Home > photography > convocation

convocation

how to teach kids to play angklong instruments
plaza angsana, johor bahru

Hari Ahad petang kelmarin, dari kampung me berkesempatan ke pusat beli belah di tampoi itu. Tujuan utama hanya mencari tudung di kedai hajaba muslim clothing itu.

Kebetulan juga ada persembahan majlis konvokesyen tadika al-hidayah tanjung puteri.

you can sing, you can laugh, you can call to prayer

Alahai.

Categories: photography
  1. November 21, 2008 at 12:17 am

    Salam hari Jumaat en_me yg hensem itu;)
    wah2..seronok tgk..cute2 kan;)?

    kamu jugerrr cuteee.. gittewww

  2. November 21, 2008 at 12:41 am

    sgt seronok je masa kecik2 kan??
    kalo la leh diputarkn masa..

    sonoknyerrr jadi budak .. kannns

  3. November 21, 2008 at 3:06 am

    Ni mesti kat angsana nih?! Cam familiar je Kenny Rogers kat blakang ty? hihihihi…

    kan me dah tulis bawah pic tewwww.. very derrr

  4. November 21, 2008 at 7:54 am

    Saya kecik-kecik dulu tak sekolah tadika lah ME…tak merasa…

    podo podo larrr kiterrr..

  5. November 21, 2008 at 7:56 am

    waa comel nye diorang!!!
    yonna dulu tadikan xde pon convo ni :p
    ngee

    me langsung takdok gi tadika, terus masuk darjah satewww noooo..

  6. rya
    November 21, 2008 at 8:12 am

    wahh konvo d sopim mall..

    biasalarrr..

  7. November 21, 2008 at 8:26 am

    wah3~
    kat situ buat convo…
    kalah orang lain..special sungguh~

    sebahagian daripada promo tadika ittewww..

  8. November 21, 2008 at 8:28 am

    wa…kawaiiii

    ko pong chantek jugerrr..

  9. Azhan
    November 21, 2008 at 8:31 am

    Cute nyer bebudak nih sokk sokk kalau beso jangan jadi mat rempit udahler kan. Dan kalau yang handsome lawa tu jangan nak jadi penyanyi atau model jerr arahnya. Sekurang-kurangnya jadi engineer cam tuan tanah kat sini kansss?

    anak-anak bagai kain putih.. gitteww

  10. November 21, 2008 at 8:50 am

    kecik2 lagi dah convo kann..harap besar nnt dpt convo lagi…

    mudah mudahan.. kannns

  11. November 21, 2008 at 9:46 am

    hajaba? mahal wooo😛

    mahal untuk yg tak berduweettt.. kannns

  12. November 21, 2008 at 11:00 am

    ~ comel-comelnya diorg tuh… ~

    kamu pong comeyyy jugerrr..

  13. November 21, 2008 at 11:13 am

    just hantar e-mail ke ur contact tadi… harap dapat ler… hehehe…

    jap, nanti me check..

  14. November 21, 2008 at 11:17 am

    alahai… bes diorang.. kecik2 dah rasa suasana konvo…
    harap2 tu, nanti besar boleh konvo kat U pulak.

    muga muga .. kanns

  15. November 21, 2008 at 12:11 pm

    comey2 nye budak2 nie.. mase kecik2 lu ade ea convocation? mcm tak igt jer..hihi
    nway hepi jumaat en_me..lame tak menjenguk sini =)

    entah, me tak pernah gi tadika school.. gitteww
    thanx singgah2 jenguk2 komen2 ke sini yerrr.. jangan serik serik one uooolsss

  16. November 21, 2008 at 2:35 pm

    hai budak2 ni, suruh buat apepun boleh.

    tak sumer budak budak leh buat aper yg disuruh.. kannns

  17. November 21, 2008 at 3:11 pm

    Ada ketikanya, persembahan si cilik lebih menghiburkan.

    walopun tidak sekualiti orang dewasa.. kannns abang long

  18. November 21, 2008 at 3:42 pm

    out of topic–>
    ala besa2 je tue…gmabr pun grap dari internet je..
    ok bro nk balik kg kejab..isnin depan baru ade balik kat kl

    wah, balik kamponggg ghupernyerrr..

  19. hani
    November 21, 2008 at 5:34 pm

    hajaba..harga setimpal dgn kualiti..xrugi membeli di situ..
    mmg berbaloi..=)

    thanx komen2 neng kene..

  20. November 22, 2008 at 11:09 pm

    seronok tengok gambar budak2.. riang and innocent je..

    gittewww kannns..

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s