Home > Ho Hum > sesi jumat – prelude

sesi jumat – prelude

masjid daerah bera, pahang

Walaupun ada kawan-kawan yg perli-perli jaki jipang, cakap me menunjuk-nunjuk, entri ‘sesi jumat’ berjalan seperti biasa ya kawan-kawan.

Sampai ada yg cakap suruh me berpada-pada gitu.

Alahai.

Categories: Ho Hum
  1. November 7, 2008 at 1:29 pm

    For me mmg en me menunjuk-nunjuk…heheh.. ye, en me membantu kami semua menunjukkan di mana lokasi sesuatu masjid tu..So,1 day kalau tersesat kat respected area tu otometik akan teringat review masjid yg en me buat nih..so bole la singgah ke masjid itteww…tak gitu en me???

  2. November 7, 2008 at 2:10 pm

    xsalah pun…kekdg seronok baca entry en_me tang suasana masjid yang en_me g… mesti ada cerita disebalik cerita.. tau2 je en_me ade je cerita di sana.. dari org len wat entry tp xde isi atau cerita untuk dikongsi.. teruskan berblog bro me

  3. November 7, 2008 at 3:02 pm

    kamu tunjuk apakah?
    he he.

  4. November 7, 2008 at 3:54 pm

    manusia mmg suka berkata² me……
    asalkan kita menunjuk ke arah kebaikan apa salahnya….

  5. November 7, 2008 at 3:59 pm

    ~ menunjuk-nunjuk? tak dek la. abaikan mereka2 yg berkata-kata sedemikian.. ~

  6. November 7, 2008 at 4:00 pm

    out of topic–>
    mmg terseksa batin nie bila melihat duit sebanyak tue terpkse dikeluarkan huhuhu… lepas nie kne pulun cari duit cover balik duit yg keluar nie

  7. ilazz
    November 7, 2008 at 4:56 pm

    en_me ni asik berjalan sakannn je ekk. cam maria tunku sabri la plakk cuma x dek bab makan2 jek.

  8. November 7, 2008 at 5:46 pm

    hej! en_me…haiyah…still got people like that huh…

  9. November 7, 2008 at 9:29 pm

    bera da dekat dgn kg fara..

  10. November 7, 2008 at 10:53 pm

    owhhh panazzzzzz

  11. November 8, 2008 at 12:07 am

    janji niat incik utk membuat entry tu betul.
    dulik kan je ape org ckp hee..
    ok ape tunjuk entry2 cmni🙂 terserlah gambar2 masjid yang jarang2 org lain nak snap.even camera beriban mahal pon :p

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s