 pm

    first time juga dengar masalah tue, sebab saye pakau cs3 dan mozilla firefox ok jer……psss…ori ke torrent bro? he he he

    ko punyer ori kerr?

  2. November 6, 2008 at 5:33 pm

    first time juga dengar masalah tue, sebab saye pakai cs3 dan mozilla firefox ok jer……psss…ori ke torrent bro? he he he

    ko punyer ori kerr? ammvoiii, double shots yerrr..

  3. rya
    November 6, 2008 at 5:50 pm

    kedai gambar takleh simpan?
    kasi tutup jelah..

    ahaha, photoshop = kedai gambar .. gasaklarrr

  4. rya
    November 6, 2008 at 5:52 pm

    eh..
    kedai gambar takleh selamat?
    kasi tutup jelah..
    haa..
    baru betul..
    saya mau dabelberel jugaaa..

    layannns..

  5. November 6, 2008 at 5:55 pm

    eh,ok je yonna pakai🙂
    incik SAVE AS err then kat format tu tuka jpg.
    hee😀

    sebelum nih oke jakkks, masalahnyer bila nak SAVE AS, window tewww tak kuar larr fulakkks..

  6. November 6, 2008 at 6:06 pm

    susah2 sgt save je sebagai ape2…then bukak paint and save as jpg… (selalu wat cam nie la)

    thanks bro .. me pong wat camtewww..

  7. November 6, 2008 at 7:18 pm

    heh, x tau plak. shino pkai sc3, buleh je kot?? save gif lah. *)

    sc3 ker cs3 ker? ko wat me konfius one uoooolsss..
    tp masalahnyer takleh nak Save As pungg.. uhuhu

  8. November 6, 2008 at 8:06 pm

    hej! en_me…i have photoshop CS3 too but seldom used it…so cannot help much…;-)

    so how do you edit your pictures.. they looks beautiful one uooollsss..

  9. November 6, 2008 at 8:31 pm

    boleh tahan jugak en_me ni eh.. pasal tau guna photoshop. kita hampeh en_me. smpai sekarang tak pandai2 lagi.😦 susah

    me kannn cempedak diluar pagarrr.. uhuhu

  10. suw
    November 6, 2008 at 9:08 pm

    sy baru blaja gune photoshop cs2 kekekekeke..

    ammvoiiii, sukernyerrr dierrr..

  11. November 6, 2008 at 10:51 pm

    lama tak guna photoshop tu.. dah naik lupa hehe

    gittewww .. kannns

  12. November 6, 2008 at 11:35 pm

    hej! en_me…i just used the tool in iPhoto only…very basic one…;-)

    oic, i used to have powerbook.. but underutilised it.. very sad one uoooolsss aha

  13. November 7, 2008 at 12:22 am

    same la plk kite ye he…23x

    samerr tak seghuperr.. gittewww

  14. November 7, 2008 at 11:28 am

    file dia besar sgt kot..

    selalunyer no problem maa.. uhuhu

  15. November 10, 2008 at 11:26 am

    hanya saya punya dua sen:
    selalunya, kitorang pas edit edit and everything, then Save for Web, kat situ boleh pilih JPEG…then dia akan keluar dialog box, pilih kualiti tertinggi ’12’. Gambar akan di Save pada highest kualiti.
    – sekali lagi, hanya saya punya dua sen..(pendapat)

    yg itteww pong me cuber jugerr..
    n thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww.. moga2 kiter leh jadik rakan siber yg baik baik gittewww..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s