Home > property > what i did last weekends: part trois

what i did last weekends: part trois

toscano brown lady wallet
bought in metrojaya kuala lumpur

Baru dua minggu lepas, me dapat hasil dari kebun kelapa sawit yg sepupu me kerjakan. Tapi mQ (my Queen) sudah mengigau-ngigau disuruhnya me belikan beg duit baru. Kata mQ,

baru dua tiga hatus hinggit maa..

Nasib baik juga mQ baru beli beg tangan yg besar gedabak guna duit bonus dia juga.

Alahai.

Categories: property
  1. buzzybug
    November 20, 2008 at 12:20 pm

    wowww~ hehehe… sekali-sekala en_me… belikan je…

    saperrlarrr tak cayang mini kannns.. ehehe

  2. November 20, 2008 at 12:26 pm

    haha~~ baru tiga ratus hinggit??
    ok gak 2..

    bak me tiga hatus hinggit.. uhuhu

  3. November 20, 2008 at 12:52 pm

    ahahaha..me ini pakai wallet rege seploh hinggit je…wakakakaka

    percuma jakkkks.. oghang len bagi.. ekeke

  4. rya
    November 20, 2008 at 1:03 pm

    kerana kasih tuan hamba turutkan.. ; )

    atau ader udang disebalik meeee.. syyyy

  5. November 20, 2008 at 1:13 pm

    bro me..kiet same..pakai wallet org len bg he…23x

    ammvoiii, ader oghang sayang kat kamu erk.. sonok kannns..

  6. November 20, 2008 at 1:20 pm

    wallet kite lg mahal drpd RM yang ade dlm wallet tu…aduu laa…ohh ye en me – kita serupa (refer O & G engr)…kite baru lagi laa…kene byk timba ilmu ngan en me laa neh…

    gittewww yerr..

  7. November 20, 2008 at 1:46 pm

    alahai, dompet lagi mhl oh๐Ÿ˜„

    yg fentingg isinyaaa.. kannns

  8. November 20, 2008 at 1:51 pm

    untung le queen encik.. hihi..
    saya nak pakai beg melebihi seratus? alamat dalam mimpi je la.. wahaha..

    naper macam gittewww.. bonus tawon lepas tak habes lagikkk kannns..

  9. November 20, 2008 at 1:55 pm

    fuh..nak jugak..hehehehe..

    iyolarrr tewww..

  10. November 20, 2008 at 2:11 pm

    ~ bestnya dpt beli purse 2-3 ratus. nak beli handbeg 2-3 ratus pun berfikir 40 kali tau.. ~

    sampai maser ader rejeki, insyaAllah merasa larrr tewww..

  11. November 20, 2008 at 2:28 pm

    tuku wae lah ME…duit mu kan pirang-pirang…alaaahai…ge opo wae toh…nek orak di wehi aku wedhi riko orak di wehi sangu..hik..hik..iki dhino kok mandhan “rajin”? wong podo cuti skolah riko kok sek ngajar nang en3…tabikss bang!

    rajin katernyerrr..

  12. isnsuhada
    November 20, 2008 at 3:07 pm

    walawehh…belikanlah…apalah sangat dua -tiga ratus tu..huhu syg bini kannnn

    ammvoiiii akak suhada itteww, tak sayang mini katernyerr..

  13. November 20, 2008 at 3:50 pm

    nape tak beli mase end year sale je.. hehe

    takut duit savings tewww tak kesampaiannnns.. uhuhu

  14. November 20, 2008 at 4:03 pm

    hehe..seb baik aku tak suke pakai handbag…

    abis akak oops adek manes pegang selalu ker wallet ittewwww.. alala

  15. November 20, 2008 at 4:22 pm

    emm.. mujur mintak yg ratus2 jer.. kalau mintak yg beribu2 lemon.. ha pening kepala..

    nih pong dah feningggs kapla one uooolssss..

  16. November 20, 2008 at 4:24 pm

    emm.. mujur mintak yg ratus2 jer.. kalau mintak yg beribu2 lemon.. ha pening kepala..

    wah .. komen double shottts nih.. ikiki

  17. November 20, 2008 at 4:40 pm

    Permintaan yang kadang-kadang tak upaya ditolak…..๐Ÿ™‚

    kannns..

  18. November 20, 2008 at 4:48 pm

    org pompuan me, kenela layan nafsunye yang 9 tu…
    kate saayyangg..
    alahai…

    wah nafsu seng nomor songo kaie kang.. ekeke

  19. November 20, 2008 at 6:20 pm

    en_me..rezeki harus dikongsi2 la kan..kata syg mini hihi..
    eeeeee..kita suka la gambar2 yg en_me amik…

    kalo suker bgtau kawan deknooo..
    kalo tak suker bgtau me yg inih yerrr.. ehehe, thanx

  20. November 20, 2008 at 7:13 pm

    wahhhh kulit buaya ke ni. hehe๐Ÿ™‚

    takkanns kulit igauana..

  21. November 20, 2008 at 7:13 pm

    nak gak satu. PSP. duit hasil bumi berkat tue.

    say the password ‘please’.. ehehe

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s